• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Hiç sevmiyorum hayyal bu tür yazışmaları. Anlayacağımı anladım falan talan..
Sıkıntı zaten yok.

Gerçekte sevmiyor Musun 1sen?
Sevmiyorsun ama başlangıç yapıyorsun ha üstüne bir de yapmadığın şeyleri yaptım gibi gösteriyorsun.
Çok enteresan ama tutarsız davranıyorsun.
Bir süredir aslında böyle olduğunu düşünüyordum ama bak bugüne kısmet oldu söyledim.
Beni sorguladığın mesajım dahil, bir kez daha arkasındayım. Bil istedim.

Gerçekte sevmiyor Musun 1sen?
Sevmiyorsun ama başlangıç yapıyorsun ha üstüne bir de yapmadığın şeyleri yaptım gibi gösteriyorsun.
Çok enteresan ama tutarsız davranıyorsun.
Bir süredir aslında böyle olduğunu düşünüyordum ama bak bugüne kısmet oldu söyledim.
Beni sorguladığın mesajım dahil, bir kez daha arkasındayım. Bil istedim.

İnan anlamadım ne demek istediğini ? Hangi konuda tutarsızlık yapıyorum ?
Yapmadığım şeyler ne Allah aşkına ?
Oy vereceğim parti konusunda sıkıntın varsa soyle ?
Ee madem içine varmış böyle birşey neden tutuyorsun ki ? Söyle gitsin.

Ama zaten üye bilerek Kasıtlı olarak ikaz etmemize rağmen birçok üyelik almaya devam ediyorsa ana üyeliği de iptal ediliyor, sırf bu sebepten ana üyeliği silinmiş çok kişi var, hatta hatta açtığı üyelikte çelişkili tavırlar sergileyenleri de incelemeye alıp birbirinden çok farklı Açıklamaları olan üyelerinde üyelikleri iptal ediliyor.
Fakat baştan bir ikaz ediyoruz kimisi de özel sebeplerden 2. üyelik alıp yönetime bildirmeyi unutmuş oluyor çünkü.

Biz ikaz edince mail atıp bilgilendirme yapıyor, böyle bir durumda kadını hemen deşifre edip tüm üyeliklerini iptal etmemizde hoş olmaz.

Ki özel sorununu yazıp anlatana da yeni üyelik diye fake diyen çok oldu, yönetim biliyor bu benim yeni üyeliğim diye belirtenlere de fake diyen oldu, hikaye inandırıcı gelmeyince üstüne gidilende var, her fake denende fake değil yani.
Neyse benim beter böcek havlıyor yine, dışarı Çıkma saati geldi ben onla ilgileneyim.
Gerçektenmi ,töbe yarabbi :) . Sanırım 9 sene oldu kk ya üye olalı , nick bile değiştirmedim :-)

Konuya gelince kimin ne için açıklama yaptıgını çözemiyorum artık :(

İnan anlamadım ne demek istediğini ? Hangi konuda tutarsızlık yapıyorum ?
Yapmadığım şeyler ne Allah aşkına ?
Oy vereceğim parti konusunda sıkıntın varsa soyle ?
Ee madem içine varmış böyle birşey neden tutuyorsun ki ? Söyle gitsin.
Allah aşkına 1sen, gerçekten uzatıyorsun :)
İnsanlar benim senin bilmem kime(!) vereceğin oy ve taraftarın olan partiyle alakalı fikrimi merak etmiyordur eminim.
Öyle bir sürü soru işaretleri ya da ünlemler (geçen bir yazında üyeye önce laf atıp sonra ünlemler ile nakavt ettiğini düşünmüştün) koyunca da ilginç olmuyor yazdıkların. Bil istedim.
Sadece tutarsız konuşmaların var siyasette.
Her dediğimi de üstüne alınma artık.
Bir daha da alıntılamazsan sevinirim.

