• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı kramp

Raiiin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
333
258
53
Kızlar 2 3 4 haziran degerlendirdim. Yumurtlamayı 2de gördüm 3 4 catlamış olarak gözüküyodu ovulosyn testinde.
Suan feci sekilde belim agriyo sol tarafım ve kramp giriyo sürekli igne batırıyolar sanki belime ilk defa oluyo.
Gögüslerde şiş dokununca agriyor.
Yumurtlamadan itibaren sayıcz dimi. Döllenme 14 gun sonra belli oluyo diye biliyorum testte.
2 hazirandan baslarsak bugn 14. Gün. Test yapsam cikarmi yarin sabahtan acaba.
Gecen ay 19 mayısta oldum adet.
Ilk defa yasiyorum suan bu bel agrisini kramp giriyo. 🥺🥺🥺

Kızlar 2 3 4 haziran degerlendirdim. Yumurtlamayı 2de gördüm 3 4 catlamış olarak gözüküyodu ovulosyn testinde.
Suan feci sekilde belim agriyo sol tarafım ve kramp giriyo sürekli igne batırıyolar sanki belime ilk defa oluyo.
Gögüslerde şiş dokununca agriyor.
Yumurtlamadan itibaren sayıcz dimi. Döllenme 14 gun sonra belli oluyo diye biliyorum testte.
2 hazirandan baslarsak bugn 14. Gün. Test yapsam cikarmi yarin sabahtan acaba.
Gecen ay 19 mayısta oldum adet.
Ilk defa yasiyorum suan bu bel agrisini kramp giriyo. 🥺🥺🥺
Merhaba bence çıkar canım bi test yap erken gebelik testi ama

Kızlar konunun altina devam ediyorum, insallah görürsünüz.
Yunurtlamamdan 16 gun gecti ve bugn sabah adet sancısı gibi agri sanki adet olckmisim gibi, surekli lavaboya gidiyrm hic bisey yok. Yumurtlamamdan 7 gun snra gogusler sis bel agrisi kramplar vs. Devam etti. Bugunde sancım var cok hafiften vuruyo.
En son 19 mayıs adet olmustum. Oynarsa 1 2 gun oynar bu ay.
Test yapsam aksam sıvı almadan yada yarn sabah erkenden yapsam ilk idrsrla cikar dimi varsa gebelk.
Cnku suan adet sancisi cekiyorum hafiften.

Kızlar konunun altina devam ediyorum, insallah görürsünüz.
Yunurtlamamdan 16 gun gecti ve bugn sabah adet sancısı gibi agri sanki adet olckmisim gibi, surekli lavaboya gidiyrm hic bisey yok. Yumurtlamamdan 7 gun snra gogusler sis bel agrisi kramplar vs. Devam etti. Bugunde sancım var cok hafiften vuruyo.
En son 19 mayıs adet olmustum. Oynarsa 1 2 gun oynar bu ay.
Test yapsam aksam sıvı almadan yada yarn sabah erkenden yapsam ilk idrsrla cikar dimi varsa gebelk.
Cnku suan adet sancisi cekiyorum hafiften.
Bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de olabilir. Test yapsan belli olur diye düşünüyorum

Bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de olabilir. Test yapsan belli olur diye düşünüyorum
Adet sancısı var peceteye sildigim zaman 1 2 damla gelirdi her defasnda.
smdi siliyorum siliyrm yok. Insallah gebeliktir, adet olmak istemiyrm artk 🥺

Adet sancısı var peceteye sildigim zaman 1 2 damla gelirdi her defasnda.
smdi siliyorum siliyrm yok. Insallah gebeliktir, adet olmak istemiyrm artk 🥺
Ovulasyon testin var mi canim? Varsa simdi bi deneyebilirsin. Hamilelikte cok koyu çıkıyor

Ovulasyon testin var mi canim? Varsa simdi bi deneyebilirsin. Hamilelikte cok koyu çıkıyor
Dün aksam denedim silikten biraz koyu ckti. Suan işteyim gebelk testimde var evde yarn sabah olmadi yaparm bir test.
Adete yakın lh testin bu sekilde ckması normalmi peki silikten biraz koyu cktı

Dün aksam denedim silikten biraz koyu ckti. Suan işteyim gebelk testimde var evde yarn sabah olmadi yaparm bir test.
Adete yakın lh testin bu sekilde ckması normalmi peki silikten biraz koyu cktı
Ben hamileligimi ogrendigimde yumurtlamadan 11-12 gun sonra yapmıştım soyle çıkmıştı. Premom diye bir uygulama var koyulugu ölçüyor. Rakamsal deger veriyor. Ne kadar koyuysa deger daha yuksek çıkıyor. Benim catlamadan ertesi gün deger 0.19’a inmisti. Bu yaptığımda deger 0.57 çıkmıştı. Oradan koyulastigini anlamıştım

Eklentiler

• E0A7DF8D-5E83-41B4-84C1-4D27A5A5D1D1.jpeg
    E0A7DF8D-5E83-41B4-84C1-4D27A5A5D1D1.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 71
Back