- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
İşin acı tarafı ben çok kafayı takan biri de değildim. İnsanın aklına düşünce hemen olsun istiistikafamizin rahat olmasi cok onemli ablam ekim ayinda ilk gebeligini yasadi ama yalanci gebelik kese olustu buyudu fakat bebek yok 8 haftalik falan aldilar keseyi(normalde 3 haftalikken ogrendi hamileligini ama belki bebek gelisir die aldirtmadi) daha sonra doktor 1 ay kadar dinlen rahim kendini toplasin ve calismalara basla dedi adet bile olmadi kasik batmasi sikayeti ile doktara gitti kan testi yaptilar 112 cikti ve smdi 6 kusur haftalik hamile nasil bise anlamadim ama hersey gercekten kafada bitiyor
Benim yumurtlamadan 6 gün sonra oldu yerleşme kanamam sabah akıntı ile kırmızı leke öğlenden sonra kahverengi leke akşamda kan geldi biraz sonrada olmadı böyle birşey şuan sadece beyaz akıntım varBenim araştırdım kadarıyla döllenmenin 12.günü yerleşme kanaması olabiliyor. Bütün bayanlarda görülmüyor yada fark etmeyen de var. Farklı yoğunluk ve renkte olabiliyor. En geç 15. Gün görülür diyor. Kısmet bakalım
gogusten boyna dogru olan damarlar genislermis belirginlesirmis bende son zamanlarda umidimi yitirdikce artik hastalansamda bilmezlik ortadan kalksa dedim hep insani cok etkilio bise yapcam en basitinden bi ornekle kova kaldircam ya hamileysem kafayi yicektim senin carsambami olman gerekioDamar çıkmasını çok anlamadım.günlerdir bakıyorum onlara da.bir ara aman diyorum su akar yolunu bulur, bir an ne zaman belli olacak diyorum
Benim de 37,yakın sayolır. 14 yıllık evliyim. 13 yıl çoçoc istemedimyeni üye oldum..eğer düşündüklerim ve yaptıklarım çıkar ise tüm tecrübemi burda paylaşacagım..ve benm için milad olcak arkadaşlar....fsh,amh,e2..bunlarla hep evlendikden sonra tanıştım..ne zor ve kötü bir süreçmiş..hamile kalabilmenin bu kadar zor olcagını aklımdan bile geçirmezdim...yaş 42..evet evlenmek için geç bir yaş ama nasip böyleymiş..hormon testlerim hiç iyi şeyler söylemiyor benim için...artık allaha kalmış..ileri yaşta hamile kalan varmı aranızda..? fsh ve amh hiç bir zaman düzelmez deniliyor birde..vwrmı tecrübeli arkadaşlar..
merhaba gayet normal bi yas artik gunumuzde 42 yas 28 yasindayim ve o kadar tecrubesmz ki bu ay dogaclama ilk denememdi o kadar sadece diyebiecgm bol dua ile kendini kasmamanyeni üye oldum..eğer düşündüklerim ve yaptıklarım çıkar ise tüm tecrübemi burda paylaşacagım..ve benm için milad olcak arkadaşlar....fsh,amh,e2..bunlarla hep evlendikden sonra tanıştım..ne zor ve kötü bir süreçmiş..hamile kalabilmenin bu kadar zor olcagını aklımdan bile geçirmezdim...yaş 42..evet evlenmek için geç bir yaş ama nasip böyleymiş..hormon testlerim hiç iyi şeyler söylemiyor benim için...artık allaha kalmış..ileri yaşta hamile kalan varmı aranızda..? fsh ve amh hiç bir zaman düzelmez deniliyor birde..vwrmı tecrübeli arkadaşlar..
NorNorma çarşgogusten boyna dogru olan damarlar genislermis belirginlesirmis bende son zamanlarda umidimi yitirdikce artik hastalansamda bilmezlik ortadan kalksa dedim hep insani cok etkilio bise yapcam en basitinden bi ornekle kova kaldircam ya hamileysem kafayi yicektim senin carsambami olman gerekio
Çarşamba adet tarihşm. Bir ileri iki geri de olurgogusten boyna dogru olan damarlar genislermis belirginlesirmis bende son zamanlarda umidimi yitirdikce artik hastalansamda bilmezlik ortadan kalksa dedim hep insani cok etkilio bise yapcam en basitinden bi ornekle kova kaldircam ya hamileysem kafayi yicektim senin carsambami olman gerekio
Benim de bu ay 34 olacak.köy gittik düzen bozuldubide benim dongumde cok uzun 35 gun acaba yumurtlarim mi tembel demeye basladim kendi kendime
Gece uyuyamadım, saçmasapan rüyalar gördümbenim hep bole eskiden aylarca olmadgm oluyodu evlenince toparladm ama suresi cok uzun smdide kendini dinleme bi ugras bul kendineeeee
Bende var da o damarlar beyaz tenliyim diye emin olamıyorum. Bide hep birazdan kasta olacakmışım gibi hissediyorumgogusten boyna dogru olan damarlar genislermis belirginlesirmis bende son zamanlarda umidimi yitirdikce artik hastalansamda bilmezlik ortadan kalksa dedim hep insani cok etkilio bise yapcam en basitinden bi ornekle kova kaldircam ya hamileysem kafayi yicektim senin carsambami olman gerekio
Tembellik varsa eğer baştan önlem almakta fayda var canım doktora git baktır istersen temiz çıkarsa rahat bir kafayla çalışmalara başlarsınız. Ben 3-5 kilo aldım ay rejim yapimde bitsin filan diye olmuyor çocuk napim dedim hamile kaldığımı öğrendim bende de tembellik vardı 2 ay klomen kullandım 4.ayda hamile kaldım darısı başınıza olsun..benim hep bole eskiden aylarca olmadgm oluyodu evlenince toparladm ama suresi cok uzun smdide kendini dinleme bi ugras bul kendineeeee
canim bende ruyamda hep gordum hamile oldgmu falanda iste gercekten cok germisim smdi kendimi dha iyi anliorum ne okusam ne etsem ay bendede var madundaydimGece uyuyamadım, saçmasapan rüyalar gördüm
gitmedim doktora suanlik tesrisi kendim koydum dongum uzun die ole dedimTembellik varsa eğer baştan önlem almakta fayda var canım doktora git baktır istersen temiz çıkarsa rahat bir kafayla çalışmalara başlarsınız. Ben 3-5 kilo aldım ay rejim yapimde bitsin filan diye olmuyor çocuk napim dedim hamile kaldığımı öğrendim bende de tembellik vardı 2 ay klomen kullandım 4.ayda hamile kaldım darısı başınıza olsun..
hayirlisi neyse o olsun demekgen baska bise gelmicdk elinden en azindan psikolojini dusun ve ole ypmayi dene canimBende var da o damarlar beyaz tenliyim diye emin olamıyorum. Bide hep birazdan kasta olacakmışım gibi hissediyorum
Eğer adet olursan (inşallah olmazsın) 3.günü git doktora hormon yumurtlama hepsine baksın. Birde adet uzunluğunu söyle ona göre takvim çıkarsın. Hadi inşallah hamile kalırsıngitmedim doktora suanlik tesrisi kendim koydum dongum uzun die ole dedimya valla darisi basima bu ay bakalim olursa denicem yine olmassa doktrun yollari tastan
Ben hala öyle zannediyorum :) hamileyken o his hiç geçmiyor.. yani adetle çok rahat karıştırılırBende var da o damarlar beyaz tenliyim diye emin olamıyorum. Bide hep birazdan kasta olacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?