Est. Tabiki gormek istemeniz normal :) Birazdan kurup cekeyim resimlerini. Kaldirmistim kullanmadigim icin. Isterseniz ozelden mail adresi yollayin mailinize de yollarim. Buraya da daha eklemek istedigim seyler var onlari bile firsat bulup ekleyemedim :)beşiğin orjinal resimlerini de ekleseniz. sizin için zor olacak belki ama. orjinal resim görmeden karar vermek zor.
Burdan eklerseniz sevinirim.
Dikmen canim.Ankarada nerde oturuyosunuz acaba ( tarti icin soruyorum )
Teşekkürlergünaydın. beşiği çok beğendim ama eşimle park yatağın daha uygun olacağına karar verdik. biraz daha uzun kullanım için. Alana şimdiden hayırlı olsun. cidden çok şık ve uygun fiyatlı bence.
Kraft Lüks Portbebeli Beşik
Bebek Beşik ve Portbebe-Kraft Lüks Portbebeli Beşik Kraft Lüks Portbebeli Beşik Kodu : 76487 Ürünün Kodu : D976/B Ürünün Adı : Kraft Lüks Portbebeli Beşik - Pembe/Beyaz Markası : KRAFT Üretim Yeri : P.R.C. Özellikleri : Tenteden sallanan oyuncak ayıcıkları bebekler çok seviyor. Süslü yastık ve yorganını beğeneceksiniz. Özel cibinliği ile bebekler dış etkenlerden korunuyor. Geniş file sepeti bebeğinizin eşyalarını topluyor. Sabitlenebilen tekerlekleri bulunmaktadır. Portbebe olarak da kullanılabilme özelliği mevcuttur
Renk olarak görselin aynısıdır. Yalnızca iç kısımdaki oyuncak eksik.
Fiyat : 50 TL (Kargoyu da düşünerek ucuz tuttum.)
http://www.turkticaret.net/Firma/294390/ealbeni.online.ticaret.magazasi/kraft.luks.portbebeli.besik
Besik satildi gule gule kullansin ecepeli29 arkadasimizin bebisi :)Merhaba satıldı mı acaba? Çok hoşuma gitti bu ya
Besik satildi gule gule kullansin ecepeli29 arkadasimizin bebisi :)
Güle güle kullansın, sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok teşekkür ederim çok beğendik :)
İyi satışlar dilerim
Koruma pedli resimlerini isteyen olursa yollayabilirim. 6.aydan sonra çıkarmıştım. Linkteki ürünün aynısıdır. Kılıf vs yıkanabiliyor. Ben de çok az kullanmış bir arkadaştan aldığım için fiyatı ucuz tuttum. yırtığı, söküğü lekesi yoktur. Daha 5 bebek büyütür :) Fiyat 60 TL
Özellikleri;
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ArLs8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
4.3 KG ürünün ağırlığı
Doğumdan itibaren 13 kgya hem bebeği taşımak için ana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Yeni doğan bebekler için 6 kgya kadar ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak için geliştirlmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar için geliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Chicco Liteway baston puset ile de uyumludur.
Liteway PLUS ile uyumlu canim.merhaba,liteway baston pusetle de uyumlu demişsiniz..siz denediniz mi bende lite way var da key fit in ona uydugunu bilmiyordum,,özelden mailimi yazıyorum detaylı foto. atarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?