• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Bel çevrem 84 cm :(

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.584
955
123
Kızlar belimi nasıl inceltebilirim? Bel inceltirc yiyecekler meyveler yiyorum diyetimdeki meyve yerlerinde yeşil çay içiyorum zencefil katıp içiyorum vs. Bol su içiyorum, yamuna bel inceltici korsem bile var, siz ne önerirsiniz?:(

Korse kullanmayı bırakın, spora başlayın.
Biraz kilo verdikçe birazda spor ile şekle girdikçe incelir, istediğiniz görüntüye kavuşursunuz...
Pilates öneririm, tüm vücudu şekle sokuyor, duzenli 3 ay yapın epey fark eder..

"Artık zayıflamam lazım" diye bir konu açmışsınız, şimdi de yine kilo problemi üzerine bir başka konu... Eh bir yarım saat sonra da "Basenlerim 120 cm" diye bir konu açar, böyle böyle vücut ölçülerinizi başlıklar halinde verirsiniz.

Derli toplu tek bir konu altında aklınıza takılan noktaları yazsanız, daha genel, daha güzel yorumlar alırsınız. Bölümde topik kirliliği oluyor böyle,parça parça.

"Artık zayıflamam lazım" diye bir konu açmışsınız, şimdi de yine kilo problemi üzerine bir başka konu... Eh bir yarım saat sonra da "Basenlerim 120 cm" diye bir konu açar, böyle böyle vücut ölçülerinizi başlıklar halinde verirsiniz.

Derli toplu tek bir konu altında aklınıza takılan noktaları yazsanız, daha genel, daha güzel yorumlar alırsınız. Bölümde topik kirliliği oluyor böyle,parça parça.
Beni takip etmen güzel:)

Derdini seviyim senin
Dunya yasanamayacak kadar kederliken senin derdin gulumsetti
Umarim inceltir mutlu olursun
Benimde başka dertlerim var insan bunlara kafa ylrunca diğerlerini unutmaya çalışıyor...

Yürüyüş sadece kilo vermede kolaylık sağlar.
Bel bölgesi özel ilgi ister,mekiksiz veya o bölgeyi çalıştıran hareketler olmadan gitmez.
İnternetten hareket önerileriniz var mı? YouTube A baktım da yaptım biraz önce sizin takip ettiğiniz var mı?

İnternetten hareket önerileriniz var mı? YouTube A baktım da yaptım biraz önce sizin takip ettiğiniz var mı?
Takip ettiğim yok ama ben mekik çekmeye dikkat ediyorum diyeyim.
başlayabildiğin kadar setler halinde yap.
Atıyorum ben 20 şerden 3 set şeklinde başladım.
Şimdi 50şerden 4 sete çıkarttım ama sürekli yapmıyorum,yapsam yanlar ,bel falan incecik olacak da ,tembellik zor yav :D

Takip ettiğim yok ama ben mekik çekmeye dikkat ediyorum diyeyim.
başlayabildiğin kadar setler halinde yap.
Atıyorum ben 20 şerden 3 set şeklinde başladım.
Şimdi 50şerden 4 sete çıkarttım ama sürekli yapmıyorum,yapsam yanlar ,bel falan incecik olacak da ,tembellik zor yav :KK70:
Belin kaç cm?

nekadar kalpkirici ve iticisiniz kusura bakmayin..ama burda oyle gorunuyorsunuz

Back