İğneli Epilasyon Bel ve tüm karın bölgesini iğneliyle bitirenler

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
ben çok merak ediyorum bel ve karnına iğneli epilasyon yaptırıp kılları bitmiş biri var mı aramızda ve ne durumdalar iz ve leke açısından
bi de özellikle karın!!! yazdım göbek yazmadım çünkü çoğunluk göbek çizgisi için gidiyo ben onlara sormuyorum asıl karnın tamamına yaptıran ve tüyleri bitmiş veya bitmeye çok yakın biri veya birilerini arıyorum bakalım burda öyle biri var mı

bikac ay sonra kara murat benim diye atıcam kendimi bu foruma
umarım.. =)

ben de tüm karın gidiyorum ama daha bitemediler körolasıcalar.

ben de başlıycam özellikle bel sırt bölgesi için gidicem ama dakikası 1 lira ymış ooo 60 dk 60 lira can mı dayanır ona

ben karın bölgeme iğneli epilasyon yartırdım göbek deliğnin etrafına 2 kez yapıldı.ama hala izleri geçmedi.iyicene kafama takmaya başladım

ben karın bölgeme iğneli epilasyon yartırdım göbek deliğnin etrafına 2 kez yapıldı.ama hala izleri geçmedi.iyicene kafama takmaya başladım

bu apayrı bi konu önce karnını veya belini iğneliyle bitiren veya bitirmeye çok yaklaşmış birini bulalım ona iz kalıp kalmadığını eğer kalmadıysa bu izlerin ne zaman geçtiğini falan soralım tabi bu benim dediğim zor biraz ama bi umut açtım bu sayfayı
ben de üzülüyorum tabiki temmuz ayından kalma izlerim var yanına yenileri de ekleniyo kıllar inceliyo mu evet çenem ve belim için evet diyebilirim karnımdakiler zaten yapı olarak çok incelerdi onlar için yorum yapmak için erken fakat izler onlara ne olacak kalıcı mı geçici mi işte bu tam bi muamma
http://www.kadinlarkulubu.com/igneli-epilasyon/258393-igneli-epilasyon-lekeleri.html

ya kızlar sizler böyle soyleyınce cok canım sıkılıyo henuz başlamadım ama mecburum başlamaya bırde izler için ugraşmak ıstemıyorum daha önce bır kez bır yere yaptırmıstım 6-7 ayda ancak iyileşebılmıstı napsam bılmıyorum zındandelen sen hala memnun degılsın galıba gıttıgın yerden bana özel mesaj atarmısın nerey gıttıgını ögtrenmek ıstıyorum lucky88 sen memnunum dıyodun uzun suredır gıtmedıgını söylemıstın

bende göbek yaptırdım şimdi yok denicek kadar az kaldı kıllar bende iz kabukda olmadı.annende yaptırmıştı sanırım seninle birlilkte aynı uzmana onda hiç bir şey olmadığını yazmışsın sende kabuklanma olmuş sorun belki senin cildinde problem var neden annendede kabuk olmadı o zaman soru işareti biraz?????

ben de onu diyorum zaten cildim bu işlemi kaldıramıyosa boşuna yaptırmıyım izlerim kalıcı mı geçici mi bi bilsem ona göre yaptırırım şimdi iğneli epl. nu bırakırsam sonra da izler bi kaç ay sonra geçerse boşuna vakit kaybetmiş olucam tüh diyeceğim keşke devam etseymişim ama belki de devam etmemem gerekiyodur cildim daha beter olabilir o zaman da tüh be keşke daha evvel bıraksaydm diyeceğim çaresizim

angelnr ben şu an Gül hanıma gitmiyorum ama şimdiki uzmanıma gidenler de iz yok kabuk yok diye övüyodu onu da netten buldum hatta işlem yaptığı bi kişyle de yüzyüze görüşmüştüm yüzüne yaptırıyodu kız ve halinden çok memnundu yüzünde de görünürde hiç lekesi yoktu gül hanıma ise bu forumda yazılanları duyunca dayanamayıp bir kez yaz sonu gibi gittim sadece çene çalıştı hiç kızarıklık veya kabuk olmadı fakat iz ve iltihapçık onda da oluşmuştu yine de ince kılların hepsini alabildiği için sevinmiştim (nedense gitiğim epilasyoncular çenemdeki ince tüyleri hep yarım yamalak alırlar da) yani işini özenli yapan biri olduğu belliydi şimdi gül hanıma gidemiyorum çünkü çok uzak o kadar yolu hele karda kışta hiç göze alamam ayda iki üç kez gitsem olurdu da ben iğneliye çok sık gitmek mecburiyetindeyim işte böylee

cikilopcik sen de iz var mı geçiyolar mı

bende iz var, ama geçiyolar zamanla.
forumda beklazon+madecassol karıştırıp sürmek iyi geliyor gibi bişey okumuştum. onu bi araştır istersen. bende iki krem de vardı, karıştırıp sürüyorum. göbek geçiyor ama sırtım, daha doğrusu bel kısmım kötü hala. onlar da iyileşir umarım.

benim de karnım belimden daha iyi durumda madecassol bana sivilce yapıyo canım o bana hiç yaramadı ne yazık ki bi daha sürmem zaten bu pomadları devamlı kullanmak iyi değil mesela beklazonu uzun süre kullanırsan iyileştireceğine kendisi kızarıklık yapıyo ben her türlü denedim bu kremleri bi ara hep kullandım gittiğim yer günde üç kez kullandırıyodu bi ara sadece ilk gün kullanıp pudrayla devam ettim bi ara ilk gün sürdüm sonra ara ara kullandım bi ara hiç kullanmadım hepsinde sonuç aynı

Son düzenleme:

şimdiki uzmanınız kim öğrenebilir miyim:) avrupa yakasındaysa ben de uzman arayışı içindeyim, en azından aklımda bulunsun

avrupa yakasında değil canım bundan sonra özelden konuşalım kimseyi karalamış gibi olmak veya boşuna reklam yapmak istemiyorum emin olsam uzmanımın kötü veya iyi olduğundan o zaman çatır çatır yazarım şu bayana sakın gitmeyin ya da gidin ben çok memnun kaldım derim o ayrı lazer de gittiğim yerleri yazıyorum bazen çünkü onlar şahıs değil kurum bi de bu sayfa sadece bel ve karın sayfası olsun istiyorum araya bizim konuşmalarımız karışmasın konu dağılıyo ister istemez

Son düzenleme:
eğer iltihapçık sorununuz oluyorsa thiocilline -antibiyotikli deri pomadı- kullanabilirsiniz kanımca. yazın terden ve banyodan dolayı biraz iltihap sorunum olmuştu kabuklarda, iyi gelmişti. daha çok piercinglerim için kullanıyorum. 2 günde kurutuyor iltihabı. bi eczacıya danışıp onu kullanabilirsiniz.
bu arada gittiğiniz uzman konusunda ben de bilgi istiyorum =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…