• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

eveeeeett :)) royal'de çektirdik stüdyo fotolarımızı
nişanda soylu dğün salonundaydı :))
oralardamı oturuyorsun?
tşk ederimmm... :)

yok canım orda oturmuyorum...arkdşmın yanına gelirdim arada bi de tanıdık geldi birden =))
salonu bilemycem cnm pek tanımyrm yerimseniben
tekrardan mutluluklar opuyorumnanaktan

tatlim mukemmel olmussun yaaaaa. her zaman yuzun guler insallah oyle..

canım benım beyenmene cooook sevındm tsk edrm tatlım aminnn... opuyorumnanaktan

yok canım orda oturmuyorum...arkdşmın yanına gelirdim arada bi de tanıdık geldi birden =))
salonu bilemycem cnm pek tanımyrm yerimseniben
tekrardan mutluluklar opuyorumnanaktan

hmm anladım tatlımm... tşk ediyorum :)

canımmmmm harikasınız ikinizde maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize valla günümüz leyla ile mecnunusunuz benim gözümde bitanem.
dans müziğiniz harika canım Allah mesut etsin.
inşallah düğününüzde böyle mükemmel olur.
bir ömür boyu mutluluğunuz daim olsun Rabbimin izniyle

canımmm benim yaaa çok teşekkür ederim.. dans müziğimize bile dikkat etmişsin..bir anda karar verdik...aşkım bu olsunmu dedi..dinledim ve bayıldım....derinlere götürdü bizi boshayallersmile inşallah düğünümüzde güzel olur canım çok teşekkürler tekrar , amin inşallah güzelim

aslı ne desem ki ben sana
harika gözüküyosunuz
5 ay kısa bi zaman
evinde yuvanda koa adayınla mutlu ol inşallah
ben zaten senin yüzündeki masumluğa bayılıyorummmopuyorumnanaktan

çisilimmmm :1hug: canım benim beyenmene çok sevindim... evet 5 ay kısa bir zaman ama anı yaşarken uzun geliyorda 5 ay sonrasında arkama baktığımda ne çabuk geçmş diyeblceğmi bliyorm evet kaydirigubbakcemile3 bende sana bayılıyorum balımmmmmm opuyorumnanaktan

canım güzel olmuş nişanın allah tamamına erdirsin inşaallah tatlım opuyorumnanaktan

aslıcımm çok güzell olmussunuz canım allah tamamını erdirsin inşallah..düğün fotolarıda görmek nasip olur..seçilcimmm benim düğünümede beklerim

aslıcımm çok güzell olmussunuz canım allah tamamını erdirsin inşallah..düğün fotolarıda görmek nasip olur..seçilcimmm benim düğünümede beklerim

canım benimmmm çok teşekkür ediyorumm.... amin inşallahh... senin düğün ne zaman kız? :)

elbiseniz cok güzel Allah tamamini erdirsin insaAllah

tşk ediyorum çok sağolun amin inşallah..

Allah devamını erdirsn inşallah canım düğün resimlerini de bekleriz:D

aminnn canım inşallah ya :)

Allah tamamına erdırsın aslıcım
mutlulugunuz gozlerınızden okunuyor
bır omur mutluluklar dılerım

üzgünüm ama anne hanım sizi biraz gölgede bırakmış gibi :) zarafetinden gözlerimi alamadım :)

siz de çok şeker olmuşsunuz hayırlı olsun :)

Çok yakışmışsınız :)
Düğün resimlerinizide büyük bi heyecanla bekliyorum hadi hayırlısı
Allah tamamını erdirsn

Allah bozmasın canım zaman çabucak geçsin sizin için 5 ay sonra düğün resimlerinizi de görelim :) çok tebrik ediyorum mutluluklar

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin.
Ömür ßoyu mutluluklar. :nazar:

cnm benim maşallah çok güzel olmuşsun çok güzel kıyafetinin rengi sana yakışmış allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Back