Bel ağrısı kasık ağrısı ve sürekli şeffaf akıntı neden olur, kaşınma yanma yok nolur bakin bebek istiyorum

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
27
Bat 29 temmuzdu
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyordu
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu, 21 temmuzda ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu ve 26 temmuzda lekelenmelerim bitti.

Suan ki bat ise 16 -19 agustos gözüküyor uygulamalara göre benimse belimde kasıklarımda agri var batmalar var ve sürekli olarak seffaf bi akintim oluyo ve dun gece de bulantidan uyuyamadim neden oluyor anlamadım basina böyle bisey gelen var mi, kusura bakmayin biraz karisik oldu ama nolur yardim edin

2 gün önce yaptim cok cok aşırı silik ikinci.cizgiyi gördüm belkide kuruma cizgisidir dedim attim heyecanlanmadim bile artık umudum yok ama acaba mi demekten de kendimi alıkoyamıyorum, yines test yapicam ama 19 unu geçsin ondan sonra
Yani anlattığın belirtiler sanki yerlesme kanamasi

Bat 29 temmuzdu
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyordu
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu, 21 temmuzda ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu ve 26 temmuzda lekelenmelerim bitti.

Suan ki bat ise 16 -19 agustos gözüküyor uygulamalara göre benimse belimde kasıklarımda agri var batmalar var ve sürekli olarak seffaf bi akintim oluyo ve dun gece de bulantidan uyuyamadim neden oluyor anlamadım basina böyle bisey gelen var mi, kusura bakmayin biraz karisik oldu ama nolur yardim edin
Uygulamalar yanlış gösteriyor canım ovülasyon testiyle yumurtlama gününü yakalamalısın ben 4 ay uygulama üzerinden takip ediyordum ama regl bitimimin 8.günü gördüm uygulama 14.günü gösteriyordu

Uygulamalar yanlış gösteriyor canım ovülasyon testiyle yumurtlama gününü yakalamalısın ben 4 ay uygulama üzerinden takip ediyordum ama regl bitimimin 8.günü gördüm uygulama 14.günü gösteriyordu
Benim garipsedigim sey normalde 1 hafta surer adetim burda temmuzdaysa 10 günü de geçti anlamadım seffaf akinti olunca yumurtlama oluyo diye biliyorum bende

X