Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar döngüm 28 yalnız birkaç aydır bir iki gün erkenden geliyor. Bu ay ovulasyonla takip ettim 19. gün yumurta çatladı. Şimdi normalde bat yarın ama ben yumurtlamaya göre mi regl beklemeliyim? Çok hafif akıntı dışında hiçbir belirtim de yok olsa bir şeyler çıkardı diyorum :işsiz:
Haydaaa 19. Gün yumurtan çatladıysa aslen 33. Gün adet görmen gerekir. Yani bende öyle oluyo. Ovu geçen tur 23. Gündü, tam 37. Gün adet geldi. Ondan önceki ay da öyle oldu.

Bakalım benimki nasıl olacak. Gebelik umudum yok en ufak belirtim yok çünkü 😏🙆
Bu arada benim gebeliğimde de en ufak belirtim yoktu. Aksine en belirtisiz halimdi. İlk 8 hafta ne gögüd şişmesi ne mide bulantısı ne aşerme ne uyku ne kasık rahim ağrısı sıfırdı.
Bi de ben kan testi negatif çıkınca bi hafta adet söktürücü aldım , yurt dışına haftasonu kaçtım arkadaşlarla içtim gezdim tozdum. Adet olayım diye kaynar küvetlere girdim falan. Sonra baktım adet yok bi test yaptım pozitif.
Tiroid ilacı kullanmak zorunda kaldım onun yaptığı mide yanması dışında da asla bi belirtim olmadı.
Hattaenrahat dönemim gebelikti sıfır belirti 😂

Haydaaa 19. Gün yumurtan çatladıysa aslen 33. Gün adet görmen gerekir. Yani bende öyle oluyo. Ovu geçen tur 23. Gündü, tam 37. Gün adet geldi. Ondan önceki ay da öyle oldu.
Benim yumurta da 2sinde çatladı. Bu durumda adetim 2gün gecikmiş mi oluyor yani? 🤔 Takvime göre yarın adet günüm ve ben de ona göre bekliyorum. Genelde takvimle uyumlu olur adetim. Bence kişiden kişiye değişiyor bu ya. Aklımı karıştırmayın şimdi 😂

Benim yumurta da 2sinde çatladı. Bu durumda adetim 2gün gecikmiş mi oluyor yani? 🤔 Takvime göre yarın adet günüm ve ben de ona göre bekliyorum. Genelde takvimle uyumlu olur adetim. Bence kişiden kişiye değişiyor bu ya. Aklımı karıştırmayın şimdi 😂
Bu konu bende de dipsiz bi konu. Amahani olması gereken o .
Yumurtlama sonrası 14 gün

Bu arada benim gebeliğimde de en ufak belirtim yoktu. Aksine en belirtisiz halimdi. İlk 8 hafta ne gögüd şişmesi ne mide bulantısı ne aşerme ne uyku ne kasık rahim ağrısı sıfırdı.
Bi de ben kan testi negatif çıkınca bi hafta adet söktürücü aldım , yurt dışına haftasonu kaçtım arkadaşlarla içtim gezdim tozdum. Adet olayım diye kaynar küvetlere girdim falan. Sonra baktım adet yok bi test yaptım pozitif.
Tiroid ilacı kullanmak zorunda kaldım onun yaptığı mide yanması dışında da asla bi belirtim olmadı.
Hattaenrahat dönemim gebelikti sıfır belirti 😂
Yaa benimki de belirtisiz gelsin nooooluuur 😅😍

Olur inşallah canım bizimde 1.5 yıl olacak 9 aydır da bebek niyetimiz var
Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Doktora da gitmedik henüz
Siz gittiniz mi
İnşallah canımmm😍herkese hayırlı şekilde nasip olur inşallah 😍ben tek birkere gittim 2 ay önce ondada ilk muaneyede rahmin yumurtalıkların düzgün güzel dedi 🥰

Benimde bat yarın ama göbek çevremde batmalar var ya bu neden oluyor acaba kasıklarımda adet Olcam gibi ağrı değilde daha farklı bir batma var sanki karnımın içi geriliyor ve bişeylwr batıyor gibi
Canım selam benimde bugündü adetim gecikti test yapmadım henüz Benin de kaşıkla batmam bir hafta önceden aşırın bel agrım başladı bugünde bogazıma bişey takılır gibi oldu ve göğüslerim çok agrıyor haftasınuna kadar dişimi sıkacağım bakalım :)

Amin inşallah canım 🥰ayrıca nasıl dayanıyonuyosun ben adet gününden önce bile test yapmışlığım var😂😂

Kız bende öyleydim ama baktım ki hep negatif
Tutuyorum kendimi üzülmemek için
Ağrım da olunca anlıyorum olucam diye
Bu ayda niyeyse bi belirti bi gün hesaplamaya döndüm geri hayır olsun inşallah 🤗
Bugün belki alırsam test yaparım

Canım selam benimde bugündü adetim gecikti test yapmadım henüz Benin de kaşıkla batmam bir hafta önceden aşırın bel agrım başladı bugünde bogazıma bişey takılır gibi oldu ve göğüslerim çok agrıyor haftasınuna kadar dişimi sıkacağım bakalım :)
Slm canım hayırlısı olsun inşaallah bebişin seninledir :)

Back