• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmeyen bat gününe son 10 gün diyenler burayaaa ....

ESRARENGIZ86

MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER..
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
4.205
155
173
Merhaba arkadaşlar benim bat 5 mart (inşallah gelmezde hamiş olmuş olurum :49: ) çok heycanlıyım :18: belim ağrımaya başladı ama inşallah bu ay bişey olurda olmuş olur.. Benim durumumumda olupta heycanla bekleyen arkadaşlarımız hepberaber burda duygularımızı paylaşalım istedimm.
hadi kızlarr...

insallah hamıle kalırsınız ancak bende hamile kaldıgım ay tıpkı dıger aylar gıbıydı hatta işte simdi oldum deyıp cok kosmustum lawaboya olumlu seyler dusun daıma

Merhaba arkadaşlar benim bat 5 mart (inşallah gelmezde hamiş olmuş olurum :49: ) çok heycanlıyım :18: belim ağrımaya başladı ama inşallah bu ay bişey olurda olmuş olur.. Benim durumumumda olupta heycanla bekleyen arkadaşlarımız hepberaber burda duygularımızı paylaşalım istedimm.
hadi kızlarr...

İnşallah canım ya benim bat da 5 Mart. Bata 8 gün kala idrar testi yapmıştım sabırsızlıktan, negatif çıkmıştı. Şu anda ise reglim geçmeden test yapmama sözü verdim kendime. Zaten ovulasyon 19-20 şubat olduğu için idrar testinde ancak çıkar gibi geliyor. Reglim de düzenlidir, en fazla bir gün erken veya geç olur. Beklemek zormuş :(

benimde bat 10 mart ama maalesef bekleyemiyorum cok sabırsazlanıyorum ama hiçbir belirti yok sanıyorum bu ay birşey olmayacak:(

bende çok ümitlenmiştimtim ama hüsranlı bitti bekleyişim çok istiyorum kızlar ama olmuyor n eyapacagımıda bilmiyorum

bende aynı durumdayım arkadaşlar regl günüme 5 gün var inşallah bu ay hamile kalmıştırım çok istiyorum yaa :( rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

aynen adet olacakmışım gibi bel ağrılarım ve kasım ağrılarım vardı ancak içtiğim sigaradan tiksinmeye başlamıştım tek farkım buydu[/QUOT

Saol canimm ya benimde yaklasik 1 haftadir bel ve kasik agrim var sanki adet olcakmisim gibi .inslh bende kirmizilari gormem, bebis haberi alirim..dua lütfen

aynen adet olacakmışım gibi bel ağrılarım ve kasım ağrılarım vardı ancak içtiğim sigaradan tiksinmeye başlamıştım tek farkım buydu[/QUOT

Saol canimm ya benimde yaklasik 1 haftadir bel ve kasik agrim var sanki adet olcakmisim gibi .inslh bende kirmizilari gormem, bebis haberi alirim..dua lütfen

Benimde bat 10 Mart. Ama belirtilere çok fazla takılmak istemiyorum. Forumda o kadar çok konu okudum ki. Kimisinde birsürü belirti olmuş, kimisi belirtim yok hamile değilim derken hamile olduğunu öğrenmiş. Kişiden kişiye değişiyor. Hamile kalmak isteyen herkes kendi kendine belirti hissediyor sanırım, bize kalsa tüm belirtiler var çoktan hamile kalıp doğurmamız lazımdı :) Ama her ay aynı hüsran :)

Back