Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar adasoğanı hakkında bilgi vermek istiyorum.Ada soğanı içinde şeker ,tanen ,organik asitler,müsilaj glucoscillaeren,proscillaridin A-B gibi kalbe etkili glikozitler içerir.Taze ada soğanı çok tahriş edici olup kullanılmaz,Kırmızı adasoğanı fare zehiri olarak bilinir.Genel olarak hafif ve orta derecede kalp yetmezliklerinde fayda sağlar,içerdiği acı saponin sayesinde mide cidarlarını tahriş ederek iştah açar ve reflex yolla balgam söktürür.Kullanılışı kökler iyice kurutulur ve toz haline getirilerek kullanılır. Tıbbi dozların üzerinde tehlikeli zehirlenmeler yapacağından tüm adasoğanı preperatları doktor kontrolünde uygulanmalıdır.Taze bitki tahriş edici kalsiyum-oksalat kritallerine sahiptir.Bulantı,kusma ve ishal yapar.
Dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.
arkadaşım, yazınızı dikkatlice okudum.ben de farklı kullanım şekilleri ve bitki hakkında genel bilgi vermek istemiştim sadece.
ArkadaşLar yukarıdaki anlatım tamamen bilimsel ben alternatif bir seçenek sunmak istiyorum bu hastalıkla uğraşan arkadaşlarıma adasoğanı denen bir bitki bir çok yerden temin edebilirsiniz bu soğanı ellerinize eldiven giyip yoksa çok fazla kaşındırır rondaya atıp çekiyorsunuz ve zeytinyağıyla birleştirip zeytinyağı 3 parmak yukarıda kalacak şekilde bir kavonazda ikisini birleştiriyorsunuz ve 20 gün boyunca ışık almayan bir yerde serinde olacak buzdolabı olabilir asla soğutucu bölümü olmaz bekletiyorsunuz
ve oluşan karşımı çok ağrıyan bölüme sürüyorsunuz bunu günde bir kez yapıyoruz sadece ağrıyan fıtığın olduğu bölgeye inanın ileri derece olan fıtık rahatsızlıklarını bile dindirdik bir çok kişi kullanmakta şuan bölgedeki tüm ağrı kasılmalar ekstra rahatsızlıklar bitiyor ...
ArkadaşLar yukarıdaki anlatım tamamen bilimsel ben alternatif bir seçenek sunmak istiyorum bu hastalıkla uğraşan arkadaşlarıma adasoğanı denen bir bitki bir çok yerden temin edebilirsiniz bu soğanı ellerinize eldiven giyip yoksa çok fazla kaşındırır rondaya atıp çekiyorsunuz ve zeytinyağıyla birleştirip zeytinyağı 3 parmak yukarıda kalacak şekilde bir kavonazda ikisini birleştiriyorsunuz ve 20 gün boyunca ışık almayan bir yerde serinde olacak buzdolabı olabilir asla soğutucu bölümü olmaz bekletiyorsunuz
ve oluşan karşımı çok ağrıyan bölüme sürüyorsunuz bunu günde bir kez yapıyoruz sadece ağrıyan fıtığın olduğu bölgeye inanın ileri derece olan fıtık rahatsızlıklarını bile dindirdik bir çok kişi kullanmakta şuan bölgedeki tüm ağrı kasılmalar ekstra rahatsızlıklar bitiyor ...
arkadaşlar ayın 7 sine 20 gün doluyo sürdükten sonra ne kadar beklencek üstüne bişey sarılcakmı sürülen bölge yıkancakmı yoksa sürüp kalcakmı bilgilendirirsen sevinirim
Merhaba melisa üzerine kıyafete bulaşmasın diye havlu koyabilirsin.Gece yatmadan önce sürdük biz sabah çıkardı eşim.Ben konuya bu alternatif ilacı yapan arkadaşlarımdan cvp gelmesini bekledim ama henüz yok.. Lütfen uyguladıktan sonra yazarsan çok sevinirim Bizim geçen aydan beri tüm ağrıları bu şekilde kestiğimiz 15-16 arkadaşımız oldu .Umarım doğru şekilde yapılır ve aynı sonucu alırsınız.Çok ama çok geçmiş olsun .Bu arada sabah kalkınca silebilirsiniz koku vs kalmıyor siz bilirsiniz:1hug: