Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazli Merhaba Bende Annem Için Uygulamayi Düşünüyorumda Her Gecemi Sürücez Yani Kaç Gün
bir kullanımda ne kadar sürülecek?sürüp üstünü kapatıp bekletecekmiyiz?bekleteceksek ne kadar?bir de kaç soğanla yapılıyor?bilgi verebilirseniz çok sevinirim
kullanan arkadaşlar sorum sizeyerimseniben
çok teşekkür canıma.s.
şimdi tek sorun adasoğanı bulmakta,aktara sorsam gülmez dimi bana?bu baya soğan gibi bişey mi?yerimseniben
çok teşekkür canıma.s.
şimdi tek sorun adasoğanı bulmakta,aktara sorsam gülmez dimi bana?bu baya soğan gibi bişey mi?yerimseniben
ArkadaşLar yukarıdaki anlatım tamamen bilimsel ben alternatif bir seçenek sunmak istiyorum bu hastalıkla uğraşan arkadaşlarıma adasoğanı denen bir bitki bir çok yerden temin edebilirsiniz bu soğanı ellerinize eldiven giyip yoksa çok fazla kaşındırır rondaya atıp çekiyorsunuz ve zeytinyağıyla birleştirip zeytinyağı 3 parmak yukarıda kalacak şekilde bir kavonazda ikisini birleştiriyorsunuz ve 20 gün boyunca ışık almayan bir yerde serinde olacak buzdolabı olabilir asla soğutucu bölümü olmaz bekletiyorsunuz
ve oluşan karşımı çok ağrıyan bölüme sürüyorsunuz bunu günde bir kez yapıyoruz sadece ağrıyan fıtığın olduğu bölgeye inanın ileri derece olan fıtık rahatsızlıklarını bile dindirdik bir çok kişi kullanmakta şuan bölgedeki tüm ağrı kasılmalar ekstra rahatsızlıklar bitiyor ...
burda kimse yokmu ya???
biraz ümitlenmiştim yazdıklarınızdan,ama kimse çıkıp bişey yazmıyo,kimse de yardım etmiyo,düşenin dostu olmazmış..
Çok Geçmiş olsun öncelikle..Bir hafta yoktum üzgünüm yeni girdim siteye ve hemen cvp yazıyorum..Buradaki aktarları bu hafta sizin için bende tekrar dolaşacağım bulursam kargoyla yollarım ..İnanın çok zor bulunuyor ..Tekrar yazıyorum Urladan getirtiyorum buradada acil durumda olan arkadaşlarım vardı gelen partiyi onlar için yapıp hazırladım ve hemen verdim.. Tekrar olan siparişide bekliyorum ..Eğerki fazlaca gelirse sizede hemen yollarım hatta buradan bir arkadaşım daha bekliyor..offfofffoffffffffffffff......
hiçbiyerde bulamıyorum ben bu adasoğanını,moralim çok bozuldu.
lütfen birisi bana yardım etsin..yollasın şu soğanı,parası neyse yollarım.sadece birileri yardım etsin,bıktım artık..ne illet bi hastalıkmış.
arkadaşlar bende 2 tane bir tanesi amelıyatlık fıtık var.3-6 cm kesik atıp fıtıkalmalarını istemıyorum,o kaslar bıdaha eski gücüne zor geliyo..kesip biçilmek ıstemıyorum.lütfen bu nimeti bulan arkadaşlar yardım etsinler.yürümek bile artık acı verio artık
dilara yada nazlı nerden buldunuz bu ada soğanlarını..anladıgım kadarıyla adasoganı içindeki etken maddeleryoluyla bel kaslarının perfonmansını olabildiğince artırıyo,hatta sımsıkı yapıo.kılcal kan dolaşımını açarak kasın mükemmel bır sekılde çalışmasını sağlıyo buda fıtıklı bölgenin sıkıcı sarılmasını sağlıyo..
ama asıl sorun adasoğanını bulmakta .ben kocaeli de oturuyorum ve hiçbı aktarda yok.herkes baharat tuz satıyo..lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
adresim XXXXXXXXXXXXXXXXXXX maıllarınızı beklıyorum yada ekleyın konuşalım.eğer yardımseverseniz...
Nazlıcım ben bunu denicem , artık dayanıcak gücüm kalmadı :çok üzgünüm: Ama birkaç şey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim ; sürdükten sonra ne kadar zaman tutmam gerekiyor? Birde kaç gün sürüyle uygulamam gerekiyor bu karışımı? Öpüyorum canım Şeniz
Nazlı'm canım yeni gördüm topici .20 gündür yatıyorum,ağrılar içime döktü.Kemeraltına bu durumda gidip bakmam zor,ama Urla'dan toplatabilirim.Hangi adadan topluyorlar acaba?
Öğrenebilirsem çok sevineceğim,bir de bunu deneyelim,yazdıklarına göre derman bulacağıma inanıyorum.Kocaman öpücükler.a.s.