bekleyen idrar testi sonucu pozitif mi?

Virüs gibisin ,her yerden çıkıyorsun .. kaç kez söylendi sana hamile olmadığın ? Bu şekilde kaç konu daha açacaksın ? Git bi kan testi yaptır ,sen de rahatla ,bizde ..

Hesaplarına göre 5 ay sonra kucağına alacaksın .. donu mendili hazır mı ?

Edit : Konu eskiymis, yeni sandım ,üzgünüm :) umarım geçmiştir belirtilerin :)

Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki

Madem bukadar bilmis bilmis konusucaksin dogru duzgun okuyup konus tatlim :) kan testimi de yaptirdim konu da eski, madem virus gibi tiklama ozaman olsun bitsin hadi canim :)

Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki

Suphelerim vardi, kafama cok takmistim, ve ciddi anlamda tecrubeli olduklarini dusundugum icin insanlara soru sordum, yemedigim laf kalmadi :) sanki her gun cep telefonlarina benden mesaj gidiyo hamile miyim diye :) kendi istekleriyle konulara cevap yaziyolar sonra da soyleniyolar... hic anlamadim hic. Ama Allah kimseyi buralara dusurupte milletten laf yedirecek kadar caresiz duruma sokmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…