• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belakomşu

morkedi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
25
-1
1
26
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin 🙏Alt komşu ile kavga ettik beni şikayet etmiş darp raporu almış beni karakoldan aradılar bende de vardı izler vurma vs bende rapor aldım darp raporu ifademi verdim.Sonrasında bir dava açılma olayı olur mu direkt gidip açmadığı sürece bide bundan bir şey çıkar mı ?

Alt komşudan bu kadar ses gidiyor mu gerçekten genelde üst komşu sorunu olur. Bende alt komşuyum ve üstteki davarlardan bıkmış durumdayım. Çok cezası yoksa bende dalacağım. Bu konu takibimde
Alt komşudan bu kadar ses gidiyor mu gerçekten genelde üst komşu sorunu olur. Bende alt komşuyum ve üstteki davarlardan bıkmış durumdayım. Çok cezası yoksa bende dalacağım. Bu konu takibimde 😂
maalesef çok ses geliyor duvarlara vuruyorlar birşeyler fırlatıyolar valla bıktım

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin 🙏Alt komşu ile kavga ettik beni şikayet etmiş darp raporu almış beni karakoldan aradılar bende de vardı izler vurma vs bende rapor aldım darp raporu ifademi verdim.Sonrasında bir dava açılma olayı olur mu direkt gidip açmadığı sürece bide bundan bir şey çıkar mı ?
Karakol ifade tutanaklarını,darp raporu vs bunları savciliga gönderir savcılık dosyayı inceler ona göre bir karar verip dosyanızı arabulucuya gönderebilir ilk başta anlasmak isterseniz diye anlaşılma olmazsa dava açılir.

İfadeleriniz alınacak iki tarafın ifadesi alındıktan sonra gerek gorurse savcı dava açılabılır. Ya da açılmaz kapanabılır. Dava sonucunda ıkı tarafa da ceza vs verılebılır. Uzaklastırma talep edebılırsınız.

Davadan önce iki tarafa da uzlaştırma avukatları ulaşır. Eğer taraflar uzlaşmaya gitmezse dava açılır genellikle.

Yahu arkadaş yıllarca okudum sonra yıllarca çalıştım.
Evlendim çalışmak tercihim olmadı…

Komşuculuk rezaletini, seviyesizliği, görmemişliğini, tuhaf kadınları tanıdım.
Yok böyle birşey…

Evimize yeni taşınmıştık, iki komşu ile tanıştık bir kaç kez bir kaç saatlik görüşmem oldu. Hemen teşhişlerini koydum. Tak diye iletişimi kestim. Bi kaç kez başka komşularım görüşmek istedi ben komşuluk yapmayı bilmiyorum dedim kestirip attım.

Samimi olmuşsunuz; problem yaşayip iş dövüşmeye varmış…
Siz eleştirdiğiniz komşunuzun aynısısınız.
Aynısı olmasanız iş buralara gelmezdi.

Kendinize de çeki düzen verin.

İki taraflı darp raporu olduğu için, kim kimin kapısına gittiyse haksız olur ama incelikleri var. Evinize girmemişse bişey olmaz.

Komşuyla kavgaya, konuşmaya gitmek vs asla kapısına fazla yaklaşmayın, cep telefonu kamerası açık olsun, evime girdi vs derse haneye tecavüz olur işte o zaman ayvayı yersiniz. Ya şahidiniz olacak ya kameranız….

Komşusunu içeri çekip dövüşen ve evine girdi diyen haklı olur. Siz istediginiz kadar haklı olun…
Kamera kaydı ve şahit koysa tazminatta alır ceza da alır karşı taraf…

Eğer haksızsanız, uzlaşmacı devreye girerse anlaşın. Yoksa iş mahkemeye giderse bişey çıkar mı diyorsunuz evet çıkar….

