- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
merhaba kızlar , ben yapım gereği akraba aramayan tatlı dilli sevecen olmayan biriyim aynı şehirdeysek giderim görüşürüm ama telefonla aramayı sevmiyorum , buna rağmen halam amcam vs benden hep bi beklenti içinde, halam normalde İstanbul’da ama bayramları köydedir ve her bayram köyde ziyaret ettim ama geçen bayram köye gelmediler ben de bayram için aramadım eniştem bayramımı kutlamış mesajla aklınca sitem etmiş yani çok saçma değil mi , aramasam laf sokuyorlar arıyorum ooo nasıl aradın diye laf sokuyorlar yani beni çok sevseler kendileri ararlar aslında , üniversiteyi İstanbul’da okuduğum için onlarda kaldığım, bana harçlık verdikleri zamanlar olmuştu şimdi ben de yeğenlerime para desteği veririm ama ilerisi için bir beklentim yok aramasalar bile takılmam bunlar ise onlara borçlu hissetmemi istiyorlar ömür boyu vefa borcum var gibi mi davranacağım içimden gelmiyor sahte sahte aramak neden diğer kuzenlerime karışmazken beni günah keçisi ilan ediyorlar çok öfkeleniyorum ve olan sevgim de bitti üstelik kendi çocukları da benim anne babamı arayıp sormuyor bizimkiler hiç ses etmiyor ben de bu bayram hiçbirini ne ziyaret ettim ne aradım zaten korona var riskli ama genel olarak benden beklentiye girmeleri bıktırdı artık mizacım bu deyip kabul etmek çok mu zor siz ne düşünüyorsunuz neden büyükler olgun davranıp bize rehber olmuyor da çocuk gibi trip atıyor
Son düzenleme: