Canım ben bile merak ettim haberdar et bizi insallah istedigin gibi olur bendede batmalar agrilar var adetimede 4 gun falan var nolcak bilmiyorum goguslerim sis degil ama benim dolgun falanda degil cozemiyorum her ay yeni bisey oluyo kafayi yicem.yok yapmadim 6 7 gun kala yapmistim negatif cikti bidahada adetimin gecmesini bekleyim dedim uzulmek istemiyorum die
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beklemek cok zor!!!destek lutfen
- Konu Sahibi akkusss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?iliskiden 3 gun sonra cok kasik agrisi basladi bende 1 hafta kadar agri cektim sonra batma basladi bu arada goguslerimde bomba oldu simdi hepsi gecti sadece goguslerim kaldi adet olcak gibi hic belirtim yok ben adet olacagim zaman ust bacak iclerim dis kapagima kadar agrir bakalim ne olacak ben de cok merak ediyorum ama suan hic biseyim yok
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ikı gun bekleyıp yap onda cıkıyomerhaba kizlar
adetime 7 gun kaldi yarin 6 olacak iliski uzerinden 12 gun gecti kasik bel agrim var uyku ve goguslerimde sekillenme ve agri var icleri dolu dolu sizinde bole oluyormu test yapsam cikarmi lobaquick testi aldim adet tarine 7 8 gun kala sonuc veriomus ama cesaret edip yapamiorum bide karnimda batmalar ve gaz sancisi var
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Ben de dün kan testi yaptirdım negatif, adetime 7 gün var. Sizinki pozitif çıkarsa ben de umutlanırım belkiyok yapmadim 6 7 gun kala yapmistim negatif cikti bidahada adetimin gecmesini bekleyim dedim uzulmek istemiyorum die
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Şu anda sizi çok kendim gibi hissettim. Bir de ben ordu ilindeyim. Burada akkuş var ilçe. Sizin nickiniz de anımsattı. Çok zor bir durum. Şöyle de bir şey var. Hamile değilim ama ya çıkmamışsa henüz diyorum. Dolayısıyla başım ağrıyor ilaç içemiyorum, kahve çok severim içemiyorum. Adet olunca en azından bu konular rahatlıyorya,insallah ole cikar erken oldugu icin negatif cikip poztf. olan varmis bi ihtimal bizde ole oluruz belki bi umidim var hala adet olana kadar bitmicek
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Ben de Eskişehirliyim. Ordu da öğretmenim.şimdi de göğüslerim mi acıyor acaba diye bakıyorum ya. Offevet hareketlerimizi hep ya hamileysem die yapioruz ister istemez insan etkileniyr soyadim akkus bursadanim bende bir an once guzel haberler aliriz insallah hepimz
- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Göğüs ağrısı kesinlikle önemli bir belirti. Hadi bakalım. Ben de tık yok. Beklenen adet tarihimdd yumurtlama +7 Çarşamba perşembe sanırımvalla benim son gun ama bakalim ne olacak canim zaten o gugus agrisi sutyen bile acitio degince uclarina ve koltuk altlarina dogru
- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
Benim bi kızım var çok şükür ama , geçen sene ikinci gebliğimde rahim ağzı polip nedeniyle onyedi haftalıkken suyum geldi bebeğimş kaybettim bş cesaretim yoktu ama üç ay önce korunmayı bıraktım üç ay adetime günler kala idrar testleri yapıp negatif görüyodum hele geçen ay bildiğiniz kendimş hamile sandım o derece belirtiler hissettim ama yine adet oldum bu ay zaten hiç belirti yok adetim 22si zaten hiç akıntım yok olsada sarı akıntım gebelik akıntısı diil belli ve hiç kendimş dinlemşyorum kendim dinlersem benher ay gebeyim
rabbim cocuguna uzun omurler versin valla bende 4 aylik evliyim ve bu ay olk oldgndan ne oldugunuda pek anlamadim yarin adet gunum bakalim olacakmiyim hala hc biseyim yok gogus agrimdan baska benim umidim yok ama yinede belli olmaz bekliyorum iste test yaptim negatifleri gorunce umdim kirildi aslinda
- 9 Şubat 2018
- 409
- 251
- 18
- 34
Canlar kendinizi olabildiğiniz kadar rahat bırakın vakti zamanı gelince oluyor allahın izniyle sonra da diyordunuz neden yıpratmışım kendimi, belirtilere gelince adet ile nerdeyse aynı sadece akıntı farklı adetimin son 4 gününe kadar hafif koyu kıvamlı sarı akıntım vardı, sonra sulu sarı oldu şimdide beyaz sulu akıntım var ve bu akıntılar gün boyu oluyor ben ordan anlamıştım, sizler de inşallah güzel haberler verirsiniz :)rabbim cocuguna uzun omurler versin valla bende 4 aylik evliyim ve bu ay olk oldgndan ne oldugunuda pek anlamadim yarin adet gunum bakalim olacakmiyim hala hc biseyim yok gogus agrimdan baska benim umidim yok ama yinede belli olmaz bekliyorum iste test yaptim negatifleri gorunce umdim kirildi aslinda