Beklemiş gebelik testi

monossori

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
7
1
26
Adetime 20 gün vardi bu ay ki adetimde tuhaflık hisettim bir kaç belirti var diye yaptım testi ilk yaptigimda birşey yok diye 5 dk beklemeden sabah gittim tekrar uyudum aradan 4 saat sonra falan atmaya gittiğimde bu şekil gördüm aradan bir kaç gün geçmesini bekliyorum sizce gecerlimidir ümitlenmekde istemiyorum kaçıncı test böyle ilk defa silik birşey gördüm kuruma cizgisimidir onuda bilmiyorum bu tarz yaşayıp hamile olanlarda var sanırım ama 4 saat az bir sürede değil

Eklentiler

• 1000046206.jpg
    1000046206.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 33
Geçerli değil tabi ki reglinize 20 gğn varmış test 4/5 saat beklemiş 🫣

Adetime 20 gün vardi bu ay ki adetimde tuhaflık hisettim bir kaç belirti var diye yaptım testi ilk yaptigimda birşey yok diye 5 dk beklemeden sabah gittim tekrar uyudum aradan 4 saat sonra falan atmaya gittiğimde bu şekil gördüm aradan bir kaç gün geçmesini bekliyorum sizce gecerlimidir ümitlenmekde istemiyorum kaçıncı test böyle ilk defa silik birşey gördüm kuruma cizgisimidir onuda bilmiyorum bu tarz yaşayıp hamile olanlarda var sanırım ama 4 saat az bir sürede değil
20 gün varmış pozitif olacağını sanmıyorum hadi üstüne gördün desek daha koyu çıkması lazım

20 gün varken mümkün değil testte çıkması kanda bile çıkması düşük bir ihtimal regl gününüzü bekleyin kan verin en kesin sonuç öyle alırsınız inşallah hamilesinizdir ☺️

20 gün varken mümkün değil testte çıkması kanda bile çıkması düşük bir ihtimal regl gününüzü bekleyin kan verin en kesin sonuç öyle alırsınız inşallah hamilesinizdir ☺️
İnsAllah öyledir ya :) şuan yumurtlama gunumdeyim artık onu bekliycem

Kaç aydır olmuyor o yüzden galiba bu acelecilik esimdede bendede sorun yok diyorlar ama nasip tabi zamanı var belkide
Önce hayırlısını istemek lazım olmayan birşeyde can yakar ama çok istiyip kaybetmek daha zor emin ol hayırlısıni işte sağlıklı mısınız olur vakti zamanı vardır

X