paylaşım için teşekkürler :) bosuna dememişler "bir şeyi çok istemeyeceksın, çook istersen olmaz" diye..
umutlu teşekkür ederim örneklerinle pekiştirdiğin için.. benim de kendimi bu anlamda terbiye etmem gerekiyor... ben mutluluğu hep dışsal nedenlere bağladım.. yatırım yaptığım 2 şey vardı 4 senedir.. hayatımı bu 2 şey üzerine inşa ettim.. biri nişanlım diğeri de kpss idi.. ağustos ve eylül ayında ikisi de olmadı, elimde kaldı.. önce direndim.. sonra yenik düştüm.. ellemedim bi süre kendimi, düştüğüm yerde öylece bıraktım... ve dün itibari ile kendimi bu anlamda iyileştirme / yeniden doğurma kararı aldım..
ne güzel denk gelmişim şaşırdım:)) ben daha bu sabah açar açmaz kişisel ifademi bile değiştirmiştim, beklentimi bitirme kararı alarak. şimdi konuyu okuyunca demek ki evren beni destekliyor, doğru yoldayım
tabi öyle beklemiyorum artık deyip içimden hala onun ne yaptığını nasıl olduğunu nerde olduğunu beni düşünüp düşünmediğini, bunları geçirirsem o zaman neye yarargerçek bir beklentisizlik haline geçmek gerekiyor. onun için de önce bir ilk adım, sonra zaman şart.
Evet black bekleme. Beklediğin zaman gerçekleşmez. Hiç beklemediğin bir anda seni aradığını düşünsene
Hep beklemediğimizde oluyor
çok güzel ben bu kararı 13 eylülde aldım ve inan bende senin gibi mutluluğu 5 yılıma bağladım tepe taklak oldum bir anda boşluğa düştüm ama okuduğum kitaplarla birden ya dur evet hayat devam ediyor demeye başladım :)
13 eylülde toparladım kendimi geçmişe tecrübe dedim ve bu konuları araştırmaya başladım..tamamen sorunları sildimmi hayır ama inan ki çok huzurluyum daha sevgi doluyum.. mutluluğun kendimde olduğunu görünce daha farklı enerjideyim :) sana bu konularda yardımcı olabilirim istediğin yolda yüremende çünkü bende o yollarda yürüdüm :) dibe vurmak güzeldir yukarı çıkmak kolay olur çünkü gitcek başka yer yok mecbur yukarı çıkacaksın
ne gelirse gelsin başına sakın unutma mutluluk bir seçenektir :)
ne güzel denk gelmişim şaşırdım:)) ben daha bu sabah açar açmaz kişisel ifademi bile değiştirmiştim, beklentimi bitirme kararı alarak. şimdi konuyu okuyunca demek ki evren beni destekliyor, doğru yoldayım
tabi öyle beklemiyorum artık deyip içimden hala onun ne yaptığını nasıl olduğunu nerde olduğunu beni düşünüp düşünmediğini, bunları geçirirsem o zaman neye yarargerçek bir beklentisizlik haline geçmek gerekiyor. onun için de önce bir ilk adım, sonra zaman şart.
aramasın artık cehennemin dibine gitsin! bu sabah hep beni üzdüğü yaraladığı değer vermediği anları düşündüm öyle nefretim kabardı ki! bak kuantumum bozuldu şimdi off!! sevgi bulutçukları yollamam gerekiyordu oysa
Gerçekten güzel bir konuya değinmişsin Burcu :))
İnsan okuduktan sonra hııııı diyor anlıyor yani bişeyleri
''Beklentisiz olmak'' demek ki formül bu.
Umarım uygulayabiliriz
Bunu gün içinde kendimize tekrarlasak,hayatımıza da geçirebiliriz
evetttt nefret duygusunu silin içinizden =) unutmayın, hayatımıza giren herkesin bir katkısı oldu bize.. kimi bize ihanet ederek dürüstlüğü öğretti, kimi öfkesiyle dinginliği, kimi sevgisizliğiyle koşulsuz sevgiyi.. hayatımıza giren herkese teşekkür etmek ve onlara dua etmek lazım.. bu aşamada sıkıntım yok.. eski nişanlımın ihanetini bile kabulleniyor ve onu affediyorum, ben böyle yaptıkça o ihanet ettiğini yoksayıyor ve tekrar denememiz gerektiğini söylüyor =) evren mi dürtüyor onu anlamadım ama neyse =) benim de hatalarım oldu elbette.. beklentilerim yüzünden çok zulmettim kendime de ona da. Ben aşkı çok yanlış yaşadım.. beklentilere girerek.. tatmin edilmeyi bekledim her daim.. yeniden aşkı doya doya yaşamadan önce kendime dönmem lazım.. bu aşamadan sonra ömrümün geri kalanı daha kaliteli geçecek...
Teşekkür ederim canım =) Umarım uygulamaya geçirebiliriz bunu.. Ben hep özgüveni yüksek gibi görünen ama sevgi açlığımı hep dışarda arayan biriymişim aslında.. mutlu olmam için somut nedenlere ihtiyacım varmış.. ama asıl mutluluk bu değil.. hayallerimi, planlarımı "olmazsa olmaz" kategorisine sokmuş, onlar olmazsa yaşamın bi anlamı kalmaz sanmışım.. derin bir boşluktayım şu an.. çünkü dediğim gibi 4 senedir üzerine hayallerimi inşa ettiğim 2 sebep de elimden kaydı.. kendimle seneler sonra ilk kez bu denli başbaşa kaldm.. hayatımda kendimi bildim bileli hep bi "sevgili" vardı.. evet aslında bitmesi gereken ilişkileri sırf kendimle başbaşa kalmamak adına bitirmemiştim.. evet yalnızlıktan korkuyordum, çünkü kendimi tanımıyordum.. bir yabancıydım kendime.. işte şimdi kendimle tanışma zamanı =) ve ilk aşama beklentisiz , evrenle uyum içerisinde bir yola adım atmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?