Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski konularina istinaden de soyluyorum. alkol ve uyusturucu zararlidir. beynini yavas yavas yiyerek seni yok eder kullanma. birakmak icin gec degil...
Kızlar dalga geçmek için yazmıyor konu sahibi. Gayet gerçek. Açtığı konuların kendi içinde bir mantığı var aslında, konu açarken ayrıntı vermediği için anlaşılmıyor pek. Bir de geçmişe ve yaşanan olumsuz olayların en ufak ayrıntılarına dahi çok takılıyor, kıracak üzecek şeyler söylemeyin o yüzden.
neden birilerinin bize tanınıttıkları insanlar güzel olmak zorunda.bu zamana kadar güzelse bile neden biz yılmaz erdoğanla evlenip çocuk doğurunca farkettik?bu algı yönetimi yüzünden çok alakasız insanlar bile güzelmiş gibi bilinçaltına zorlama ile sokuluyor neden neden neden?
Ben bayılıyorum o kadına ... Güzellik görecelidir ama Aşk tesadüfleri sever filiminde bayılmıştım kendisine . Bence güzel den çok sevecen , içten ve insanları kendine hayran bırakan bir tarafı var.