Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakiyim bi :))))Kirpiklerine bak bi de cnm böyle birleşirse hamileymişsin derler
Bitisik ama bilemedim ki :)) hic daha once duymamistim boyle bisey :))Evet cnm benimde öyle olduydu kızımda
En iyisi test yapmak :)) ama soyledigin gibi normaldede gözlerim . Tesekkur ederim saol cevap verdigin icinBöyle rimel sürmüş gibi olur canım
Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sankiVirüs gibisin ,her yerden çıkıyorsun .. kaç kez söylendi sana hamile olmadığın ? Bu şekilde kaç konu daha açacaksın ? Git bi kan testi yaptır ,sen de rahatla ,bizde ..
Hesaplarına göre 5 ay sonra kucağına alacaksın .. donu mendili hazır mı ?
Edit : Konu eskiymis, yeni sandım ,üzgünüm :) umarım geçmiştir belirtilerin :)
Bir önceki konularına ve yorumlarına bakarsan tepkimin yersiz olmadığını anlarsın ..ruh sağlığını sıkıntıya sokuyor durduk yere..Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki
Virüs gibisin ,her yerden çıkıyorsun .. kaç kez söylendi sana hamile olmadığın ? Bu şekilde kaç konu daha açacaksın ? Git bi kan testi yaptır ,sen de rahatla ,bizde ..
Hesaplarına göre 5 ay sonra kucağına alacaksın .. donu mendili hazır mı ?
Edit : Konu eskiymis, yeni sandım ,üzgünüm :) umarım geçmiştir belirtilerin :)
Sonuc alamamis ve dusuncelerini soruyor demekki suphesi var sert tepki vermemek lazim sanki
Kan testini yaptırdığın için mi bu kadar rahatsın iyi bari kurtulduk tüm kk olarak :)))Madem bukadar bilmis bilmis konusucaksin dogru duzgun okuyup konus tatlim :) kan testimi de yaptirdim konu da eski, madem virus gibi tiklama ozaman olsun bitsin hadi canim :)
Cok sevinme yarin bigun gelirim nisanlim beni aldatiyomu? Kiyamet nezaman kopacak? Tarzinda ahiret sorulariyla :)Kan testini yaptırdığın için mi bu kadar rahatsın iyi bari kurtulduk tüm kk olarak :)))
1 yillik henuzKac yıllık evlisin cnm.
Yarin insallah :))Kız bi test yap cnm rabbim inşallah nasip eder cnm
:) sakin bayanlarrrMadem bukadar bilmis bilmis konusucaksin dogru duzgun okuyup konus tatlim :) kan testimi de yaptirdim konu da eski, madem virus gibi tiklama ozaman olsun bitsin hadi canim :)
Insallah ozelden yazarim :)Sonucu yaz bana cnm meraktayım inşallah hayırlı haberi alırız cnm