beklazon krem

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
arkadaşlar dahad önce de kaşıntım var diye yazmıştım size..dün doktora gittim bepanthol losyon ve beklazon krem verdi ama hala tık yok geçmedi içime vuruyo resmen..daha önce bu kremi kullanan var mı?faydasını görürmüyüm sizce?ya da ne zaman görürüm?doğuma 10 gün kaldı ama her yanım kanıyo kaşımaktan..ya da başka bi öneriniz var mı kaşıntı azaltıcı?

yazayım tabii canım,önce göbek çevremde başladı kaşıntılalrım ve döküntü haline dönüştü sonra aşırı kaşımamdan dolayı kanadılar hep yara haline hatta sivilce haline geldiler..şimdi de bacaklarım kollarım sırtım aynı şekilde kızarık ve dökntüler var...napcağımı şaşırmış haldeyim..

yazayım tabii canım,önce göbek çevremde başladı kaşıntılalrım ve döküntü haline dönüştü sonra aşırı kaşımamdan dolayı kanadılar hep yara haline hatta sivilce haline geldiler..şimdi de bacaklarım kollarım sırtım aynı şekilde kızarık ve dökntüler var...napcağımı şaşırmış haldeyim..

Daha önce bu tip şikayetleri olan birinin karaciğer sorunu olduğunu okumuştum. Doktorunuzdan tetkik isteseniz bu konuda?

yapıldı bütün testlerim herşey normal yolunda dedi doktorum...ben iyi gelir diye banyoya girdim sıcak suyla keselendim onu yapmamam lasımmış ılık suyla ve sabun duş jeli vs kullanmamak lazımmş kaşınan yerlere..bilginize benim gibi olan varsa sakın sıcak suyla yıkanmasın...

canım hamile olman nedeniyle ağızdan bşy kullanamzsın o nedenle doktorun bunları egzamatik veya dermatıt tarzı bsy gördgnu anlıyorum.
görmeden tvsiye vermek dogru olmaz, anck hala geçmedyse kaşıntısına yönelik pomadlar verılır. umarım geçmiştr.
olmazsa başka bir doktora daha görün.
kullandığınn bir temizlik ürününden, stresten bile olabilir.
çok geçmiş olsun.

Back
X