Bel, Boyun (Ftk )olan Arkadalara

Nazli Merhaba Bende Annem Için Uygulamayi Düşünüyorumda Her Gecemi Sürücez Yani Kaç Gün

Merhaba Canım
Evet kullanımında hergece sürüyoruz yaklaşık 2 hafta zaten geçmesine yakın durmanız gereken noktayı anlayabiliyorsunuz ..Tatlı tatlı kaşıntı yapıyor..Geçmesine yakın kaşıntı bitiyor hafif kızarıklık oluyor o noktada duruyorsunuz ve zaten fıtık olan kişi rahat hareket etmeye başlıyora.s.

kullanan arkadaşlar sorum sizeyerimseniben

cvp yazdım cnm sana bir sayfa geride kaldı sanırım kullananlardan biri bizzat benim eşim yardımcı olan benim süren takip eden:)
1- Bir kullanımda sadece fıtık olan bölgeye sürüyorsun nprmal kremi nasıl sürüyorsan aynı şekilde
2- Üzerine sürdükten sonra havlu koyuyorsun ve yatıyorsun sabaha kadar kalıyor

3-Sabah kalkıp yıkıyorsun

4- 1 soğanla yapılıyor tarifi konun en başında tüm detaylarıyla var

5- Gelmiş geçmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.

çok teşekkür canıma.s.
şimdi tek sorun adasoğanı bulmakta,aktara sorsam gülmez dimi bana?bu baya soğan gibi bişey mi?yerimseniben

çok teşekkür canıma.s.
şimdi tek sorun adasoğanı bulmakta,aktara sorsam gülmez dimi bana?bu baya soğan gibi bişey mi?yerimseniben

Rica ederim canım yok asla gülmezler ..Soğanın büyüğü çok benziyor kabukları vs ama büyük bir soğanın 2 katını düşün gelince resminide çekerim sizin için yerimseniben

ArkadaşLar yukarıdaki anlatım tamamen bilimsel ben alternatif bir seçenek sunmak istiyorum bu hastalıkla uğraşan arkadaşlarıma adasoğanı denen bir bitki bir çok yerden temin edebilirsiniz bu soğanı ellerinize eldiven giyip yoksa çok fazla kaşındırır rondaya atıp çekiyorsunuz ve zeytinyağıyla birleştirip zeytinyağı 3 parmak yukarıda kalacak şekilde bir kavonazda ikisini birleştiriyorsunuz ve 20 gün boyunca ışık almayan bir yerde serinde olacak buzdolabı olabilir asla soğutucu bölümü olmaz bekletiyorsunuz

ve oluşan karşımı çok ağrıyan bölüme sürüyorsunuz bunu günde bir kez yapıyoruz sadece ağrıyan fıtığın olduğu bölgeye inanın ileri derece olan fıtık rahatsızlıklarını bile dindirdik bir çok kişi kullanmakta şuan bölgedeki tüm ağrı kasılmalar ekstra rahatsızlıklar bitiyor ...

Nazlıcım ben bunu denicem , artık dayanıcak gücüm kalmadı :çok üzgünüm: Ama birkaç şey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim ; sürdükten sonra ne kadar zaman tutmam gerekiyor? Birde kaç gün sürüyle uygulamam gerekiyor bu karışımı? Öpüyorum canım Şeniz

canım geçmiş olsun.
bende annem için aktarlara bakacğım inş. bulurm da senin için de alırım.
inşş. bulurum. kadıköye bakacağım.
inş. ama inş. bulurum.
ben sana önümüzdeki haftalarda cvp atarım.
sana kargo ile yollarım.

burda kimse yokmu ya???

biraz ümitlenmiştim yazdıklarınızdan,ama kimse çıkıp bişey yazmıyo,kimse de yardım etmiyo,düşenin dostu olmazmış..

çok ayıp etmişsin,bu kadar önyargılı olup insanları suçlama bence...
işlerimin yoğunluğundan bu sayfaya yeni bakabildim
h.sonu aldığım tarafa tekrar gideceğim
her ne kadar sen böyle bir tepki versen de bulursam senin için alacağım...

