nazlı abla biz bunu denedik ilk yaptığım fayda etmedi şimdi bidaha yaptık daha iyi rondo yaptım bu sefer,bide bişe sorcam boyuna sürdüğümüz zaman hep yağı kalıyo geri kalan kısmı düşüyo,acaba onun etkisi nedir siz tam olarak nasıl sürüyodunuz,teşekkürler.
Özür dilerim ablacım düğün telaşı bakamadım yağ çok az kalıyor normelde önemli olan adasoğanın o bölgede kalması kaşıntıyla acıyı alması arkadaşlar yaklaşık yağ 1 parmak geçecek ve 20 gün karanlıkta bekleyecek sonrasında sürülecek ve sürdükten sonrası düşmemesi için adasoğanın biz bir havluyla kapattık üzerini ve sabaha kadar öyle uyudu cnm Gelmiş geçmiş olsun:Saruboceq:
nazlıcım ben yen üye oldum kaç gün yapmamız gerekiyor bu adasoğanı ve zaytinyağı karışımını biraz daha bilgi verirsen çok sevinirim şimddende teşekkür ederimarkadaşlar ayın 7 sine 20 gün doluyo sürdükten sonra ne kadar beklencek üstüne bişey sarılcakmı sürülen bölge yıkancakmı yoksa sürüp kalcakmı bilgilendirirsen sevinirim
Arkadaşlar ben Bodrum da yaşıyorum ve yaşadığım yerde her taraf ada soğanı dolu. İsteyenlere yardımcı olabilirim. Özelime yazın. Ben Boyun fıtığım için bu sabah yürüyüşümde çıkarttım bir tane topraktan. Birde baktım ki her tarafım ada soğanı dolu :) Herkese geçmiş olsun.
arkadaşlar ben bodrum da yaşıyorum ve yaşadığım yerde her taraf ada soğanı dolu. Isteyenlere yardımcı olabilirim. özelime yazın. Ben boyun fıtığım için bu sabah yürüyüşümde çıkarttım bir tane topraktan. Birde baktım ki her tarafım ada soğanı dolu :) herkese geçmiş olsun.
bel fıtıgı bır kas hastalıgı degılkı bır karısımla gecsın onemlı olan agrının kesılmesı degıl