• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Beko bebek tartısı 3syf, Chicco keyfit oto koltuğu, Fisher Price Dönence, Oyuncak

Dönünceye ve fiyatına baktim ilk sayfadan ben kesin almayi istiyorum. Bağlantı kurar misiniz?

Arkadaslar suan tatildeyim kime ne yazdim ben bile karistirdim :) 8 Eylule kadar gonderim yapamiyorum maalesef. Ona gore 7-8 Eylul arasi almak isteyenlerle gorusebilirim.

[QUOTEtartısı varmı canım"Sherpil, post: 36531569, member: 42210"]damla1yagmur2 arkadasimiz icin 2 Eylule kadar salincak ve oto koltugunu ayirdim. Her urunun orijinal resimleri yuklu.[/QUOTE]
Bebek t

Kalibrasyonu tamdır. Üst kısmı çıkınca mickey fareye benzer bir tartı oluyor. Bebek ve cocuklarda hassas takipte çok işinize yarar.

Fiyat : 40 TL Ankara içi elden teslim :)

Beko BKK-200 Baby Time Bebek ve Cocuk Tartısı
    • 10 gr - 20 kg ölçüm kapasites
    • 10 gr hassasiyet
    • Çıkarılabilir bebek bölmesi ile uzun dönemli kullanım
    • Dara düğmesi ile giysili ölçüm yapabilme imkanı
    • Tutma düğmesi ile bebek hareket etse bile ortalama ağırlığı hesaplayabilme özelliği
    • Otomatik kapanma
TARTINIZ SATILMADIYSA ACİL ALMAK İSTİYORUM

Elma ve uğur böceği chicconun dişlikleri. Elma hiç kullanılmadı elinde bir iki baktı sonra da oynamadı bile. Uğurböceğini sağa sola fırlattı biraz aşındırdı onu elmayı alana hediye ediyorum. Dişleri yeni çıkmaya başladı 1 yaşına geldiği için de dişlik yerine değişik oyuncak ve mutfak aletlerini en çok da elini kullanmayı tercih etti maalesef. Fiyat : 7,5 TL
Kurbağa şeklideki oyuncak Chicconun hem çıngırak hem dişlik. Ellerini dişlik olarak düşünmüşler. Fiyat: 8 TL
Zürafa Çıngırak Fisherprice : 7,5 TL

Anakucagı yada puset denilen bebek taşıma aparatınızı sattınızmı acaba bizde mavi arıyoruz bulamıyoruz

Back