offfofffoffffffffffffff......
hiçbiyerde bulamıyorum ben bu adasoğanını,moralim çok bozuldu.
lütfen birisi bana yardım etsin..yollasın şu soğanı,parası neyse yollarım.sadece birileri yardım etsin,bıktım artık..ne illet bi hastalıkmış.
arkadaşlar bende 2 tane bir tanesi amelıyatlık fıtık var.3-6 cm kesik atıp fıtıkalmalarını istemıyorum,o kaslar bıdaha eski gücüne zor geliyo..kesip biçilmek ıstemıyorum.lütfen bu nimeti bulan arkadaşlar yardım etsinler.yürümek bile artık acı verio artık
dilara yada nazlı nerden buldunuz bu ada soğanlarını..anladıgım kadarıyla adasoganı içindeki etken maddeleryoluyla bel kaslarının perfonmansını olabildiğince artırıyo,hatta sımsıkı yapıo.kılcal kan dolaşımını açarak kasın mükemmel bır sekılde çalışmasını sağlıyo buda fıtıklı bölgenin sıkıcı sarılmasını sağlıyo..
ama asıl sorun adasoğanını bulmakta .ben kocaeli de oturuyorum ve hiçbı aktarda yok.herkes baharat tuz satıyo..lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
adresim XXXXXXXXXXXXXXXXXXX maıllarınızı beklıyorum yada ekleyın konuşalım.eğer yardımseverseniz...
Çok Geçmiş olsun öncelikle..Bir hafta yoktum üzgünüm yeni girdim siteye ve hemen cvp yazıyorum..Buradaki aktarları bu hafta sizin için bende tekrar dolaşacağım bulursam kargoyla yollarım ..İnanın çok zor bulunuyor ..Tekrar yazıyorum Urladan getirtiyorum buradada acil durumda olan arkadaşlarım vardı gelen partiyi onlar için yapıp hazırladım ve hemen verdim.. Tekrar olan siparişide bekliyorum ..Eğerki fazlaca gelirse sizede hemen yollarım hatta buradan bir arkadaşım daha bekliyor..
Nazlıcım ben bunu denicem , artık dayanıcak gücüm kalmadı :çok üzgünüm: Ama birkaç şey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim ; sürdükten sonra ne kadar zaman tutmam gerekiyor? Birde kaç gün sürüyle uygulamam gerekiyor bu karışımı? Öpüyorum canım Şeniz

Kıyamam yaa sendedemi var didsim ..Çok geçmiş olsun:KK43:..Hemen soruna cvp yazayım..Akşam yatarken sürüp sabah yıkadık bunu ortalama 2 hafta boyunca hergün yaptık zaten geçerken kendini belli ediyor...Bende Öpüyorum canım inşallah en kısa zamanda iyi olursun a.s.

Slm arkadaşlar bu rahatsızlıktan şikayeti olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle ve bi tavsiyede bulunmak istiyorum bu şikayetlere biberiye yağı öneririm bel diz ve boyundaki ağrı kireçlenme düzleşme olan yerlere güneşte sürüp masajla yedirin ve güneşte bi yarım saat kadar bekleyin ondan sonra egzersiz yapın göreceksiniz değişimi çok rahatlatıyor bendede düzleşme var boynumda resmen kitlenmiş gibi oluyorum bazen odun gibi oluyo kaslarım ama bu yağdan sonra pamuk gibiyim sürekli kullanımdan sonra sizde faydasını görüceksiniz geçmiş olsun hepinize[/SIZE] a.s.

bende aynı şikayetlerim var canım sana kim önerdi bu dedaviyi bir yan edkisi varmı bende kulansa biberiye yağını
acaba iyi olurmu cavap yazarsa sevinirim şimdiden teşekür by

Nazlı'm canım yeni gördüm topici .20 gündür yatıyorum,ağrılar içime döktü.Kemeraltına bu durumda gidip bakmam zor,ama Urla'dan toplatabilirim.Hangi adadan topluyorlar acaba?
Öğrenebilirsem çok sevineceğim,bir de bunu deneyelim,yazdıklarına göre derman bulacağıma inanıyorum.Kocaman öpücükler.a.s.

Nazlı'm canım yeni gördüm topici .20 gündür yatıyorum,ağrılar içime döktü.Kemeraltına bu durumda gidip bakmam zor,ama Urla'dan toplatabilirim.Hangi adadan topluyorlar acaba?
Öğrenebilirsem çok sevineceğim,bir de bunu deneyelim,yazdıklarına göre derman bulacağıma inanıyorum.Kocaman öpücükler.a.s.

Ablacım geçmiş olsun öncelikle bana telefon edersen çok sevinirim numarayı bulamadım ben:KK43:..Bekliyorumyerimseniben

merhaba öncelikle paylaşımın için tşk. benimde fıtık sorunum var ve artık ağrılarım hiç dinmiyor işe bile zor gidip geliyorum. Yaşadığım yerde gitmediğim doktor kalmadı. Evde bile artık iş yapamaz hale geldim. Yazıyı okuduktan sonra aramaya başladım ama hiç bir yerde bulamıyorum. Bütün aktarları araştırdım yok. Sizden ricam banada gönderebilirmisiniz.

slm bendede var bu bel fıtıgı cok agrım var doktora gittim agrı kesici verdi bi tek emzirdigim için içemeim
bazen arada birtaende olsa kas gevşetici içiyorum o bile fayda etmedi
eger iyi geliyorsa bende deniyim bu karişımı nerden bulunuyor bende haber bekliyorum
herkeze gecmiş olsun alah şifalr versin beterinden korusun bunada şükürrr

Nazli hanim;babam da çok rahatsiz.(bel fitiği)...tam olarak nasil kullanacağimizla ilgili;bilgi almak istiyrum..siz kendiniz biizzat kullandiniz mi?çünkü ada soğani'nin çok zehirli bir bitki olduğunu öğrendim...size ulaşabilirmiyim..bana (özele telefonunuzu gönderebilirmisiniz..)

X