Belcika'dakiler huuuuuuuuuu haydi arkadaslar nerdesin yahu!!!!

Selam canim ben de sana katiliyorum sadece ben buraya gelin olarak gelmedim burda dogdum 27 yasindayim evliyim ve 5 aylik bir oglum var.
Kendine iyi bak

Selam canim ben de sana katiliyorum sadece ben buraya gelin olarak gelmedim burda dogdum 27 yasindayim evliyim ve 5 aylik bir oglum var.
Kendine iyi bak

merhaba sehzade ya ne kadar mutlu oldum suan bir gorsen :)))) ya bikmadan usanmadan her gun foruma girdigimde bu bolume bir goz atiyorum ancak kimsecikler yok yazmis yazmis kimseden cevap gelmeyince yavas yavas cekilmisler sanirim:) ben henuz 4,5 aydir buradayim uccle de yasiyorum sen neredesin

kiyamam ben sana vallah bende baska bir ulkeye gitsem su an belki kafayi yerim zor olur bastan ama çevren buyudukçe alisirsin. Facebokun varsa oradan goruselimmi???
ben anderlecht e yakin bir yerde oturuyorum ikea yi bilirsin herhalde? st pieters leeuw belediyesinde ama merkezde çalisiyorum Rue Neuve e çok yakin.
arzu2401@hotmail.com

Arzu TUNA (facebook ta belki çok vardir ama siyah kazakli bir bebek gorursen o benim

Belçikada yeğenim sayesinde ilgi alanıma girmiş bulunuyor.Türkiyenin dört bir yanına dağıldığımız yetmedi Dünyaya dağlıyoruz.Kimi evlenip gitti kimi çalışmaya gitti kimi okumaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…