arkadaşlar ben son adetimden sonra çektirmiştim
şimdiki adet günü 10/10/2011
ayrıca ben bu ay aşılamada yaptırdım
nasip ama bizde erkek infertilitesi var
hamile kalma şansım düşük ama
bakalım nasip ebede kasığın düşük ondanda olmamıştır demişti.
merakla günlerin geçmesini bekliyorum.
ama benim tutmasa bile ben bu olaya inanıyorum.
erkek infertilitesi olunca yapacak bişi yok
ayrıca kadın benim kasığım içinde adet olunca yine gel
2-3 ay deneyelim yakı falan yapalım dedi.
adet olsamda yine gideceğim.
Çok enteresan bişey.. İlk defa duyuyorum ve çok merak ettim.Ben bir ay sonra evlenicem benim için çok erken bir konu bu ama gerçekten çok merak ettim.Sonuçları merakla bekliyorum.
sahit olunca bızlerde sasırıyoruz cnmmm...şimdiden mutluluklar tatlım sana :)
arkadaşlar kafam karıstı yaaa..bu 6 gun sonra belli olacak dıyen arkadasımı arıyorummmm......denizlide yaşayan arkadası seslenıyrum nolduuu sonuçlar cnmmm arkadasımm ?????
canım benim adeti geçti ama hamile değilim galiba adetim geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım canım onun içinde sana yazamadım hala bekliyorum ama teyze bana 2 3 ay içinde demişti galiba hemen bu ay kalırsın demedi biraz fazla yaşlıydı söyledikleride pek anlaşılmıyodu canım aklımda kalanı bu yani hamiş olsamda olmasamda buraya sana sonucu yazıcam canım
aman kızlar bel çektirelim hamile kalalım derken sakatlanmayasınız dikkat edin.
Bizim de bi akrabanın çocuğu olmuyodu tüp bebekle bi kızı oldu...sonra kızı 1,5 yaşındayken 2. tüp bebeği düşünürken belini çektirmiş, o ay hamile kaldı 2. kızını doğurdu...Bende inanıyorum böyle şeylere kızlar...Dr.a sorsak doğruluk payının olmadığını söyler ama ben inanıyorum işte...Ya hep bebek olması için yöntemler söyleniyo bi de olan bebeğin durması için yöntemler söylense keşke
denizlide oturan canım benim.
yaa gercektenmı ya ben boyle seyler duyunca ınanamıyrum yaaa....bnde yaptırmak ıstyrummm....siz hangi ildensiniz arkadasım
ben 6 ay önce belimi çektirdim uzun bi süre kolum uyuşuk kaldı kimseye söylemedim dikkatli olun sakatlanmayın sonra
Bence doğruluk payı vardır canım... Hatta anneme demiş benden için çektirsin diye ama benim bebek oluyo ama durmuyo, ondan işe yarar mı bilmiyorumKayserideyim canım ben sen nerde oturuyosun?
çok geçmiş olsun canım bu işin ehline yaptırmak lazım yoksa böyle sakatlıklar olabilir tabii...
asel canım senin eşinde poblem yoksa
siz istediğiniz zaman gelin
ben seni götürürüm oraya.
adetin bitip yeni temizlendiğin zaman bir pazar günü gelin
yapman gereken tek şey
kadının yanına aç gideceksin ve
yanında büyük bir eşarp getireceksin beline sarman için.
hani eskiden annanelerimiz falan kocaman eşarp takıyorlar ya öyle.
canım bizde erkek infertilitesi olduğu için
ben amuda kalksamda olmuyor eşimden dolayı şansım az benim.
benle bitmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?