belamı buldum sanırım

sedeffimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
42
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 2 yıl önce okulda biriyle tanıştım hep bana bakıyordu ortak arkadaşımız varmış tanıştık, 1 hafta falan görüştük o kadar ilgliydi ki anlatamam 1 haftanın sonunda bana sevgilim var sevmiyorum ama o bensiz yapamaz ona bunu kötülüğü yapıp ayrılmam dedi 1.şok buydu burda anlamam gereken şeyleri göz ardı ettim..bende senin ilişkin bu beni ilgilendirmez sevgilinin arkasından böyle konuşmanı tasvip etmedim dedim sanki 1 haftadır onla çıkmayı ummamışım gibi, sonuç benlede arkadaş(!) olmak istiyormuş
ben buluşmayı kestim sadece okulda selamlaşır olduk..ama bulduğu yerde bırakmayıp durmadan sohbet açmalar, arkadaşlarımın yanında sedef gel sana ne anlatcam diyip çağırmalar başladı
ben artık onla cidden dost olabileceğimizi sandım çünkü arkadaş gibi çok iyi davranıyordu
sevgilisi ayrıldı bundan daha sonra neden ayrıldığını söylemesede ben zamanla çok iyi anladım bu da zaten ilişkimiz kötüydü senden hoşlanıyorum dedi...bende sana güvenim yok diye kabul etmedim ama bi kaç ay sonra çıkmaya başladık ki aslında beni arkadaş ayağına elinin altında tuttuğunu az çok bilerek :19:

asıl meselem burda başlıyor inanılır gibi değil ama yemin ederim ben bunları yaşadım, ilk hafta benden para istedi umursamadım
dışarı çıktık hesabı bana kilitledi umursamadım aynı gün cafeye gittik gene bana ödetti hayatım parasızım dedi neyse eve tam gidicez bana parfüm alsana dedi ne enayimim ki cebimdeki parayı bitirdim ve o gün bu iş olmaz dedim kendime onada soğuk davranmaya başladım..o anlamış olackki bu hareketleri 2 3 gün kesti
ama gene başladı okulda kantindeyiz hergün kendisine yemek aldırdı..cebinde paket varken benim sigaralarımdan içti.bir kez para istedi param yok dedim babandan iste banada ver dedi neden o senin baban yok mu dedim uff tmm ben şaka dedi
ayakkabı aldım kendime kavga etti benim kontörüm yok diye..öğrenim kredisi çektiğim kartı istedi vermedim diye küstü
yemin ediyorum benden takım elbise istedi yaa, pantolonumu beğendi ooo markaya bak falan diye indirimden aldım çok ucuz şurda mağaza sende al dedim sende al ne demek ya bana alsana dedi..cüzdanımdan para alıp pis pis gülerek cebine attı
bana harçlık ver diyordu diyordum demekki çok çaresiz yoksa istemez 3 4 tl bile olsa veriyordum
bi kaç kez borç istedi şu tarihte vereceğim diye ama o paralar bir türlü dönmedi
bi kere dayanamdım para kavgasına banane be senin parasızlığından git çalış asalak gibi yapıştın bana hayatımda defol yazdım cevap ne biliyomusunuz eski sevglim bana eski bilgisayarını bile verdi sen ne yaptın da konuşuyosun be :53: bunları yapan adam 85 doğumlu çokcukta değil

sonra ben ayrıldım ama gece evin önüne gelmeler başladı ailemden korkuyorum bana msj atıyor sabaha kadar gitmem barış diye barıştım malesef..para meselesi aynen devam etsede onun açısından ben artık çileden çıktığım için elimden geldiği kadar vermemeye çalıştım

bu seferde saçma sapan karaktersizlikelri ortaya çıkmaya başladı,bir kere telefonumu evde unutup annemle çıktım bu da aramıi eve gelince söyledim tlfn yanımda değildi diye..yok arkadaşı beni görmüş yanımda oğlan varmış kimmiş o? bidaha kovdum bunu hyatımdan yaaa şaka yaptım ama dedi yüzsüzce ve yemin etti ahlaksızz

bi kere mesela bir kız arkadaşımla buluşcaktım onun numarasını bulmuş bugün sedefle buluşacakmışsınız benim adıma ona gül al diye msj atmış ben tam eve gidiyorum dediğim sıra ona..yani o kız yooo sedefle buluşmadık falan diyecekti heralde
kıyameti kopardım suçlu çıktım bana sürpriz yapmak istemiş :27: :27:
artık tiksindiğim bir adam olmuştu bitirmek için gittim yanına bana ilk kez hediye almış ama sende bana alacaksın dedi..attım kolyeyi yere ne lanetsin sen ya dedim kolyeyi yerden aldı cebe attı :35: daha anlatamadığım çok şey oldu bunları derdimi paylaşmak için yazdım

