Bel fıtığım patlamış

mihrayla

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
15
2
Kızlar hamilelikte 30 kilo aldım sekizinci ayımda şiddetli bel ağrım başladı doğumdan sonrada şiddetle devam etti ağrım sol bacağıma vurmaya başladı ortopedi doktoruna gittim kilo verirsem baskının geçiceğini söyledi kilo vermek için spor yaptım o günün akşamı sol bacağımın ağrısından duramadım acile gittik beyin cerrahiye yönlendirdiler sonuç fıtığım varmış ve patlamış ... Ameliyat olmak istemiyorum alanında iyi olan bi hoca muayene etti bi ay sonra kilo ver yine gel dedi emziriyorum daha bebeğim üç aylık bu şekilde ameliyat olmadan kurtulan var mı yardım edin lütfenn

Cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda sifa bulursunuz. Benim arkadasimin 20li yaslarinda fitigi cikti. Ameliyat dediler ama cok genc oldugu icin yaptirmadi. Baska doktora gitti. Oda bazi egzersizler verdi, yuzmesi gerektigini soyledi. Adini hic bilmiyorum doktorun malesef. 2-3 ay kadar bir havuza gitti yuzdu birde fizik tedavi gordu kendisi baya toparladi bi agrisi sizisi yok gibi pek nadir oluor. Ama sizin durumunuz daha farklidir. Birkac farkli doktor daha gorusun derim. Kiminin ameliyat dedigine kimi gerek yok diyor.

Canım çok geçmiş olsun, arzu edersen sana bu konudaki en iyi doktoru önerebilirim..

Durumumuz denir şuna ne yaptınız bende aynı durumu yaşıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…