Bel, Boyun (Ftk )olan Arkadalara

Özür dilerim ablacım düğün telaşı bakamadım yağ çok az kalıyor normelde önemli olan adasoğanın o bölgede kalması kaşıntıyla acıyı alması arkadaşlar yaklaşık yağ 1 parmak geçecek ve 20 gün karanlıkta bekleyecek sonrasında sürülecek ve sürdükten sonrası düşmemesi için adasoğanın biz bir havluyla kapattık üzerini ve sabaha kadar öyle uyudu cnm Gelmiş geçmiş olsun:Saruboceq:

ya bende bel fıtıgı var 25 yasındayım
suanada zor oturuyorum batıyo sankı
bende yapıcam ısallah fayda gorurum
daha bekarım ve doktor sezeryanla dogum yapabılırsın dedı
hersey yasak ıs stres sıkıntı
bazen sırf buyuzden oturp aglıyorum
gecen kılıtlendı belım cok zor bıse cekmeyen bılemez
dedıgınızı yapıcam
bıde cok kısı burda belını cektırdı devlete baglı bıyere herkez memnun agrı gıdıyomus onu da denemek ıstıyorum
saoun ısallah bende faydagorurum

:1hug:kızlar annemde bel fıtığı var.size tavsıyem yatagınızı değiştirin. tam ortpedik bır yatak alın.pahalı ama değer. annem eskısine nazaran daha rahat. hepinize gecmiş olsun...........

tüm hasta arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun.
formulü uygulayacagım ,en kısa sürede sonucunu yazarım diyen arkadaşlar neden sonuçları yazmıyorlar.çok merak ettim doğrusu

arkadaşlar ayın 7 sine 20 gün doluyo sürdükten sonra ne kadar beklencek üstüne bişey sarılcakmı sürülen bölge yıkancakmı yoksa sürüp kalcakmı bilgilendirirsen sevinirim
nazlıcım ben yen üye oldum kaç gün yapmamız gerekiyor bu adasoğanı ve zaytinyağı karışımını biraz daha bilgi verirsen çok sevinirim şimddende teşekkür ederim

Arkadaşlar ben Bodrum da yaşıyorum ve yaşadığım yerde her taraf ada soğanı dolu. İsteyenlere yardımcı olabilirim. Özelime yazın. Ben Boyun fıtığım için bu sabah yürüyüşümde çıkarttım bir tane topraktan. Birde baktım ki her tarafım ada soğanı dolu :) Herkese geçmiş olsun.

bende de hem bel ve hem boyun fitığı vardı çok şükür şimdi eser kalmadı eşimin bi tanıdığı bu işlerle uğraşıyo başta inanmadım ama denemekte fayda var dedim adam bu işlerde uzman çok şükür her zaman dua ediyom ona her türlü hastalığa yapıyor ve yüzde yüzde garanti veriyor tabi önce RABBİM sonra vesile

canımcım özelin kapalı heralde bir bak istersen
ben istiyorum bu adasoğanından bana yollayabilirmisin
özel mesajını bekliyorum

Allahım tez zamanda hepinize iyilik versin.Ufacıkta olsa faydam olabildiyse ne mutlu bana.Özel msjlarınız için çok tşk ederim işe yaradığını bilmek beni dahada mutlu etti.Çok çok öperim hepinizi acil şifalar.

canım ben istiyorum aramadığım yer kalmadı yok bulamıyorum özelin kapalı sanırım

benim anneciğim de uzun zamandır boyun fıtığından muzdarip. dr. 2. kez ameliyat dedi. hemen bugün aktara giditorum ve yapıyorum karısımı. insallah o malum soğanı bulabilirim. Allah herkese şifa versin ,insallah faydasını görürüz. Bu karısımı veren arkadasa da cok tesekkürler...

selam herkese arkadaşlar ben boyun fıtığıyla mücadele ediyom 5 yıldır ameliyat olmak istemedim bende takipteyim bayadır adasoğanını çiçekçiden buldum 22 gün oldu yapalı 2 gündürde kullanıyorum hafif kızarıklık dışında bir sorun yok şimdilik gelişmeleri yazıcam kullandıkça yazıyı atan arkadaşada tşk herkese geçmiş olsun...

Arkadaşlar eşim ve arkadaşımı iki seansta tedavi eden Sibiryalı doktor hanımı şiddetle öneriyorum. Eşim menisküs arkadaşım bel fıtığı idi Allah'a çok şükür şimdi ikisi de mükemmel, sağlıklılar... İlgilenen arkadaşlara buradan duyurulur, isteyene telefonunu verebilirim.. ÖLene kadar dua edersiniz bana. Hem de seansı yüz lira arkadaşlar... Ben size söyleyerek görevimi yapıyorum. Sizlere kalmış artık...

merhabalar.ben antalyada yaşıyorum.annemde bel fıtığı var ağrıları iyice şiddetlendi.ada soğanını sorduğum aktarlar burada bulamazsın dediler.ne olduğunu bile bildikleri yok esasında.bulmama yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba allah rızası için.ben çok inanıyorum çünkü fayda göreceğimize.şimdiden teşekkürler...

bel fıtıgı bır kas hastalıgı degılkı bır karısımla gecsın onemlı olan agrının kesılmesı degıl

selam siteye bugün üye oldum ve hemen cevap yazmak istedim adasoğanı ve zeytinyağını dün kullanmaya başladım.Sabaha kadar abartılı olmamak kaydıyla yanma oldu sabahta çok hafif kızarıklık vardı.Dün çok ağrım vardı bugün ise ağrım daha hafif ilerleyen günlerde sonucu sizinle tekrar paylaşacağım.Umarım işe yarar verdiğiniz tarif içinde çok teşekkür ederim.İşe yararsa çevremde okadar çok insan varki fıtık olan onlarada bu tarifi vereceğim

bel fıtıgı bır kas hastalıgı degılkı bır karısımla gecsın onemlı olan agrının kesılmesı degıl

İnanın bu dediğinizi buraya yazan herkez çok iyi biliyor..Zira herkez bu dertten müzdarip insanlardır..İnanıp inanmak sizlere kalmış elbette.Bildiğim birşeyi paylaştım sadece yapıp iyi olan Allah razı olsun der belki yoksa derdim neki benim??
Size sadece kendimize iyi gelen eşimi ayağa diken ve sadece tek deney değil birçok kişide denediğimiz bir şeydi bu.Yapıp yapmamak sizlere kalmış ama çocuk değiliz neyin ne olduğunu mantıklıkca hepimiz düşünüpte yapabilecek kadar akıllı insanlarız..

Alter natif ürünler önermek isteyenler olursada lütfen konu açıp yazın daha çok faydanız olur a.s

Yapıp deneyen ister işe yarasın ister yaramasın sonucu yazsın yeterli.Kolay bulunan birşey değil ne zamandır ben bile bulamıyorum..Sonuçta parayla satmıyorum yada pazarlamıyorum sadece ve sadece paylaşıyorum.

arkaaşlar benim eşimede belfıtığı tehşişi koydular iğne vermişler daha kullanmadı pazar acile gittik orda iğne yaptılar şuan ayakta ama ağrıları devam ediyor verdiğin bilgi için çok tşr ederim nazlıcım bulduğum an kullanacağımeşime uygulayacağım

arkadaşım verdeğin bilgiler için çok teşekkürler bende deneyeceğim paylaşıma devam et belkide bu dertten kurtulup sana teşekkür edeceğiz şimdiden saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…