şuan ise ayrıldım ondan ama heran peşimde otobüs duraklarında bizim mahallede resmen takip ediyor..takip etme diyorum sanane geziyorum ben seni alcam o ailenden kurtarcm seni diyor
ailem kötümüş çünkü erkek kardeşimi şımartıyorlarmış dövmeleri gerekirmiş :27: :27:
en son beni mahalleye rezil etmekle tehdit etti bende et bakalım babam dayım senin bi tarafını kırmadan seni gönderceklermi burdan yazdım msj atmadı gelmedide o gün :47:

durmadan onu görmekten tiksindim o iğrenç yüzü görmeeyi midem almıyor..kuzenim var erkek ona anlattım temiz döveyim dedi yok dedim aslında hak etmiyor mu ya?

okuduysanız teşekkür ederim içimi dökmek istedim

Pislikmiş tammm okurken be sinirlendim yüzsüzzzzzz kırdır bi taraflarını görsün ozaman anyayı konyayı:20:

Adam kendine sevgili değil,veli arıyormuş.:27::27:

Eski sevgilisindende harçlığı kesilmesin diye ayrılamamıştır manyak.:ssz:

Hiçbişey yapamaz merak etme.

Yakında kendine yeni bir sevgili!!!:27:bulur nasıl olsa.

bir kerede arkadaşına dedi ki yanındakiler sizin sınıftan mı söylede üç beş bişey atsınlar bze dedi
dilenci yaa resmen adi ş....z deli oluyorum

Son düzenleme:
Bu kararlılığını stabil kıl, asla onunla diyaloğa girme bundan sonra.
Tehditlerine falan da pabuç bırakma o karaktersizin... Senin yaşında
herkesin sevgilisi var, baban bunu duyunca senin hakkında kötü
düşünmez. Ama bu adamın tehditlerine boyun eğmen hayatını
değiştirebilir...

bu saçmalığa tahammül edilir mi ya? yaşlı kadın bulsn kendine. adama bak allahım hem gülüyorum hem kızıyorum. inan bi temiz dövdür bunu, ona da yarabbi şükür demezse iyi :1:

hak etmez mı sonuna kadar edıyor lanet olası pislik iğrenç adam bu kadar yüzsüz ınsan görmedım.İnsan azıcık utanır bır bayana hesap ödetmek nedır ya 2 defa olur hep olmaz kı kullanıyor senı basına daha buyuk bela almadan kurtuldun Allahından bulsun yüzsüz köpek!​

bu saçmalığa tahammül edilir mi ya? yaşlı kadın bulsn kendine. adama bak allahım hem gülüyorum hem kızıyorum. inan bi temiz dövdür bunu, ona da yarabbi şükür demezse iyi :1:

yaşlı kadın bulsada gnahını almayım ama bişey yapabilir mi bilmem bana hiç yaklaşmadı evine gittiğim halde cinsel anlamda değil yani öpmedi bile doğru düzgün

bir gün böyle peşinde gezerken polislerin yanında geç bu beni takip ediyor deyip şikayet et görsün gününü pislik.

bu arada da gerçekten belanı bulmuşsun canım allah kurtarsın

Son düzenleme:
hak etmez mı sonuna kadar edıyor lanet olası pislik iğrenç adam bu kadar yüzsüz ınsan görmedım.İnsan azıcık utanır bır bayana hesap ödetmek nedır ya 2 defa olur hep olmaz kı kullanıyor senı basına daha buyuk bela almadan kurtuldun Allahından bulsun yüzsüz köpek!​

akadaşlarım bile inanamadılar Allaha çok şükür evlenmeden gördüm ya saklasaydı kendini

Bence gözünü korkutmakta fayda var,artik peşinde olmamasi için. Yoksa bu pislik seni rahatsız etmeye devam eder. Okurken bile cok sinirlendim,adam olucak sözde. Resmen kullanmıs seni. Yuzsuze bak.. Benim anlamadığım ise bu kadar cok mu seviyordun da göz yumdun bu olanlara?

harbi sıkı bi dayağı hak ediyor aslında
ne desem bilmiyorum ama sakın ona boyun eğme bikere dahne yapacaksa yapsın bakalım
asalak resmen yaaaaa
gurursuz,onursuz
burda sinirden gülüyorum resmen yaaaa
tövbeeeeeeeeeee
sakın konuşma bıdaha kes bütün irtibatını lütfennn

off içim şişti resmen bence hiç birdaha biraraya gelmemek üzere uzaklaş bune ya resmen senin üstünden geçinmeye çalışıyo gerekirse annelere babanlara söyle yapışkan sülük şey çıksın hayatından :57:

Bence gözünü korkutmakta fayda var,artik peşinde olmamasi için. Yoksa bu pislik seni rahatsız etmeye devam eder. Okurken bile cok sinirlendim,adam olucak sözde. Resmen kullanmıs seni. Yuzsuze bak.. Benim anlamadığım ise bu kadar cok mu seviyordun da göz yumdun bu olanlara?

yok valla çok sevmedim ama kendini hep acındırdı hep yalakalık yaptı

Back