İnşallah benimde öyle olur yarın üçüncü günü olacak geçmesinin. Ama ben adete 7 gün kala kan testi yaptım çıkmadı. O yüzden umutlanmıyorumBen hala öyle zannediyorum :) hamileyken o his hiç geçmiyor.. yani adetle çok rahat karıştırılır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beklemek cok zor!!!destek lutfen
- Konu Sahibi akkusss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Korku filmi gibi hasta mı olacağım diye bekliyoruzGercekten cok zor beklemek
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Canım çıkmaması normal geç döllenmeyse benim adet günümde 141.7 çıkmıştı 7 gün önce baktırsam negatif çıkardıİnşallah benimde öyle olur yarın üçüncü günü olacak geçmesinin. Ama ben adete 7 gün kala kan testi yaptım çıkmadı. O yüzden umutlanmıyorum
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Çok erken baktırmışsın bence tabi yumurtlama zamanını bilemiyorum da bazen döllenme geç oluyor.İnşallah benimde öyle olur yarın üçüncü günü olacak geçmesinin. Ama ben adete 7 gün kala kan testi yaptım çıkmadı. O yüzden umutlanmıyorum
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Bugün doktora gidecek bakalım ne diyecekÇok erken baktırmışsın bence tabi yumurtlama zamanını bilemiyorum da bazen döllenme geç oluyor.
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Sıkma canını bu ay olur inşallahAdet oluyorum. Okuldayım tuvalete gidesim yok. İki ders kaldı ama benimkşlbe geliyor.Allahtan hayırlısı
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Ş
şimdi eve geldim adet olmamışım henüz. Bat Yarın zaten.paraya kıyıp predictor aldıma net tel çizgiSıkma canını bu ay olur inşallah
Benimde adetim yarın canım dün akşam 1 damla kahve akıntım geldi tamam adet oldum dedim ama devamı gelmedi şuan bende bekliyorum belim ağrıyor göğüslerim ağrıyor. Büyük ihtimal adet olucam sanırım. Ve önceden adet dönemimde hiç bi zaman göğüs ağrısı çekmedim belimde ağrımadı ilk defa bu ay yaşıyorum...Kizlar bende dun yaptim testi lekelenme oldu acaba varmi diye ama negatif yarin hasta olmam gerekiyo agrimda oluyo gogus acisi hassasiyeti hicbisey yok ama kasiklarimda agri var diye bi de adetten 3 gun omce lekelenmem oldu diye yaptim ama yok yani.
Inanirmisin her adetimde mutlaka gogus agrisi yasarim bu ay yok yani canim galiba bizim hormonlar kafayi yedi.Benimde adetim yarın canım dün akşam 1 damla kahve akıntım geldi tamam adet oldum dedim ama devamı gelmedi şuan bende bekliyorum belim ağrıyor göğüslerim ağrıyor. Büyük ihtimal adet olucam sanırım. Ve önceden adet dönemimde hiç bi zaman göğüs ağrısı çekmedim belimde ağrımadı ilk defa bu ay yaşıyorum...
Kesinlikle canım bende öyle şüphenliyorum bunların hepsi psikolijik yaşıyorum sanırım vücudum iyice şaştı artık hayırlısı olsunInanirmisin her adetimde mutlaka gogus agrisi yasarim bu ay yok yani canim galiba bizim hormonlar kafayi yedi.
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Valla ben idrar testini sevmiyorum arkadaş :) bende negatif çıktı çünkü hem adet gecikti yaptım hem adet günü yaptım negatif ama kanda pozitif adet olmazsan kan ver derimŞ
şimdi eve geldim adet olmamışım henüz. Bat Yarın zaten.paraya kıyıp predictor aldıma net tel çizgi
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Ay şimdi kan verdim geldim..geçen hafta perşembe vermiştim 0.100 çıkmıştı. Adet günüm çarşamba yada perşembe. Bugün 0.850 çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Acaba olasılıkovar mıValla ben idrar testini sevmiyorum arkadaş :) bende negatif çıktı çünkü hem adet gecikti yaptım hem adet günü yaptım negatif ama kanda pozitif adet olmazsan kan ver derim
- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Ay şimdi kan verdim geldim..geçen hafta perşembe vermiştim 0.100 çıkmıştı. Adet günüm çarşamba yada perşembe. Bugün 0.850 çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Acaba olasılıkovar mı
Ayni durumdayiz reglden 1hafta once hcg 0.1 cikti bugun baslar gibi oldu bi iki damla gerisi yok resmen oturdum bekliyorum
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Benim ilk defa 0.100 den farklı çıktıAyni durumdayiz reglden 1hafta once hcg 0.1 cikti bugun baslar gibi oldu bi iki damla gerisi yok resmen oturdum bekliyorum
- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Benim ilk defa 0.100 den farklı çıktı
Ben ilk defa baktirdim o yuzden bu konularda bilgim yok sonucuma da e nabizdan baktim isten dolayi doktora ugrayamadim malesef
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Canım çok az artmış ama 2 gün sonra tekrar ver bakalım hadi inşallah hamilesindirAy şimdi kan verdim geldim..geçen hafta perşembe vermiştim 0.100 çıkmıştı. Adet günüm çarşamba yada perşembe. Bugün 0.850 çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Acaba olasılıkovar mı