- Konu Sahibi zindandelen
-
tamamının alınması bile uzun sürüyo aynı yere kaç defa uygulama yapıldı sanabikac ay sonra kara murat benim diye atıcam kendimi bu foruma
umarım.. =)
ben de tüm karın gidiyorum ama daha bitemediler körolasıcalar.
tamamının alınması bile uzun sürüyo aynı yere kaç defa uygulama yapıldı sana
ben karın bölgeme iğneli epilasyon yartırdım göbek deliğnin etrafına 2 kez yapıldı.ama hala izleri geçmedi.iyicene kafama takmaya başladım
cikilopcik sen de iz var mı geçiyolar mı
ben çok merak ediyorum bel ve karnına iğneli epilasyon yaptırıp kılları bitmiş biri var mı aramızda ve ne durumdalar iz ve leke açısından
bi de özellikle karın!!! yazdım göbek yazmadım çünkü çoğunluk göbek çizgisi için gidiyo ben onlara sormuyorum asıl karnın tamamına yaptıran ve tüyleri bitmiş veya bitmeye çok yakın biri veya birilerini arıyorum bakalım burda öyle biri var mı
bende göbek yaptırdım şimdi yok denicek kadar az kaldı kıllar bende iz kabukda olmadı.annende yaptırmıştı sanırım seninle birlilkte aynı uzmana onda hiç bir şey olmadığını yazmışsın sende kabuklanma olmuş sorun belki senin cildinde problem var neden annendede kabuk olmadı o zaman soru işareti biraz?????
siz Gül Hanım'a mı yaptırıyordunuz? Bildiğim kadarıyla kendisine giden herkes "izsiz" çalışmasını övüyor, ancak anladığım kadarıyla sizde iz problemi olmuş? Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
cikilopcik sen de iz var mı geçiyolar mı
angelnr ben şu an Gül hanıma gitmiyorum ama şimdiki uzmanıma gidenler de iz yok kabuk yok diye övüyodu onu da netten buldum hatta işlem yaptığı bi kişyle de yüzyüze görüşmüştüm yüzüne yaptırıyodu kız ve halinden çok memnundu yüzünde de görünürde hiç lekesi yoktu gül hanıma ise bu forumda yazılanları duyunca dayanamayıp bir kez yaz sonu gibi gittim sadece çene çalıştı hiç kızarıklık veya kabuk olmadı fakat iz ve iltihapçık onda da oluşmuştuyine de ince kılların hepsini alabildiği için sevinmiştim (nedense gitiğim epilasyoncular çenemdeki ince tüyleri hep yarım yamalak alırlar da) yani işini özenli yapan biri olduğu belliydi şimdi gül hanıma gidemiyorum çünkü çok uzak o kadar yolu hele karda kışta hiç göze alamam ayda iki üç kez gitsem olurdu da ben iğneliye çok sık gitmek mecburiyetindeyim işte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?