Canım testde çıkması için erken bence, biraz bekleyip testi yine tekrarla bence. birde kasık batması ve bel ağrısı adet döneminde de oluyor aslında, o yüzden ayırt etmek zor
Ben de aynı durumdayım daha 4. Denememiz ilk çocuğumuz olacak nasipse benim de bat 07.08 bekliyorum heyecanla umarım olur bu seferArkadaşlar merhaba,
Eşimle 2. çocuğumuzu istiyoruz fakat 3 aydır korunmadık olmuyordu. İlk defa bu belirtileri yaşadım .benim bat 07.08 . İlişki tarihi 20 ve 24 temmuz yumurtlama dönemimde.ilk İlişkiden 4-5 gün sonra kahverengi lekeler geldi pütürlü ve sulu bir şekilde. ondan sonra kasıklarımda batmalar başladı geceleri midem bulanıyo ama kusmuyorum. Şİmdide bel ağrım başladı çok fena iki gün önce oncomed gebelik testi yaptım ama çıkmadı. kasık batmalarım devam ediyor yardım edebilirmisiniz bilgisi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen?
Ben de aynı durumdayım daha 4. Denememiz ilk çocuğumuz olacak nasipse benim de bat 07.08 bekliyorum heyecanla umarım olur bu sefer
Amin canımmm inşallahİnşaşlah olur canım allah isteyen herkesr hayırlısıyla nasip etsin ben bugün o kadar halsizim ki başım dönüp duruyo
Amin canımmm inşallahvalla insanın kafası karışıyor benim de midem bulanıyor ama berbat bi sıcak var bugün ondan da olabilir diyorum içimden tüm belirtiler her şeye benzeyebiliyor en sağlıklısı adet gecikmesini beklemek sabırla..
Benim de elimde son bir testim kaldı yapmak istemiyorum bide negatifi görünce insan çok üzülüyorÇok zor bekliyorum meraktan çatlıcam valla ☺ 2 gün bekleyip yapacam testi yani bata 2 gün kala
Aynen valla kaç aydır yapıyorum umut işte. Aslında 6 gün kala yaptım ama çıkmadı negatifti ben erkendir diye bekliyorm işteBenim de elimde son bir testim kaldı yapmak istemiyorum bide negatifi görünce insan çok üzülüyor
Benim de şimdi kasıklarım batıyor ağrı var ve akıntım var bilmiyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi. Şu belirsizlik bi bitseAynen valla kaç aydır yapıyorum umut işte. Aslında 6 gün kala yaptım ama çıkmadı negatifti ben erkendir diye bekliyorm işte
Az kaldı ikimizinde aynı gün bakalım hayırlısı inşallah hamişizdirBenim de şimdi kasıklarım batıyor ağrı var ve akıntım var bilmiyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi. Şu belirsizlik bi bitse
Yaptım canım ama negatif çıktı daha da yapmam adetim geçerse anca öyle yaparım ama kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet olacağım...Az kaldı ikimizinde aynı gün bakalım hayırlısı inşallah hamişizdir ☺ son testinide yapsana merak ettim şimdi
Yaptım canım ama negatif çıktı daha da yapmam adetim geçerse anca öyle yaparım ama kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet olacağım...
Öyle tabi canım ben kendimi bu kadar kaptırdığım için sinirliyim yoksa haşa Allah’a bi sitemim yokBelli olmuyor yinede burada çok gördüm öyle çok geç belli olan yinede hayırlısı bende yapacaktm bugün ama benim kenardakiler bittiği için yapamadm yarın artık
Al benden de o kadarÖyle tabi canım ben kendimi bu kadar kaptırdığım için sinirliyim yoksa haşa Allah’a bi sitemim yokeşim benden daha çok istekliydi ama şimdi görsen tam tersi o benden daha rahat benim aklımda hep bu düşünce
Tamam kuzumAl benden de o kadaryarın yapayım bende yazarım
Canım naptın sonuç neAl benden de o kadaryarın yapayım bende yazarım
Benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım herhangi bi belirtim de yok mide bulantım hat safhada ama test negatif çıktı geçen hafta bir daha yapmak istemedim :) yarın alıp yapacağım ben de. Hayırlısı kuzumBugün akşam yaptım negatif sabah tekrar yapıcam üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?