Pislikmiş tammm okurken be sinirlendim yüzsüzzzzzz kırdır bi taraflarını görsün ozaman anyayı konyayı
ya kesinlikle valla dayağı hak ediyor ama diyelim ki kuzenim arkadaşlarıyla falan dövdü bunu dahada musallat olmasın
bu saçmalığa tahammül edilir mi ya? yaşlı kadın bulsn kendine. adama bak allahım hem gülüyorum hem kızıyorum. inan bi temiz dövdür bunu, ona da yarabbi şükür demezse iyi
hak etmez mı sonuna kadar edıyor lanet olası pislik iğrenç adam bu kadar yüzsüz ınsan görmedım.İnsan azıcık utanır bır bayana hesap ödetmek nedır ya 2 defa olur hep olmaz kı kullanıyor senı basına daha buyuk bela almadan kurtuldun Allahından bulsun yüzsüz köpek!
yaşlı kadın bulsada gnahını almayım ama bişey yapabilir mi bilmem bana hiç yaklaşmadı evine gittiğim halde cinsel anlamda değil yani öpmedi bile doğru düzgün
Bence gözünü korkutmakta fayda var,artik peşinde olmamasi için. Yoksa bu pislik seni rahatsız etmeye devam eder. Okurken bile cok sinirlendim,adam olucak sözde. Resmen kullanmıs seni. Yuzsuze bak.. Benim anlamadığım ise bu kadar cok mu seviyordun da göz yumdun bu olanlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?