Bebek İkinci El Beko bebek tartısı 3syf, Chicco keyfit oto koltuğu, Fisher Price Dönence, Oyuncak

25 tane kız bebek için şeker ve Sepeti artık işimize yaramadığı için satıyoruz. Orijinal fotoğrafları ektedir.

Fiyatı : 30 TL

Canım sepet ve bebek şekerleri satıldı mı duruyorsa ben almak istiyorum[/QUOTE]

Bebek Şekerleri ve Sepeti Nur1010 arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun..

Oto koltuğu Liteway PLUS ile uyumludur. Eksik yazmışım ilana. Sıkıntı olmasın sonra. Set olarak sıfır fiyatı 800 TL. Sadece baston puset 350 TL. Yani Oto koltuğunu ikinci el alıp puseti sıfır alırsanız harika bir sete sahip oluyorsunuz. Doğumdan başlayarak çocuğun artık ihtiyaç duymayacağı zamana kadar tek araba ile kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 0-13 kilo arası oto koltuğu da almanıza gerek yok. Hepsi bir arada oluyor..

Salincak benim oldu oğlum uyudu hemen tekrar tesrkkurler

Uyusun da büyüsün anneciği biraz rahat etsin o zaman :) Çok sevindim canım, kolik bebek zor olur inşallah hep böyle mışıl mışıl uyur

Az önce şekerlerimiz geldi.Beklediğimden daha büyük ve çok güzeller. Çok güzel paketlemişsin canım ne sepette ne şekerlerde hasar falan olmamış Her şey için çok teşekkür ederim inşallah başka bir alışverişte yine görüşürüz.

Bgenmenize sevindim. Ben de cok begenerek almistim. Burada ovmek istemiyorum insanlar yanlis anlamasin diye ama alanlar cok sukur simdiye kadar hep memnun oldu. Umarim baska alis verislerde de gorusuruz. Iyi gunlerde kullanin. Saglikla alin kucaginiza yavruyu :)

Dönence hala satılık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…