25 tane kız bebek için şeker ve Sepeti artık işimize yaramadığı için satıyoruz. Orijinal fotoğrafları ektedir.
Fiyatı : 30 TL
Canım sepet ve bebek şekerleri satıldı mı duruyorsa ben almak istiyorum[/QUOTE]
Duruyor canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 tane kız bebek için şeker ve Sepeti artık işimize yaramadığı için satıyoruz. Orijinal fotoğrafları ektedir.
Koruma pedli resimlerini isteyen olursa yollayabilirim. 6.aydan sonra çıkarmıştım. Linkteki ürünün aynısıdır. Kılıf vs yıkanabiliyor. Ben de çok az kullanmış bir arkadaştan aldığım için fiyatı ucuz tuttum. yırtığı, söküğü lekesi yoktur. Daha 5 bebek büyütür :) Fiyat 60 TL
Özellikleri;
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ArLs8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
4.3 KG ürünün ağırlığı
Doğumdan itibaren 13 kgya hem bebeği taşımak için ana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Yeni doğan bebekler için 6 kgya kadar ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak için geliştirlmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar için geliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Chicco Liteway baston puset ile de uyumludur.
Ben de iki ay kullanmış bir arkadaştan aldım. Bebek küçükken kullandığı için eskiyecek, yırtılacak, kirlenecek bir durum yaşamadık. Tamamen yıkanabildiği için hijyen açısından hiç bir sıkıntısı yok. Özellikle evde iş güçle uğraşan anneler için kurtarıcı gibi. Müzikli, hız ve zaman ayarlı. İstediğiniz yere taşıyıp emniyet kemeri ile bağladığınızda içiniz rahat işinize gücünüze bakabiliyorsunuz. Bir de kolik bebekler için özel müziği var ağrısı,sızısı veya uyku sorunu olduğunda işe yarıyor. Minik tombul pille çalışıyordu eşim içine bir şeyler yerleştirip şarjlı kalem pille kullanılır hale getirdi. iki şekilde de kullanabilirsiniz. Fiyat: 70 TL
Özellikleri;
http://www.veobaby.com.tr/?urun-10607-kraft-otomatik-salincak
Dayanıklı ve sağlam gövde yapısı
Müzikli, hız ve zaman ayarlı
5 Noktalı emniyet kemeri
Kolay ve rahat taşıyabilme
Mükemmel renk kombinasyonu
Pille çalışabilme özelliği
0 Aydan 9 Kg kadar kullanabilme özelliği (Aslında 13 ama burada 9 kg a kadar yazmışlar)
Salincak benim oldu oğlum uyudu hemen tekrar tesrkkurler![]()
Bgenmenize sevindim. Ben de cok begenerek almistim. Burada ovmek istemiyorum insanlar yanlis anlamasin diye ama alanlar cok sukur simdiye kadar hep memnun oldu. Umarim baska alis verislerde de gorusuruz. Iyi gunlerde kullanin. Saglikla alin kucaginiza yavruyu :)Az önce şekerlerimiz geldi.Beklediğimden daha büyük ve çok güzeller. Çok güzel paketlemişsin canım ne sepette ne şekerlerde hasar falan olmamış Her şey için çok teşekkür ederim inşallah başka bir alışverişte yine görüşürüz.
Merhaba. Satilmadi. Eksigi vs yok. Kalibrasyonu tam. Ben de kendi cocuklarimi tarttim hep. 10 gr hassasiyeti var.Merhaba bende tartı satilmadi ise almak istiyorum sorun yok dimi
Tmm özelden bilgilerinizi yazın yarın gondereyim ödemeyi sizde bana ona göre gonderirsiniz fiyati ne idiMerhaba. Satilmadi. Eksigi vs yok. Kalibrasyonu tam. Ben de kendi cocuklarimi tarttim hep. 10 gr hassasiyeti var.
