belamı buldum sanırım

sen kaç yaşındasın canım hani yaşın küçükmüde bukadar taviz verdin bu densize :26:

bence selam bile verme. onun takıldığı ortamlardan uzak dur. takip edersen rahatsız edersen seni şikayet edicem de. kararlı ol kısacası. ne insanlar var yahu.

ondan ayrıldığımdan beri yaşadığımı hissediyorum her gün mutlu uyanıyorum birde o pislik yüzünü görmesem tam olacak
çekindiğim bir konu daha var memleketi el yapımı silahların yaygın kullanıldığı bir yer ve ben görmesemde benimde var demişti
ailemin duymasından çok başımıza daha kötüsü açılır diye endişelerim var silahı ruhsatsızsa şikayet etmeyi düşünüyorum ama belkide silahım var diye yalan söyledi o da olabilir

Babam seni temiz bir döver diyince bir daha o gün mesaj atmamış...Demek ki çabuk korkan tiplerden...Seni takip etmeye devam ederse annene anlat.Annen de uygun dille babana söylesin...Çocuğu arasın azarlasın güzelce....Ya da abin dayın diye birini arattır kızsın...Bence o zaman uzaklaşır senden...

Ben bana parfüm alsana dediği an onun benikullandığını anlayıp bırakırdım görüşmeyi...Ya da görüşsem bile asla 5 kuruş vermezdim...Sen fazla taviz vermişsin...İnşallah bırakır yakanı....

malesef çok taviz verdim Allah kimsenin karşısıa böylesini çıkarmasın
Allaha hep şükrediyorum evlenmeden gösterdi bana yüzünü
karşımda açım diye duygu sömürüsü yapan biri olduğu için çok taviz verdim...sevgililik demek aç doyurma kurumu demek değilmiş

Iyy asalak herif. nefret ediyorum böyle tiplerden. ben de öğrenciyken işe girmiştim, maaşımı aldım deyince eski sevgilim olcak şahıs bana bayramlık alsana demişti. Al bunu vur senınkine tabiki de almadım

Iyy asalak herif. nefret ediyorum böyle tiplerden. ben de öğrenciyken işe girmiştim, maaşımı aldım deyince eski sevgilim olcak şahıs bana bayramlık alsana demişti. Al bunu vur senınkine tabiki de almadım

keşke bende almasydım harçlık diye verdiğim paralar dışında borç olarak istediği paraları geri ödemedi ve bana ayrılırken sana hakkımı helal etmiyorum umarım adımı sayıklarsın mahvolursun dedi güldüm sadece
asıl ben helal etmiyorum borç olarak alıp ödemediğini

sen sevmemişsin zaten sadece vijdan yapmışsın galiba o kendini acındırdıkça sende bunlara inanmışsın ama oda bunu çok güzel kullanmış

sen sevmemişsin zaten sadece vijdan yapmışsın galiba o kendini acındırdıkça sende bunlara inanmışsın ama oda bunu çok güzel kullanmış

insan ahlak yoksunu olunca malesef böyle oluyor giden para olsun hayatımdan gitti ya o yeter bana işte sadece arada iğrenç yüzünü gösteriyor zorla deli oluyorum

adam resmen yüzsüz yaa utanmazın önde gideni yaşını başını almış nasıl yediriyosa kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…