- 25 Ağustos 2019
- 334
- 458
- 103
- 30
Rica ederim inşallah istediğiniz sonucu görürsünüzYaa tamam o zaman ben tekrarlayım teşekkür ederim☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim inşallah istediğiniz sonucu görürsünüzYaa tamam o zaman ben tekrarlayım teşekkür ederim☺
İnşallah bir an sevinmiştim öyle görünce bekliyorum bakalım hepimizin gönlünce olsunRica ederim inşallah istediğiniz sonucu görürsünüz![]()
Siz sabah idrarı ile bir test daha yapın bakalım bende de silik bir çizgi çıktı ama hala bekliyorumİnşallah bir an sevinmiştim öyle görünce bekliyorum bakalım hepimizin gönlünce olsun![]()
Yarın sabah tekrardan deneyim o zaman inşallah sizin için de hayırlısı olurSiz sabah idrarı ile bir test daha yapın bakalım bende de silik bir çizgi çıktı ama hala bekliyorum![]()
Canım regl ve hamilelik belirtileri birbirine o kadar benziyor ki ayırt etmek bazen çok zor ama saydıkların hamilelikte de oluyor. Bence bir test alıp dene regl 3 gün varsa silikte olsa çıkar bence3 gündür kasıklarıma ağrı giriyo adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo ama adetime daha 3 gün var akıntım var süt gibi sulu akıntım oluyo göğüs ucu ağrım var sanki icinde yara varmış gibi agriyo yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti sizce test yapsam bugün cikarmi bide bunlar hamilelik belirtilerimi
Amin inşallah canım benim…mutlaka bana da haber ver yarın sabahYarın sabah tekrardan deneyim o zaman inşallah sizin için de hayırlısı olur![]()
Veririm canım tabiki sende öyle haber edersinAmin inşallah canım benim…mutlaka bana da haber ver yarın sabah
Sonuç ne olduuu merak etttim bende beklemedeyim deVeririm canım tabiki sende öyle haber edersin![]()
Negatif çıktı reglime 1 gün kaldı onu bekliyorum senin gecikti miSonuç ne olduuu merak etttim bende beklemedeyim de![]()
Benim reglime 4 gün var ama bılmıyorumm beklemedeymmmNegatif çıktı reglime 1 gün kaldı onu bekliyorum senin gecikti mi![]()
Benimde böyleNegatif çıktı reglime 1 gün kaldı onu bekliyorum senin gecikti mi![]()
Hayırlısı olsun hakkımız da yaBenim reglime 4 gün var ama bılmıyorumm beklemedeymmm
Gittikçe meraklanıyorum sabahın yedisinde kusarak uyandım ama artık bilmiyorum dün akşam 6 da uyuyup gece yarısı uyanmam falan kendimi ilk defa böyle görüyorumBenimde böyle
Arkadaşımın testleri negatif çıktı kanda çıktı mesela pozitifi ama 14 gün falan geçti artık regl üzerinden.. bende bugün o kadar yorgunum hissediyorum ki kendimi full yattım şimdi kalkıyorum 30 günde regl oluyorum normalde daha olmadım 19nda doktora gittiğimde yumurtan çatlamak üzere dedi (2. Yumurtalamaydı bence) yumurtlamaya göre 14 gün geçiyor yarın adet olmam gerekiyor bakalım nolucakGittikçe meraklanıyorum sabahın yedisinde kusarak uyandım ama artık bilmiyorum dün akşam 6 da uyuyup gece yarısı uyanmam falan kendimi ilk defa böyle görüyorumsonucunu yazarsın haber et
![]()
Evet bazen idrarda geç çıkıyo önce kana geçiyormuş zaten eğer gecikirse bende 1 hafta kadar bekliycem o zaman daha net sonuç alınıyormuş. Dınlen yorma kendini şuan ne olduğumuz belirsiz bende bir şey yapmıyorum kaç gündürArkadaşımın testleri negatif çıktı kanda çıktı mesela pozitifi ama 14 gün falan geçti artık regl üzerinden.. bende bugün o kadar yorgunum hissediyorum ki kendimi full yattım şimdi kalkıyorum
Yine haberleşelim canımEvet bazen idrarda geç çıkıyo önce kana geçiyormuş zaten eğer gecikirse bende 1 hafta kadar bekliycem o zaman daha net sonuç alınıyormuş. Dınlen yorma kendini şuan ne olduğumuz belirsiz bende bir şey yapmıyorum kaç gündür![]()
Bel ağrım sol kasık ağrım göğüs sızlaması ağrısı mide bulantısı uyku halsizlik ve sanırım şuan yerleşme gibi bişey oluyo sanırım anlamadım 1 2 saatir oluyo peçeteye geliyo sadece çözemedimYine haberleşelim canımsenin belirtilerin neler peki bel ağrın var mı beni o çok vuruyor bi de aşırı susuyorum
sık tuvalete çıkma var bi de akıntım sulu ya da beyazımsı
Peki senin bat a kaç gün var canım ? Benim çamaşırıma geliyor silincede geliyor kasıklarımda batma yok pek geçmiş günlerde oldu ama bel ağrımı çözemedim hiçBel ağrım sol kasık ağrım göğüs sızlaması ağrısı mide bulantısı uyku halsizlik ve sanırım şuan yerleşme gibi bişey oluyo sanırım anlamadım 1 2 saatir oluyo peçeteye geliyo sadece çözemedim
4 şubat olmam lazım yani yarın benim sadece silince geliyor çamaşırıma gelen bir şey yok pet de taktım yine bişey gelmemiş merakla bekliyorum benim sol kasığıma batma oluyorPeki senin bat a kaç gün var canım ? Benim çamaşırıma geliyor silincede geliyor kasıklarımda batma yok pek geçmiş günlerde oldu ama bel ağrımı çözemedim hiç![]()
Benimde yarın canım. Benim regl olunca oluyo olmadan olmaz ama bilmiyorum tabi ben birde kürtaj oldum 3 ay önce baya ağrılarım oluyodu regl olduğumda karnımda ama sadece ne oldu ne bitti anlayamıyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda4 şubat olmam lazım yani yarın benim sadece silince geliyor çamaşırıma gelen bir şey yok pet de taktım yine bişey gelmemiş merakla bekliyorum benim sol kasığıma batma oluyorbel ağrısı regl zamanı da oluyo hamilelikde de oluyo ama inşallah hayırlısı olur belini falan zorlama dikkat etmek de fayda var senin bat ne zaman canım