beklenmiyordu ama oldu.. Aynı şehir aynı semt belki bir süre aynı ....

işte o duygu sömürülerine timsah göz yaşlarına eşiniz dur diyebilir ama eşiniz buna çanak tutacak her ağladığında duygu sömürüsü yaptığında yiyecek olursa daha çok pekişecek kv niz ve bu durum eşler olarak szin aranızı açacak ...bence tek sorun benim de yaşamış olduğum gibi eşinizin dengeyi kuramaması ve hep aile hep aile demesi galiba

malesef eşim o göz yaşlarını hep yedi. yemeye de devam edecek. nerden vuracağını iyi biliyor da ben o kadarını yapamıyorum keşke yapabilsem:ssz:

Hali hazırda bakan biri varken çocuk niye el değiştirsin ki..
Sizin anneniz bakmakta zorlanmıyorsa bakmaya devam etsin, hırslı bir şekilde söylemeyin, annem alıştı üzülür sanki bakamıyosun der gibi oluruz, çocuğun da alışkanlıkları değişir, sık sık görür torununu diye yumuşak olun, dolduruşa gelebiliyor belli ki eşiniz..
Kaç yaşında çocuk kreş zamanı yakınsa stres yapmayın

Hali hazırda bakan biri varken çocuk niye el değiştirsin ki..
Sizin anneniz bakmakta zorlanmıyorsa bakmaya devam etsin, hırslı bir şekilde söylemeyin, annem alıştı üzülür sanki bakamıyosun der gibi oluruz, çocuğun da alışkanlıkları değişir, sık sık görür torununu diye yumuşak olun, dolduruşa gelebiliyor belli ki eşiniz..
Kaç yaşında çocuk kreş zamanı yakınsa stres yapmayın

Yorumunuz için teşekkürler. Söyledikleriniz aklımda olacak. oğlum 5 yaşında seneye anaokuluna gidecek.

Back
X