Allah aşkına 1sen, gerçekten uzatıyorsun :)
İnsanlar benim senin bilmem kime(!) vereceğin oy ve taraftarın olan partiyle alakalı fikrimi merak etmiyordur eminim.
Öyle bir sürü soru işaretleri ya da ünlemler (geçen bir yazında üyeye önce laf atıp sonra ünlemler ile nakavt ettiğini düşünmüştün) koyunca da ilginç olmuyor yazdıkların. Bil istedim.
Sadece tutarsız konuşmaların var siyasette.
Her dediğimi de üstüne alınma artık.
Bir daha da alıntılamazsan sevinirim.

Dönde bir bak yazdıklarına uzatan kim hayyal .. Kendi yazdıklarına kendin eleştiri getiriyorsun ? Ne dediğini bile anlamıyorum ?

" Yoksa ak partiye dokunuyor diye mi rahatsız oluyorsun " tarzında bir soru soruyorsun şimdide kalkıp kimse bununla ilgilenmiyordur diye tutarsız cümle kuruyorsun.
İlk parti cümlesini kuran sensin.
Yazıp yazıp alıntılamayın, cevap vermeyin demekte moda oldu.
Alıntılamamı istemiyorsan son mesajı yazmayarak alıntılamanı istemiyorum sana verilecek cevabım yok derdin.

Senden böyle birşey duymam şaşırttı beni.

Alt etmek gibi bir düşüncem olsaydı sayfalarca polemiklere girerdim. Çoğu zaman alıntılandığım için cevap veriyorum.

Hangi uyeden ve hangi mesajdan söz ediyorsun bilmiyorum. Senin ve herkesin bu soylediğin tarzda bir sürü mesajı var.

Bırakta oy vereceğim partiyi savunabileyim ve bıraktı bu konuda istediğimi yazabileyim.
Bu seni neden ilgilendirdi anlamadım.

Ben chp liyim deyipte hdp ye mi oy verdim. Tutarsızlığım nerde hayyal ?

Somut örneklerle git birinin üzerine gideceksen ve ona tutarsız diyeceksen ? Oyle havadan " birinin mesajını alt etmek için unlem dolu mesaj yazdın ,sen tutarsızsın diyerek olmaz.
Ya hiç komuşmayacaksın ya da konuştuğunda tam konuşacaksın.

Lütfen mesajımı alıntılayabilirsin.

Dönde bir bak yazdıklarına uzatan kim hayyal .. Kendi yazdıklarına kendin eleştiri getiriyorsun ? Ne dediğini bile anlamıyorum ?

" Yoksa ak partiye dokunuyor diye mi rahatsız oluyorsun " tarzında bir soru soruyorsun şimdide kalkıp kimse bununla ilgilenmiyordur diye tutarsız cümle kuruyorsun.
İlk parti cümlesini kuran sensin.
Yazıp yazıp alıntılamayın, cevap vermeyin demekte moda oldu.
Alıntılamamı istemiyorsan son mesajı yazmayarak alıntılamanı istemiyorum sana verilecek cevabım yok derdin.

Senden böyle birşey duymam şaşırttı beni.

Alt etmek gibi bir düşüncem olsaydı sayfalarca polemiklere girerdim. Çoğu zaman alıntılandığım için cevap veriyorum.

Hangi uyeden ve hangi mesajdan söz ediyorsun bilmiyorum. Senin ve herkesin bu soylediğin tarzda bir sürü mesajı var.

Bırakta oy vereceğim partiyi savunabileyim ve bıraktı bu konuda istediğimi yazabileyim.
Bu seni neden ilgilendirdi anlamadım.

Ben chp liyim deyipte hdp ye mi oy verdim. Tutarsızlığım nerde hayyal ?

Somut örneklerle git birinin üzerine gideceksen ve ona tutarsız diyeceksen ? Oyle havadan " birinin mesajını alt etmek için unlem dolu mesaj yazdın ,sen tutarsızsın diyerek olmaz.
Ya hiç komuşmayacaksın ya da konuştuğunda tam konuşacaksın.

Lütfen mesajımı alıntılayabilirsin.

