bekleyen idrar testi sonucu pozitif mi?

Virüs gibisin ,her yerden çıkıyorsun .. kaç kez söylendi sana hamile olmadığın ? Bu şekilde kaç konu daha açacaksın ? Git bi kan testi yaptır ,sen de rahatla ,bizde ..

Hesaplarına göre 5 ay sonra kucağına alacaksın .. donu mendili hazır mı ?

Edit : Konu eskiymis, yeni sandım ,üzgünüm :) umarım geçmiştir belirtilerin :)

Virüs gibisin ,her yerden çıkıyorsun .. kaç kez söylendi sana hamile olmadığın ? Bu şekilde kaç konu daha açacaksın ? Git bi kan testi yaptır ,sen de rahatla ,bizde ..

Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki :KK66:

Madem bukadar bilmis bilmis konusucaksin dogru duzgun okuyup konus tatlim :) kan testimi de yaptirdim konu da eski, madem virus gibi tiklama ozaman olsun bitsin hadi canim :)

Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki :KK66:

Suphelerim vardi, kafama cok takmistim, ve ciddi anlamda tecrubeli olduklarini dusundugum icin insanlara soru sordum, yemedigim laf kalmadi :) sanki her gun cep telefonlarina benden mesaj gidiyo hamile miyim diye :) kendi istekleriyle konulara cevap yaziyolar sonra da soyleniyolar... hic anlamadim hic. Ama Allah kimseyi buralara dusurupte milletten laf yedirecek kadar caresiz duruma sokmasin...

X