- 14 Kasım 2017
- 130
- 67
- 28
Bende belirti neredeyse hic bisey yok . Belortiler ne var meselaTamam cnm bnm bende de belirtiler var bakalım hayırlısı olsun hakımızda canım
Sıkıntı yok :) ruhuna iyi bak :)Cok sevinme yarin bigun gelirim nisanlim beni aldatiyomu? Kiyamet nezaman kopacak? Tarzinda ahiret sorulariyla :)
Ben sık idrara cikiyorum kasiklarimda damar gibi bisey atiyor belim agriyor . Ama pembe bi leke var iste o biraz tereddutte birakiyor beniMesela kasıklarım agrıyo kirpiklerim birleşik gibi bel agrısı var bi de öyle hissediyorum. Bi de bebek istediğim için de psikolojikte Olabilir yani
Kac yillik evliyim.demistin yas kac bu arada :)Mesela kasıklarım agrıyo kirpiklerim birleşik gibi bel agrısı var bi de öyle hissediyorum. Bi de bebek istediğim için de psikolojikte Olabilir yani
3 gun oldu 12 sinde olmam lazimdiPembe leke yerleşmede olabilir benim kızımda da öyle oldu çünkü. Adetin gecti mi
Ben daha 22 yasina eylul ayinda girdim :)Beş yıllık neredeyse cnm. 3 yaşında da bi prensesim var 26 yasındayım cnm
Baslayincada bende boyle leke oluyor bilmiyorum o yuzden bide adetim duzensizAy inşallah vardır cnmş
Sen nisanlimisinCok sevinme yarin bigun gelirim nisanlim beni aldatiyomu? Kiyamet nezaman kopacak? Tarzinda ahiret sorulariyla :)
InsallahBenimde düzensizdir cnm. Yarın test yap bence vardıt cnm inşallah ya