• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemek cok zor!!!destek lutfen

yok yapmadim 6 7 gun kala yapmistim negatif cikti bidahada adetimin gecmesini bekleyim dedim uzulmek istemiyorum die
Canım ben bile merak ettim haberdar et bizi insallah istedigin gibi olur bendede batmalar agrilar var adetimede 4 gun falan var nolcak bilmiyorum goguslerim sis degil ama benim dolgun falanda degil cozemiyorum her ay yeni bisey oluyo kafayi yicem.

iliskiden 3 gun sonra cok kasik agrisi basladi bende 1 hafta kadar agri cektim sonra batma basladi bu arada goguslerimde bomba oldu simdi hepsi gecti sadece goguslerim kaldi adet olcak gibi hic belirtim yok ben adet olacagim zaman ust bacak iclerim dis kapagima kadar agrir bakalim ne olacak ben de cok merak ediyorum ama suan hic biseyim yok

Bende de iliskimden 3 gun sonra agri cekmeye basladim iste batmalar falan yasadim cozemiyorum artik kendimi gercekten bakalim nolcaj haberdar et bizi

psikolojik olmasindan da korkuyo degilim ama negatif ciktiktan sonra krndimi dinlemiyorum artik :hamarat: mutfaga verdim kendimi vakit gecsin die :KK76:en gec pazartesi batmassam test yapicam

Kendini dinleyince daha cok sacmaliyo insan bende biliyorum her ay ayni sey hep farkli belirtiler oluyo ama sonuc belli. Insallah hayirlisi olsun canim sagsalim olsunda :)

evet yaa valla dinlemiorum artik bide benim ilk heycan acamilik tecrubesizlik hepsinden ortaya karisik durumdayim

merhaba kizlar
adetime 7 gun kaldi yarin 6 olacak iliski uzerinden 12 gun gecti kasik bel agrim var uyku ve goguslerimde sekillenme ve agri var icleri dolu dolu sizinde bole oluyormu test yapsam cikarmi lobaquick testi aldim adet tarine 7 8 gun kala sonuc veriomus ama cesaret edip yapamiorum bide karnimda batmalar ve gaz sancisi var
Ikı gun bekleyıp yap onda cıkıyo

ya,insallah ole cikar erken oldugu icin negatif cikip poztf. olan varmis bi ihtimal bizde ole oluruz belki bi umidim var hala adet olana kadar bitmicek:halay:

ya,insallah ole cikar erken oldugu icin negatif cikip poztf. olan varmis bi ihtimal bizde ole oluruz belki bi umidim var hala adet olana kadar bitmicek:halay:
Şu anda sizi çok kendim gibi hissettim. Bir de ben ordu ilindeyim. Burada akkuş var ilçe. Sizin nickiniz de anımsattı. Çok zor bir durum. Şöyle de bir şey var. Hamile değilim ama ya çıkmamışsa henüz diyorum. Dolayısıyla başım ağrıyor ilaç içemiyorum, kahve çok severim içemiyorum. Adet olunca en azından bu konular rahatlıyor

evet hareketlerimizi hep ya hamileysem die yapioruz ister istemez insan etkileniyr soyadim akkus:halay: bursadanim bende bir an once guzel haberler aliriz insallah hepimz

evet hareketlerimizi hep ya hamileysem die yapioruz ister istemez insan etkileniyr soyadim akkus:halay: bursadanim bende bir an once guzel haberler aliriz insallah hepimz
Ben de Eskişehirliyim. Ordu da öğretmenim.şimdi de göğüslerim mi acıyor acaba diye bakıyorum ya. Off

valla benim son gun ama bakalim ne olacak canim zaten o gugus agrisi sutyen bile acitio degince uclarina ve koltuk altlarina dogru

valla benim son gun ama bakalim ne olacak canim zaten o gugus agrisi sutyen bile acitio degince uclarina ve koltuk altlarina dogru
Göğüs ağrısı kesinlikle önemli bir belirti. Hadi bakalım. Ben de tık yok. Beklenen adet tarihimdd yumurtlama +7 Çarşamba perşembe sanırım

Benim bi kızım var çok şükür ama , geçen sene ikinci gebliğimde rahim ağzı polip nedeniyle onyedi haftalıkken suyum geldi bebeğimş kaybettim bş cesaretim yoktu ama üç ay önce korunmayı bıraktım üç ay adetime günler kala idrar testleri yapıp negatif görüyodum hele geçen ay bildiğiniz kendimş hamile sandım o derece belirtiler hissettim ama yine adet oldum bu ay zaten hiç belirti yok adetim 22si zaten hiç akıntım yok olsada sarı akıntım gebelik akıntısı diil belli ve hiç kendimş dinlemşyorum kendim dinlersem benher ay gebeyim

rabbim cocuguna uzun omurler versin valla bende 4 aylik evliyim ve bu ay olk oldgndan ne oldugunuda pek anlamadim yarin adet gunum bakalim olacakmiyim hala hc biseyim yok gogus agrimdan baska benim umidim yok ama yinede belli olmaz bekliyorum iste test yaptim negatifleri gorunce umdim kirildi aslinda

rabbim cocuguna uzun omurler versin valla bende 4 aylik evliyim ve bu ay olk oldgndan ne oldugunuda pek anlamadim yarin adet gunum bakalim olacakmiyim hala hc biseyim yok gogus agrimdan baska benim umidim yok ama yinede belli olmaz bekliyorum iste test yaptim negatifleri gorunce umdim kirildi aslinda
Canlar kendinizi olabildiğiniz kadar rahat bırakın vakti zamanı gelince oluyor allahın izniyle sonra da diyordunuz neden yıpratmışım kendimi, belirtilere gelince adet ile nerdeyse aynı sadece akıntı farklı adetimin son 4 gününe kadar hafif koyu kıvamlı sarı akıntım vardı, sonra sulu sarı oldu şimdide beyaz sulu akıntım var ve bu akıntılar gün boyu oluyor ben ordan anlamıştım, sizler de inşallah güzel haberler verirsiniz :)

hayirli olsun sanada darisi basimizaa evet ben biraktim kendimi zaten bu ay hastalanmayi bekliorum artik yarin olmazsam bir test daha yaparim bidahada ypmam zaten onumuze bakcaz

Kim veriyorsa ondan istemek gerekir.. Hamile kalmak için 41 yasin-i şerif okuyoruz katılmak ister misiniz?

Back