Beklemiyorduk...

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
40
CANIM ÇOK SIKKIN NERDEN BAŞLIYACAĞIMI BİLEMİYORUM.BEN 23 YAŞINDAYIM 9 AYLIK EVLİYİM BU AY ADET OLMADIM ÜZERİNDEN 1 HAFTA GEÇTİ HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BEKLEMİYODUK 3 SENE SONRA YAPICAKTIK BORÇLARIMIZI ÖDİYEMEDİK DAHA PLANLARIMIZ VARDI ÜZÜLÜYORUM ADET BELİRTİLERİM VAR AMA TIK YOK.BUGÜN ECZANEDEN TEST ALIP YAPICAM BUGÜN YAPSAM ANLAŞILIRMI ACABA?HAYIRLISI OLSUN DİYORUMM.senağlamasenağlamasenağlama

canım bir hafta geçtiyse testte belli olur, teste güvenmezsen eğer kan testi yaptır için rahatlasın.
inşallah gönlünce olur herşey, ben 10 aydır bebek istiyorum ve haziranda evliliğimin 2.yılı olacak,
keşke bu kadar beklemeseydik diyorum şimdi, borçlar, sıkıntılar bizim de vardı ama şuna inanıyorum: kimse kimsenin kısmetini yiyemez, bebişin de gelecekse eğer kısmetiyle gelir dünyaya.

Canım çocuk düşünmüyorsanız keşke önleminizi daha iyi alsaydınız.Canım 1 hafta geçmiş adetin testte kesin belli olur.
Hakkında hayırlısı neyse o olsunnn rabbim neylerse güzel eyler

bir hafta geçmiş idrarada çıkar ama genede belli olmaz ve adetin gelmezse kan testi kesin sonuç verir.
bu arada korunmuyormuydun. 3 sene uzun bir süre ve ciddi bir korunma ister cnm.

sen genede olumsuz düşünme eğer hamişsen o bebeiş kısmetiyle gelir merak etme.3 sene belkide senin için çok geç olacaktı.bak biz erteledik borçar için şimdi tedavilere milyarlar yatırıyoruz.hem o içinde büyürken ve doğunca iyiki var diyeceksin.genede her şey gönlüne göre olsun.sevgiyle kal.

umarim degilsindir canim keske onlemini bastan alsaydin , ama degilsen mutlaka onlemini al sonradan uzulmemek icin bence

Ayni Dusuncelere Bende Mart Ayinda Kapildim Bizde Dusunmuyorduk Ama Hamile Kalmisim Ne Yapalim Allahim Boyle Yazmis Dedim Sukretdim Aratmadan Verdigine Cnm Sende Boyle Yap Eger Hamileysen Yokse Moralin Cok Bozulur Benim Gibi

bence hiç boşa üzülme...eğer hamişsen...Allahın bir lütfu bebek bizlere...ve zaten en çok karşı olduğum şey maddiyat yüzünden çocuk düşünmemek...kendini hazır hissetmezsin..çalıştığın iş olabilir herşey olur ama maddiyat neden gösterilip düşünmüyorum demek inan yanlış bence...ben bunun örneklerini çevremde çok gördüm...düşün bikere bu canı sana zaten Allah istediği zaman veriyor...canı veren Allah rızkınıda vermezmi hiç....bebek rızkıyla gelir...hiç endişelenme o yüzden...şimdi istemezsin..durumunuzu toparlarsınız bu sefer istediğiniz zaman olmaz..bunu çok yaşadık...daha yeni bir yerde okudum...para yüzünden tam 3 kere bebeğini aldırmış...sonrasında yapmaya karar vermiş...hiç sorunları olmadığı halde 4 senedir çocukları olmuyor...dua et ve hayırlısı neyse onu iste ......yerimseniben

canım benım ben 19 yasında anne oldum ınan dunyanın en guzel seyı daha erken dıyosun ama olsun canım bende ıkıncı kızınma hamıle kaldıgımda çok uzulmustum çunku buyuk kızım daha 9 aylıktı ve ben ıkıncı çocuga hazır degıldım ısyan ettım ama sonra doktorum bana sakat olabılecegını soyledı çok korktum hemen tovbe ettım anladım kı yersızmıs korkum ısyanım bır anlık boslukta ısyan ettım ama hatamı anladım ALLAHtan kızımda bır sorun olmadı saglıklı dunyaya geldı canım benım uzulme ALLAHtan hayırlısını ıste canım

aynı durumları yasadım..bende hemen hamile kaldım ve 2 sene bebek istemiyordum..sonra nasip diye düşündüm çünkü korunurken hamile kaldım..ilk 1 ay agladım ama şimdi kendime çok kızıyorum..
sonucu alıncaya kadar sıkıntı yapma kendine canım

canım epey geçmiş adetin bence hemen test yap...
korunmadınızmı ki... madem planlarınız vardı ciidi bi şekilde korunmalıydınız bence...
bide şu tarafından bak...bizler yıllardır bebek için savaşıyoruz.... ama hala tık yok....
bu rabbimin bi mucizesi .... eğer varsada o bebek zaten rızkıyla gelecektir inan bana..... kendini hiç kasma... olmuşla ölmüşe çare yok ...

cnm üzülme hayırlısı neyse o olsun bence.bende 5 aylık evliyken 1 haftayı geçmişti adet olmamıştım hemen gittim kan testi yaptırdım.ama hamile değilmişim sadece adet gecikmesiymiş.şimdi 2 senelik evliyim biz hala düşünmediğimiz için çocuk korunuyoruz.kısmet artık.olduysada üzülme cnm. çok güzel b duygudur eminimki allah herkese banada tabiki nasip etsin o güzel duyguyu.AMİNNNNNN.

Eveeet şuan Eczaneden Alip Test Yaptim Negatif (-) ..peki Bu Test Gerçekten Doğrumudur Onu Düşünüyorum.herkeze Cevaplarindan Dolayi çok Teşekkür Ederim Beni Rahatlattiniz...ben Sizin Için Dua Edicem Herzaman Bebişleriniz Kisa Zamanda Olsun Diye ....

Siinemcim ,
1 hafta gecikmiş eğer hamile olsaydin kesin çıkardı ki ,hamile olan kişinin adet gecikmesinin hemen ertesi günü silik olsa bile ikinci cizgi çıkıyoo.

1 hafta geciktiğinden eminsen eğer doğrudur.
Ben regl olmam gereken günden 2 gün sonra sabah yaptığımda pozitif çıkmıştı.

ah canim Allah hakkinda daima hayirlisini versin keske bende korunuyoken hamile kalsaymisim simdi 9 aydir korunmuyorum ama tik yok cani veren Allah rizkinida verir

bende sudenaza katılmak istiyorum Allah ı teala neyi hangi kuluna ne zaman nası vereceğini muhakkak ki bilendir bizlere yazılmış bi kader vardır bunu istesek te istemesekte yaşamak zorundayız sadece dualarla hayata bakış açımızı değiştirebiliriz o yüzden rahatla ve dua et Allah hayırlısını nasip etsinnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…