Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

Mutluluklar dilerim, darısı biz bekarlara :Saruboceq:
Bu arada annen ne kadar genç ve güzel maşallah, güzelliğini kimden aldığın belli , mutluluğunuz daim olsun inşallah..

Mutluluklar dilerim, darısı biz bekarlara :Saruboceq:
Bu arada annen ne kadar genç ve güzel maşallah, güzelliğini kimden aldığın belli , mutluluğunuz daim olsun inşallah..

çok teşekkür ederim darısı başınıza... opuyorumnanaktan
annem ve benim için olan iltifatınız içinde ayrıca teşekkürler boshayallersmile bayanssulusmile

amanda aman kimler varmış burda hiç bakmamışım cnm ya şimdi gördüm resimlerinizi hepsi birbirinden güzel çıkmış pek de yakışıyorsunuz Allah nazarlardan saklasın düğün resimlerinide görürüz inş. tatlım
Allah mutluluğunuzu daim etsin o gözleriniz hep gülsünnnn opuyorumnanaktan

çok teşekkür ediyorum canımmmm... opuyorumnanaktan

ay fotolar yine süper:)
özelliklede birbirinize baktiginiz foto harika(secilin cektigi)
allah tamamina erdirsin

çok güzel bir nişan olmus :) cok begendim resimleri canım ömür boyu mutluluklar

canım sen fotoları eklediğinde ben nişan telaşındaydım malum bizimkine az kalmıştı. Ben yorum yaptım sanıyorum ama şimdi farkettim meğer hayırlı olsun dememişim:kedi: hayırlı olsun, çok güzel olmuşsun nişanlınla da çok yakışıosunuz birbirinize maş. Buarada sölemeden edemicem annende ne kadar genç maş.

Son düzenleme:
ne kadar güzelresimler bunlar böylee slayt gibi geçti sanki:) çook yakışmışsınız hep gülün insallah..Allahım tamamına erdirsin..

ne kadar güzelresimler bunlar böylee slayt gibi geçti sanki:) çook yakışmışsınız hep gülün insallah..Allahım tamamına erdirsin..

mutluluklarrrr diliyorummmmmm:)))

tşk ederm canlarımmm :))
smyraaa cok tskler cnm bnm evet snle aynı ayın ıcınde nısanlanınca ıkımızınde telasları vardı.... annem ıcnde sagol cnm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…