Arkadaşlar eşim ve arkadaşımı iki seansta tedavi eden Sibiryalı doktor hanımı şiddetle öneriyorum. Eşim menisküs arkadaşım bel fıtığı idi Allah'a çok şükür şimdi ikisi de mükemmel, sağlıklılar... İlgilenen arkadaşlara buradan duyurulur, isteyene telefonunu verebilirim.. ÖLene kadar dua edersiniz bana. Hem de seansı yüz lira arkadaşlar... Ben size söyleyerek görevimi yapıyorum. Sizlere kalmış artık...
Nazlıcım öncelikle sabrından dolayı teşekkür etmek lazım sana güzelim..1.syfadan beri okudumda, dönüp dolaşan aynı sorulara nasılda sabırla yaklaşmışın maşaallah sana..
Eşim nerdeyse 3 haftadır bel fıtığından rahatsız evdeydi..fizik tedavi,eve gelen masajcısı ve kas gevşeticiler sayesinde şu an işine döndü..Ayakda ama ağrısı yinede var canım..Benimde sırt ağrılarım çok oluyo..kullanabilirim değilmi?
Allahın izniyle yapıcam inşaallah bu kremi..Allah senden razı olsun canım:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar.Ben de bel ağrısından çok çektim.Sabahları yatağımdan sürünerek kalkabiliyordum.Ne yaptımsa nafile.Fkat Allah'tan umut kesilmezmiş!Bir arkadaşaımın tavsiye ettiği kitabı okudum.Kırkkilt otu banyosu ve çayı kullandıktan 15 gün içinde ağrılarımdan inanın tamamen kurtuldum.Kırkkilit otunun banyosunu yaptım her gün de 3 bardak çayından içtim.kırkkilit kırk derde devaymış.(Gülden Çimen'in kitabı)
Merhaba arkadaşlar.Ben de bel ağrısından çok çektim.Sabahları yatağımdan sürünerek kalkabiliyordum.Ne yaptımsa nafile.Fkat Allah'tan umut kesilmezmiş!Bir arkadaşaımın tavsiye ettiği kitabı okudum.Kırkkilt otu banyosu ve çayı kullandıktan 15 gün içinde ağrılarımdan inanın tamamen kurtuldum.Kırkkilit otunun banyosunu yaptım her gün de 3 bardak çayından içtim.kırkkilit kırk derde devaymış.(Gülden Çimen'in kitabı)
Allahım tez zamanda hepinize iyilik versin.Ufacıkta olsa faydam olabildiyse ne mutlu bana.Özel msjlarınız için çok tşk ederim işe yaradığını bilmek beni dahada mutlu etti.Çok çok öperim hepinizi acil şifalar.
Bu ada soğanını bulmamıza yardımcı olabilecek birisi var mı acaba kızlar ? ben bi türlü bulamadım. Bulunduğum şehirdeki aktarlarda zor bulacağımı söylediler. birisi yardım ederse sevinirim..
Canım bende bir firma bilgisi var.Aydın 'da Güngör baharat firmasında Ada soğanı var.Tel: 0256 215 26 94 Telefon edip kargo ile gönderip göndermeyeceği sorulabilir.Ben kışın Aydın'da kalan bir arkadaşa gelirken gettirttim.Bu gün yani 13 Nisan 2012 cuma günü 20 günlük bekleme süresi doluyor.Akşama uygulayacağım inşallah.Sonucunu yazarım buraya.
Canım bende bir firma bilgisi var.Aydın 'da Güngör baharat firmasında Ada soğanı var.Tel: 0256 215 26 94 Telefon edip kargo ile gönderip göndermeyeceği sorulabilir.Ben kışın Aydın'da kalan bir arkadaşa gelirken gettirttim.Bu gün yani 13 Nisan 2012 cuma günü 20 günlük bekleme süresi doluyor.Akşama uygulayacağım inşallah.Sonucunu yazarım buraya.