Ne konuşup ne konuşmayacağımı sana soracak değilim.
İster yarım söylerim ister tam.
2. Üyeliklerle alakalı bir mesaj yazmıştım tuttun üstüne alındın.
Bir de gülücüklü laf soktun.
Tutarsızsın çünkü partilerle alakalı sürekli laf sokan sensin. Her mesajını da dine getirip oradan akpye bağlıyorsun.
Bu arada hatırlatma yapayım, sana
Ha bu arada hatırlamak istersen
İlk bir mesaj yazdığımda alıntılayan sendin 1sen. (Bknz 2. Üyeliği olan akpliler )
Öyle sakin edalarla laf sokup sonra işind gelmeyen cevaplar alınca hırslanmayacaksın 1sen.
Ha 2. Üyeliğin varsa bundan dolayı kızdıysan bilemem.
Sorunun varsa özel mesaj atarsın çünkü konuyu tamamen alakasız bir boyuta çekmekten açıkçası SIKILDIM.
Umarım artık alıntılanmazsın.
(Not: alıntılama mesaj yazma diyenler furyasında geçenlerde bunu son derece açık şekilde Modaya uyanlardan biri de sendin. Kendinle çelişme)

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyeliği var.
ve o 11 üyelikle birine oy vermiş. bulundu.
ancak kendi üyeliği ceza almadı. ve onun yüzünden koca yarışma milletin uğraşı emeği yok oldu. ama kadın ban yemedi. yanınada kar kaldı.
biride 2ci üyelikle geldi oy kullandı, oda ceza yemedi. mesaj yazdı gitti. onunda ilk üyeliği kaldı banlanmadı.
11 üyeliği olan neden deşifre edilmedi kimmiş o merak ettimm..:KK53::KK53:

Ne konuşup ne konuşmayacağımı sana soracak değilim.
İster yarım söylerim ister tam.
2. Üyeliklerle alakalı bir mesaj yazmıştım tuttun üstüne alındın.
Bir de gülücüklü laf soktun.
Tutarsızsın çünkü partilerle alakalı sürekli laf sokan sensin. Her mesajını da dine getirip oradan akpye bağlıyorsun.
Bu arada hatırlatma yapayım, sana
Ha bu arada hatırlamak istersen
İlk bir mesaj yazdığımda alıntılayan sendin 1sen. (Bknz 2. Üyeliği olan akpliler )
Öyle sakin edalarla laf sokup sonra işind gelmeyen cevaplar alınca hırslanmayacaksın 1sen.
Ha 2. Üyeliğin varsa bundan dolayı kızdıysan bilemem.
Sorunun varsa özel mesaj atarsın çünkü konuyu tamamen alakasız bir boyuta çekmekten açıkçası SIKILDIM.
Umarım artık alıntılanmazsın.
(Not: alıntılama mesaj yazma diyenler furyasında geçenlerde bunu son derece açık şekilde Modaya uyanlardan biri de sendin. Kendinle çelişme)

Rahatladın mı genele yazarak ve devamını özele taşıyarak ?

Bu kadar öfkeyi ne zaman biriktirdin anlamadım.

Evet ben alıntıladım mesajını ama tamamen dostane bir şekilde. Kesinlikle laf sokmak yok.
Meğer pimi çekilmiş bir mayına basmışım.

Hangi alıntılamayın mesajı ya anlayamıyorum ki neden söz ettiğini. Yazıp yazıp sonuna beni alıntılamayın mı yazmışım ?

İkinci üyelik konusunda ki ithamını da şikayet etmeni diliyorum.

Evet şimdi özelden devam edebiliriz.

Rahatladın mı genele yazarak ve devamını özele taşıyarak ?

Bu kadar öfkeyi ne zaman biriktirdin anlamadım.

Evet ben alıntıladım mesajını ama tamamen dostane bir şekilde. Kesinlikle laf sokmak yok.
Meğer pimi çekilmiş bir mayına basmışım.

Hangi alıntılamayın mesajı ya anlayamıyorum ki neden söz ettiğini. Yazıp yazıp sonuna beni alıntılamayın mı yazmışım ?

İkinci üyelik konusunda ki ithamını da şikayet etmeni diliyorum.

Evet şimdi özelden devam edebiliriz.

evet çünkü insanlar seni ve beni dinlememeli diye yazmıştım :)

Back
X