Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

Çok mutlu görünüyorsunuz Aslı...opuyorumnanaktan
Ne kadar heyecanlı bir an değil mi ?boshayallersmile

Mutluluğunuz bir ömür sürsün, huzurunuz hiç bozulmasın inşallah...
bu arada annen gerçekten süper güzel bir kadın, maşallah ona da size de
:1rolleyes:

canım benımmm bole guzel ve ıcten bı yorumu okumak benı cok mtlu ettı beyenmene cok sevndm tatlım cok tskler.. ınsallah cnm 5-6 ay snra yıne bole guzel bı tablo paylasmak nasıp olr opuyorumnanaktan

heyecan ne kelime ölücem sandım karnıma sancılar giriyodu kaydirigubbakcemile3
canımmm çooook teşekkür ederimmmm.... opuyorumnanaktan

tatlım şimdi gördüm çok güzel olmuşsun... Allah tamamını erdirsin, mutluluğunun daim olsun.
herşey gönlünce olsun canım.

oyy oy benim güzeller güzeli arkadaşım ben buraya yazmayı unutmuşum aslışım ya ya da yazdım da hatırlamıyom mu ne :) fıstığım benim o gözlerindeki mutluluk hiç son bulmasın ömür boyu sürsün inşallah hep mutlu olun hep gülsün böyle gözlerinizin içi... bugün nasıl karşılaştık ama seninle inan çok mutlu oldum seni gördüğüme çok tatlısın canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin mutluluklar...
bu arada annenle baban ne kadar genç maşallah.

allah tamamına erdirsin mutluluklar...
bu arada annenle baban ne kadar genç maşallah.

çok tşk ederim.. kendileride yanımda tşk ediyorlar :)

canım arkadaşım benimmm.... çok tşk ederim...bugün karşılaşmak benide çok mutlu etti canım benim valla hasta olduğm için pek iyi gözkmüyordum ama sen çok güzel bşeysn btanem ya :)) maşallah sana opuyorumnanaktan

resimle güzel siz güzle bayıldım valla bir ömür boyu mutluluklar

özellikle bahçede çekindiğiniz resimler süper dediğin gibi romantikkkk :asigim: havada aşk kokusu var

canım çok güzel resimler, çok da tatlı olmuşsun maşallah allah tamamına erdirsin

canımmm çok tşk ediyorummm opuyorumnanaktan

resimle güzel siz güzle bayıldım valla bir ömür boyu mutluluklar

özellikle bahçede çekindiğiniz resimler süper dediğin gibi romantikkkk :asigim: havada aşk kokusu var

canım benimmmm.... çoook tşk ederim... evet artık havalar hep aşk kokucak bizim için :asigim:

oy kurban olurum sana bitanem benim sen doğal güzelliksin canımm hasta olsan bile yine çok güzeldin opuyorumnanaktan

ayyyyy beni düğünen davet eden arkadaşlarım çok teşekkür ederim valla seve seve herkesin düğünen gelirim siz yeterki çağırın dermişimmm opuyorumnanaktan

gönlümde senin yerin ayrı bitanem sen bi yane dünya bi yana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…