- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar,
ben de çok şükür 2 ay önce vajinismusu yenmiş biri olarak 2 aydır belara kullanmaktayım..walla,çok şükür diyorum ki bende nedense hiç bir yan etkisi olmadı..ilk ay gelen kahverengi akıntı dışında..içmeden önce nasılsam hala öyleyim..yalnız bu akşam bi hata yaptım ve alarmımı kurmayı unuttuğum için her gün 20 de içtiğim hapımı,bugün 22 de içtimkızlar siz bilirsiniz belki,bişey olmaz değil mi? yani tam saatinde içilmesi gerektiği için korkuyorum ne biliim..
![]()
merhaba arkadaşlar,
ben de bir kaç aydır belara hap kullanyorum ancak en son içtiğim kutudaki son hapı içmeyi unutup 7 günlük ara verme sürecine girdim..tabi kutuyu çöpe attığım için sonradan farkettim..dün 8.gündü ve ben normal yeni kutuya başladım.ama o bi tane eksik olarak tamamladığım kutu için nasıl bi yol izlemeliyimsonuçta eksik içtim ve 19 unda nikahım var, korkuyorum
yardımlarnızı rica ediyorum
![]()
![]()
arkadaşlar selam, başka bir başlığa daha yazdım ama...benım için çok önemli bir konu şuan için..yasmin kullanıyordum 2 yıldır neredeyse ancak sanırım bende vajinal kuruluk yaptı... birkaç ay bıraktım ve hamile kaldım vs...benım için istenmeyen gebelikti..(bu konuda çok sıkıntılıyım o an çocuk dşünmüyordukk))ama o sürede vajinal kuruluk yaşamadım hiç.. midemde b ulanmıyordu emın oldum... suan belara kullanımımın 1. günü yine mide bulantısı yaptı.. ama sizce vajinal kuruluk yapma ihtimali nedir..varmı bir dşünceniz ? tabiiki her bunye farklı ama ne bileyim bende yaptı bende yapmadıları saydığımda yapmayan bir ilaç olduğunu farkettim :)) bilmiyorum ya çok korkuyorum, ayrılma derecesine geldik neredeyse...
( sevgiler