Tmm özelden bilgilerinizi yazın yarın gondereyim ödemeyi sizde bana ona göre gonderirsiniz fiyati ne idi
40 TL. Siz bana adres, telefon ve isim yollayin ozelden. Telefonunuza sms yollayayim ibani ben de.Tmm özelden bilgilerinizi yazın yarın gondereyim ödemeyi sizde bana ona göre gonderirsiniz fiyati ne idi
Bebek Tartisi emelbaha arkadasimiza satilmistir. Iyi gunlerde kullansin.Tmm özelden bilgilerinizi yazın yarın gondereyim ödemeyi sizde bana ona göre gonderirsiniz fiyati ne idi
Aslına bakarsanız ilk dönemler müziği ilerleyen zamanlarda ise müzik ve ışığı birlikte işe yarıyor. Pil sorunu tüm dönencelerde yaşanıyor. Devamlı pil almak yerine arkadan adaptör bağlamayı tercih ettik. Resimlerde de göreceksiniz. Böylece dilediğiniz kadar çalıştırabiliyorsunuz, masrafsızca dönence ile uyumaya alıştırabiliyorsunuz. İstemezseniz adaptörü pil koyar gibi vidasını açıp çıkarabiliyorsunuz. Ben adaptörle yollayacağım amaç iş görsün. Genel olarak hiç bir sorunu yok. Bir tane oyuncağını kaybetmeyi (ki hala anlamam nasıl) başardık, onun yerine sarı Furby taktık. Bunun dışında bir sorunu vs yoktur. Fiyat : 55 TL
Özellikleri;
http://www.bebeklerehediyeler.com/bebek-icin-hediye/18185/fisher-price-yagmur-ormani-donence.html
ÜRÜN KODU: 027084462524 - 8185
Yağmur ormanı dönence sayesinde bebeğinizin kendini karyolasında değil de yağmur ormanlarında gibi hissedecek .
Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandası vardır.
Bebeğiniz büyüdükçe sadece müzikli bir gece lambası olarak da kullanabilirsiniz .
Ebeveynler isterlerse 3 adet klasik müzik ya da yağmur ormanları ses efektlerinden oluşan melodi seçeneklerinden yararlanabilirler.
Gece lambası olarak da kullanılabilen bu yağmur ormanları tasarımlı dönence bebeğinizin kolayca uykuya dalmasını sağlayacak ve o uyurken odasına hoş bir ışık saçacaktır.
4 Adet Büyük D ve 2 Adet Kalem AA pille çalışır.
Aslına bakarsanız ilk dönemler müziği ilerleyen zamanlarda ise müzik ve ışığı birlikte işe yarıyor. Pil sorunu tüm dönencelerde yaşanıyor. Devamlı pil almak yerine arkadan adaptör bağlamayı tercih ettik. Resimlerde de göreceksiniz. Böylece dilediğiniz kadar çalıştırabiliyorsunuz, masrafsızca dönence ile uyumaya alıştırabiliyorsunuz. İstemezseniz adaptörü pil koyar gibi vidasını açıp çıkarabiliyorsunuz. Ben adaptörle yollayacağım amaç iş görsün. Genel olarak hiç bir sorunu yok. Bir tane oyuncağını kaybetmeyi (ki hala anlamam nasıl) başardık, onun yerine sarı Furby taktık. Bunun dışında bir sorunu vs yoktur. Fiyat : 55 TL
Özellikleri;
http://www.bebeklerehediyeler.com/bebek-icin-hediye/18185/fisher-price-yagmur-ormani-donence.html
ÜRÜN KODU: 027084462524 - 8185
Yağmur ormanı dönence sayesinde bebeğinizin kendini karyolasında değil de yağmur ormanlarında gibi hissedecek .
Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandası vardır.
Bebeğiniz büyüdükçe sadece müzikli bir gece lambası olarak da kullanabilirsiniz .
Ebeveynler isterlerse 3 adet klasik müzik ya da yağmur ormanları ses efektlerinden oluşan melodi seçeneklerinden yararlanabilirler.
Gece lambası olarak da kullanılabilen bu yağmur ormanları tasarımlı dönence bebeğinizin kolayca uykuya dalmasını sağlayacak ve o uyurken odasına hoş bir ışık saçacaktır.
4 Adet Büyük D ve 2 Adet Kalem AA pille çalışır.
Evet satilik.Dönence hala satılık mı?
dönenceyi düşünüyorum.kargosu ne kadar tutar acabaDonenceyi de 50 yaptim. Gidip sifirina tonla para vermeyin. :)