Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben adet oldum.Karar aldım..belirti falan yok. Hepsini biz kendimizi dinlediğimiz için fark ediyoruz. Yumurta takibi yapmaya devam edeceğim,gerisi kısmet. Artık adet günü geçmeden de test yapmayacağım. Yumurtlama testinde koyu çizginin üzerine 14. Günde adet oldum. Artık hesaplayıp adet günümün geçip geçmediğine bakarım
Kızlar bugun adetimin ustunden tam 4 gun gecti. Predictor early ile test yaptim bugun negatif. Hicbisey yok bu testte %99 dogruluk payi var ki 4 gun gecti yani. Ama gelmiyo bu ay 2 kutu antibiyotik ictim cok agir bi grip gecirdim bi de cok stresliydim ondan oldu galiba sizce oylemidir bi size sorayim dedim.
Ya adetim 4 gun gecti ve dedigim gibi predictor ile yaptim en guvenilir testlerden birisi sonra aklima antibiyotikler geldi dedim galiba onlar yapti kadin dogumada gidicem ama calistigim icin firsat bulup gidemedim daha bekliyorum.
geciktirme canim biran once git neyse ciksin ortaya seninde asprin ic dicem ama kan sulandiriyor gelmesine yardimci olur diye hamile olma gibi bi durumun yoksa dene
Herkese merhaba, 20 martta regl oldum. 14 nisanda az miktarda kahverengi akinti gelmeye basladi. 2 gun surdu. Eşimle geri cekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bu akintinin yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir? Reglime birkac gun kaldi merakla bekliyorum ne olacagini simdiden tesekkur ederim.