Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba herkese.benim bi sorum olacak primolut hapıyla adet gunumu one alsam ve adet oldugumun ilk gunu bu dogum kontrol hapını kullanmaya başlasam işe yararmı?normalden once adet oluncada bu ilac korurmu sizce??
canım gercekten işe yarıo mu akne de ben 4.kutudayım ama benim sivilceler cok fena durumda gecmio ki artıo.ben hapa başladıımdan beri ilk 4 gün adetli oluosun zaten ondan sonrasında hiçbir korunma yöntemi kullanmadım ve o yönden çok memnunum tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.kilo yaptıı doru ama ben çok kısa bi zamandan sonra aldıım kiloyu fazlasıyla verdim mide bulantısı da yaklasık 10 gun sonra gecio zaten yani bende böleydi..Merhaba,
Arkadaşlar Belara'yı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, son bikaç aydır yemek yeme düzenimi değiştirmememe rağmen kilo aldığımı farkediyorum. Tek yan etkisi bu diye düşünüyorum ancak herkesin bünyesi ve ilaçlara karşı gösterdiği reaksiyon farklıdır. en yetkili mercii bu anlamda kendi doktorumuza danışmak.. ama şunu sölemeliyim ki, eğer biraz sabredilirse akne problemini ortadan kaldırıyor zemuszemus
cevap için teşekkürler shebosh.belaranın prospektüsünde ilacın içildiği ilk gunden itibaren korumaya başlıyor diyor 60 gun çok fazla bi sure yapeki sivilce için 3 aydır roaccutane adlı ilacı kullanan kişilerde belara kullanabilirmi??
canım gercekten işe yarıo mu akne de ben 4.kutudayım ama benim sivilceler cok fena durumda gecmio ki artıo.ben hapa başladıımdan beri ilk 4 gün adetli oluosun zaten ondan sonrasında hiçbir korunma yöntemi kullanmadım ve o yönden çok memnunum tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.kilo yaptıı doru ama ben çok kısa bi zamandan sonra aldıım kiloyu fazlasıyla verdim mide bulantısı da yaklasık 10 gun sonra gecio zaten yani bende böleydi..
ben kullandım başladığın zaman o ay içinde etkisi oluo ve yan etkisi bende olmadı hiç aksine çok iyi geldi adet sancılarını kesmişti şimdi kullanmıorum adetim çok düzenli gelio belara sayesinde :) kaydirigubbakcemile5BELARA KULLANAN VARMI ARANIZDA KIZLAR YAN ETKISI NEDIR ? KAC GUNDE KENDINI GOSTERIYOR VARSA YAN ETKILER BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM:enbuyukkk: