Ben de grip gibi nezle gibi bisey oldum. Ama bi yerim agrimadi başim agriyordu ve surekli hapsiryordumYine bi hafta öncesinde wc de 1 damla kan gelmişti. Bide grip gbi hastaydım. Normalde hasta olmam hiç. Ve regl gününe kadar ağrılarım kesilmişti. Kesilince ve adet gormeyince şüphelendim test yaptım
Benimde ağrımıyodu sadece burnum akıyodu halsizlik vardı. Insallah istediğiniz sonuc cikar
Butun az rastlananlar bana denk gelmiş olabilir mi acabauçuk çok az insanda görülen bir gebelik belirtisi.sizi ümitlendirmek istemem ama bu da bir belirti. Vücut tepki veriyormuş bu şekilde.
ve burun akıntısı. hasta değilsin ama genzin mukus dolu. bu da az rastlananmış.
Gebelik belirtisi olarak sayılan şeylerden biri olmazsa diğeri mutlaka yaşanıyor mu yauçuk çok az insanda görülen bir gebelik belirtisi.sizi ümitlendirmek istemem ama bu da bir belirti. Vücut tepki veriyormuş bu şekilde.
Vardir bence ben bayadir beklediğim için surekli kendimi dinliyroum habire belirti ariyorumGebelik belirtisi olarak sayılan şeylerden biri olmazsa diğeri mutlaka yaşanıyor mu ya
Hiç belirtisiz göğsü değişmeden kaşıkları batmadan kabız olmadan hamile kalmış olan yok mu ki
Merhaba bende tüm hamilelerin anlattığı belirtiler var ve gecikti adetim test yaptım 2 kez negatif bugün 3. Gün gecikmemin sizce hamilelik olabilir miuçuk çok az insanda görülen bir gebelik belirtisi.sizi ümitlendirmek istemem ama bu da bir belirti. Vücut tepki veriyormuş bu şekilde.
Kan testi ver bence idrarda bazen cikmiyormusMerhaba bende tüm hamilelerin anlattığı belirtiler var ve gecikti adetim test yaptım 2 kez negatif bugün 3. Gün gecikmemin sizce hamilelik olabilir mi
Psikolojik yaşadığımı düşünmeye başladım hafifte olsa silik gözükürdü heralde burda yazılanlara bakıyorumda ama asla gecikmezdi kist olduğunu düşünmeye bile başladımKan testi ver bence idrarda bazen cikmiyormus
Teşekkür ederim yanıtınız içinPsikolojik olarak da gevikebilir. Ben de 4 gun gecikti aha dedim hamileyim sonra adetim geldi ama surekli lekelenme oldu sonra bi test yaptim hamileyim ama slnra kimyasal oldu. Bo takip et bakalim
İnsallah hamileyizdirTeşekkür ederim yanıtınız için
İnsallah ama 2 negatiften sonra ümidim kalmadı ve sivilcelendimİnsallah hamileyizdir
Ben de de var sivilce ya pofffİnsallah ama 2 negatiften sonra ümidim kalmadı ve sivilcelendim
Ona bile belirti diyenler olmuş burdaBen de de var sivilce ya pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?