İğneli Epilasyon Bel ve tüm karın bölgesini iğneliyle bitirenler

eczacıya da danışmıştım daha evvel yapmadığım şey kaldı mı sanki o da bana bactroban krem vermişti arada vücuduma değil de çeneme sürüyorum şimdi çenemde işe yararsa belime de sürerim

Son düzenleme:
Ben de karın, göğüs arası ve ucu bir de bel için gitmek istiyorum ama çok kararsızım kime gideceğim konusunda pefff.

eczacıya da danışmıştım daha evvel yapmadığım şey kaldı mı sanki o da bana bactroban krem vermişti arada vücuduma değil de çeneme sürüyorum şimdi çenemde işe yararsa belime de sürerim

iltihaplar için şirket doktoruma danışmıştım o da bana bactorban vermişti. çok bi etkisini görmedim açıkçası. sonradan aklıma evdeki kremim geldi. thiocilline yani. o iyi geldi. bi sor bence, pek bilinen bi krem diil galiba. daha çok göz pomadı olanı biliniyor. "göz pomadını çenene mi sürüceksin" diye dalga geçmişti bi tane salak eczacı benle hatta. deri pomadı olanını alman lazım tabiki.

kızlar belime yaptrdım ben izleri anca geçti neredeyse 2 sene oldu
çok sivilce yaptı leke oldu ama geçti hepsi bişey kalmadı
ama şunu da söyliyeyim
daha ilk temizlemede 3 de 2 si gitti
zor ama etkili bir yöntem

he bu arada bittibenm belim göbeğim söyleyeyim :)

Komple karın mı yoksa göbeğinin belli bir kısmı mı canım?

Komple karın mı yoksa göbeğinin belli bir kısmı mı canım?

komple canım iki senede bitti
evlenmeden önce bitirdim çok şükür
herhafta bazen haftada 2 kere gidiyodum haftada dört saat gittiğim oluyodu
çok vardı benim
ama her alındığından sonra çok az çıkıyodu
bi kere temizledik çoğu gitti ikinci temizleme daha kısa sürdü 3ye zaten çok çok az çktı

ah keşke benim de böyle olsa sen ne kadar süre gittin de bitirebildin 1 sene sürdü mü? bi de izlerin iğneli epilasyonu bıraktıktan iki sene sonra mı geçti yoksa iğneli yaptırdığın dönemi de mi içine katarak iki yıl bi de izleri geçirmek için her hangi bi ürün kullandın mı?çünkü bi seneden uzun süre geçmeyen izlerin kalıcı olduğunu duymuştum

sivilcceler kurusun diye sadece bebek pudrası onlar kuruduktan sonra da medacassol o da sadece bi kaç ay
ben pek bişey sürmedim
cildim kendini çok güzel yeniledi
hee bir de kil maskesini belime yaptığım da oluyordu bazen
ablam sivilceli bir kız onda hiç sivilce yapmadı çenesine yaptırıyodu ben de hiç sivilce çıkmaz ben de belimde sadece o da yapan kız terlemenden kaynaklanıyor dedi ara verelim dedi ben kabul etmedim
bide o bittikten sonra bi alet vardı onla yaptığı yer üzerinden geçiyordu kızarıklığı baya bi alıyodu
ama bel çok acıyo çünkü sinirler ordan geçiyo ve bazen farkında olmadan ayağımın havaya fırladığını görüyodum

Ben de gidicem tüm karın ve bel için düşünüyorum ama Avrupa yakasında bir yer arıyorum dediğin gibiyse her hafta en azından gitmek gerek Gül hanımı çok duyuyorum burdan ama her hafta taa karşıya gitmek de çok zahmetli geliyor. Avrupa yakasında iğneli yaptırıp da hiç memnun olan yok mu . Böyle bakırköy, bahçelievler ya da taksimde filan. :26:

ya kızlar herşey geçtim bitip bitmemesini acımıyormu allah aşkına karın bu yav bende yaptırmak istiyorum ama acı konusunda kimse bişey dememiş..

Çok acıyorda artık söyleme gereğimi duymuyorsunuz
Yoksa acı hissetmiyormusunuz:44:

ben de gelecek yaz başlayacağım gittiğim kadın karnı uyuşturarak aldığını söylemişti yoksa başlayamam zaten

lazere gitseniz arkadaşlar.. bitiyor hem daha uyguna geliyor.. tüm vucut bitme garantili 1000tl 1500 tl falan.. ben ilk çıktıgında gitmiştim 4bin tl mal oldu

bn karın bölgesine 3seans gttim brz inceldi tüyler ama 4 ay oldu üçüncü seanstan sonra sanki etraftaki ince tüyleri uyardı gbi gelio..kararsızım dewam edip etmemekte.ama kurtlkmak istiorum bi yandanda napıcam bilmiorum baska bi yolu yokmu bunun ya.? ayrıca ilk seansta çok acımıştı ama sonra o kdr acı hissetmedim bn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…