- Konu Sahibi zindandelen
Göbek çevresi ve göğüs için gidiyorum iğneliye 2 seansım bitti giden kıllar henüz gelmedi çok mutluyum darısı diğer tüylerimin başına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göbek çevresi ve göğüs için gidiyorum iğneliye 2 seansım bitti giden kıllar henüz gelmedi çok mutluyum darısı diğer tüylerimin başına.
avrupa yakasında NE-KA 30-40 senlik işletme diye duydum.bence güvenebilirsiniz.nereye gidiorsunuz söylermisniz lütfen bende uygun bir yer arıyorum istanbul bakırköy-avcılar civarında
doruk- ne ka diye duyduklarım var ama bilen biri yardımcı olabilirmi lütfen
ben karnıma iğneli yaptırdım. bel tarafı yan taraflara yaptıramadım ama. ben de tüylenme olduğundan önce karın bölgesi yapıldı. göbek deliği, çevresi, göğse kadar olan kısımlar. karın bölgesi bitince yavaştan yavaştan bele başladık ama çok acıtıyor =/ bel, karın gibi değil tüyler daha ince ve iğneli de çok acııtıyor bu bölgede. ara ara yaptırıyorum ama karın gibi hepsini almaları çok zor. hem tüylerin sıklığı ve inceliği hem çektiğim acı buna izin vermez sanırım
ben de aynı sizin gibi yaptırıyorum tüy dökücü yüzünden sıklasmıstı üstelik yani baya yoğun bi bölge ilk seansta göbek çizgim çalısıldı daha göğüs arasına gelinmedi kaç seansta biter diye sorduğumda 4-5 seansa dediler ama emin olamadım siz nasıl yaptırdınız ve mbitirmeye yakın mısınız acaba? bir de karın bölgesi çok geç iyilesir diyolar ben 3 gün sadece pudraladım su sürmedim şu an 4.günümdeyim spor yaptım ve terleyince sanki gözenekler daha bi kırmızı oldu korktum ben de eve döndüm ama su değdirmeden yıkandım ne zamana geçicek bakalım..
ben de bepanten sürmeye korkuyorum kabukları yumusatıp zamanından önce dökerek ize neden oluyo demişler 1hafta oldu gerçi yarından sonra bepantene başlıycam,o kırmızılık da geçti cildim normale dönüyo gibi.Bir şey daha sormam gerek sizin yaptırdığınız yerde uyusturucu iğne yapılıyo mu yoksa emla mı sürüp gidiyosunuz? çok acı çekiyorum demişssiniz de bana iğne yapılıyo hiç birşey hissetmiyorum
Bepanteni bazı uzmanlar tavsiye ediyor ama kabuklar açısından dediğiniz gibi uygun olmadığını söyleyenler de var, ama genelde herkesin ortak olarak onayladığı bir şey var ki o da talk pudra. Kabuklar dökülene kadar pudralayıp sonra dökülmeden sonra da bepanten kullanabilirsiniz bence. Bir fikir yani:) Bu arada siz nerede yaptırıyorsunuz?
ben de bepanten sürmeye korkuyorum kabukları yumusatıp zamanından önce dökerek ize neden oluyo demişler 1hafta oldu gerçi yarından sonra bepantene başlıycam,o kırmızılık da geçti cildim normale dönüyo gibi.Bir şey daha sormam gerek sizin yaptırdığınız yerde uyusturucu iğne yapılıyo mu yoksa emla mı sürüp gidiyosunuz? çok acı çekiyorum demişssiniz de bana iğne yapılıyo hiç birşey hissetmiyorum
pudra sürüldüğünü burdan öğrendim. ben yıllardır iğneliye gidiyorum hep bepanthene sürdüm. iz falan kalmadı. bir kaç seanstır utalk pudra sürüyorum ama yaptırdığım uzman bayan bugün sürme dedi. pudra gözenekleri tıkadığından bebeklere bile sürülmesi yasaklanmış. açıkçası söylediği mantıklı geldi. o yüzden pudradan vazgeçtim. madecassol yada bepanthene sürecem bir süre. zaten çok kabuk tutmuyor. altın iğneyle yaptırıyorum çabuk iyileşiyor. ilk senelerde yaptırdığımda bacağımdaki izler üzerinden aylar geçer anca iyileşirdi şimdi ona nazaran çok daha çabuk iyileşiyor.
uyuşturucu iğneyi de bu forumdan duydum. ben 3 ayrı yere gittim iğneli için. hiç biri iğne falan yapmadı. ilk seanslarımda yıllar önce birkaç defa emla kullandım sonra baktım pek etki etmiyor. çünkü seanslarım uzun etkisi geçiyor hemen. ben de artık kullanmadım. en çok acıyan bölge olan dudak üstünde bile krem falan kullanmadım. karın bölgesi zaten acımıyor. bel kısmı biraz acıtıyordu bazen. bugün yaptırdım belki regl sonrası olduğu için acımadı mesela. genelde de pek acımıyordu zaten. bazen vücudumun direnci düştüğü için (akşam vakitleri gibi yorgun ve aç olunca) daha fazla acıyordu sanırım. yada yapılan yer kemiğe geldiği için acıyorda olabilir. yağlı bölgeleri pek hissemezsiniz çünkü ama kemiğe geldiği zaman acı artıyor gibi...
yerinizde olsam iğne falan yaptırmazdım. en güvenli olan emlayı kullanmak bile pek aklıma yatmıyor benim. bu tarz anestezikler uzun vadede zarar verir. size yapılan iğnede ne var, yan etkileri neler. bunları hiç sordunuz mu. her seansta vücudunuza böyle ilaç verilmesi pek mantıklı değil bence. dediğim gibi ben emlayı bile sadece birkaç seans kullandım. o da dudak üstü falan içindi. ilk seanslar çok uzun olduğu için dayanamıyordum. sonra bıraktım zaten.
evet ben de merak ettim gidip memnun olduğunuz yerleri? :)
Kıllar lazerdeki gibi sonradan dökülmüyor. Akım verilirken cımbızla çekiliyor zaten. İlk seanstan sonra tekrar tüy çıkması normal bence, önemli olan azalmış ve incelmiş olması.
Göbek çizgisinde yapılan yerlerden kıllar yeniden çıkmıs bugün krem sürerken farkettim.Bunların kabuklarla dökülmesi gerekmiyo mu?ilk seansta doğru uygulama yapılırsa biter denmiş ama şimdiden bi yargıya varmak istemesem ben sanırım bi mucize bekledim yapıldı artık çıkmaz diye..4-5 seans gözden çıkarlıcak demek
nerde yaptırdınız acaba? :)
forumda adı geçen belli isimler var zaten ben 'taksimde' yaptırdım isim ya da merkez adı vermiyim ama anlamıssınızdır bence..Buradan memnun kalmazsam mecidiyeköyde adı geçen bayana gtmek istiyorum o da olmazsa son çarem üsküdardaki bayan olucak..siz peki?