Yahu arkadaş yıllarca okudum sonra yıllarca çalıştım.
Evlendim çalışmak tercihim olmadı…

Komşuculuk rezaletini, seviyesizliği, görmemişliğini, tuhaf kadınları tanıdım.
Yok böyle birşey…

Evimize yeni taşınmıştık, iki komşu ile tanıştık bir kaç kez bir kaç saatlik görüşmem oldu. Hemen teşhişlerini koydum. Tak diye iletişimi kestim. Bi kaç kez başka komşularım görüşmek istedi ben komşuluk yapmayı bilmiyorum dedim kestirip attım.

Samimi olmuşsunuz; problem yaşayip iş dövüşmeye varmış…
Siz eleştirdiğiniz komşunuzun aynısısınız.
Aynısı olmasanız iş buralara gelmezdi.

Kendinize de çeki düzen verin.

İki taraflı darp raporu olduğu için, kim kimin kapısına gittiyse haksız olur ama incelikleri var. Evinize girmemişse bişey olmaz.

Komşuyla kavgaya, konuşmaya gitmek vs asla kapısına fazla yaklaşmayın, cep telefonu kamerası açık olsun, evime girdi vs derse haneye tecavüz olur işte o zaman ayvayı yersiniz. Ya şahidiniz olacak ya kameranız….

Komşusunu içeri çekip dövüşen ve evine girdi diyen haklı olur. Siz istediginiz kadar haklı olun…
Kamera kaydı ve şahit koysa tazminatta alır ceza da alır karşı taraf…

Eğer haksızsanız, uzlaşmacı devreye girerse anlaşın. Yoksa iş mahkemeye giderse bişey çıkar mı diyorsunuz evet çıkar….
Adam gelip üzerime saldırdı ne yapsaydım beni döv diye önünde mi dursaydım .Samimi de değildik konuşmuyoruz diye kavga çıkarttı.Ben bir şey sordum yargılanmak için konu açmadım

Adam gelip üzerime saldırdı ne yapsaydım beni döv diye önünde mi dursaydım .Samimi de değildik konuşmuyoruz diye kavga çıkarttı.Ben bir şey sordum yargılanmak için konu açmadım
Valla hepimiz bir apartmanda yaşıyoruz.
Hiç konuşmadığınız, aranızda sorun olmadığı insanla kim dövüşür.

Sizden rahatsızlar demek ki sizde hiç umursamayıp oralı olmayıp konuşmadınız ki sorun büyüdü demek ki.

Bu apartman kavgaları küçük gibi görülüyor ama gidin bir avukata danışın ücretini ödeyerek anlatır size…

Sizi yargılamak için neden yazayım ki öyle bir konu açıyorsunuz ki sanki karşı taraf şizofren hayalinde soru yaşayıp sizi darp ettiler…

Şikayet ıncelenır arabulucuda anlaşamazsanız mahkemeye taşınır .

Valla hepimiz bir apartmanda yaşıyoruz.
Hiç konuşmadığınız, aranızda sorun olmadığı insanla kim dövüşür.

Sizden rahatsızlar demek ki sizde hiç umursamayıp oralı olmayıp konuşmadınız ki sorun büyüdü demek ki.

Bu apartman kavgaları küçük gibi görülüyor ama gidin bir avukata danışın ücretini ödeyerek anlatır size…

Sizi yargılamak için neden yazayım ki öyle bir konu açıyorsunuz ki sanki karşı taraf şizofren hayalinde soru yaşayıp sizi darp ettiler…
Sizde öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki yaşadığımda ya da öncesinde yanımdaydınız .Benimde daha önce başıma gelmedi ki bende konu açıp bura soruyorum.Umarım bir gün başınıza gelir ve empati duygusu yapabilirsiniz ilerleyen zamanlarda .Şizofrenide olabilir karşımdaki bu arada bunuda bilmiyorsunuz siz bana tavsiye vermeyin mümkünse ben soru sordum benim yargılayın demedim lütfen iletişim ya da idrak edebilme yeteneğiniz yoksa ki bence yok yazmayın bide sizle uğraşamam gerçekten

Back