canım düşüncene saygı duyuyorum ama birde karşı tarafı düşün bakalım erkek arkadaşında senin gibi düşünüyorsa.ben olsam üzülürdüm.bizim başımız göğe erecek diye evlenmedik.sevdiğimiz için evlendik.malum bekarlıkta herşey bir yere kadar.akşam olunca evde olmak zorundasın.sevdiğini özlüyorsun.bilmiyorum ben o kadar özgür değildim babamın evinde gece gündüz gezeyim her an birlikte olayım vs.şeyler yoktu bizde.olması gerekende oydu zaten.birbirimizi daha çok görmeyi ve birlikte yaşamayı istediğimiz için evlendik.başımız göğe erecek diye bir düşüncemiz yoktu.evliliğimizden birde kızımız var çokta mutluyuz.bekarlığında kötü yanı ne biliyomusun biriyle çıkarsın anlaşamaz ayrılırsın sonra başka biriyle çıkarsın ondanda ayrılırsın.hep kolaydr çıkmak ayrılmak.hayatı ciddiye almak bence evlilik.
walla bu soru nun cewabı kişisine göredir bekarken mutsuz olanlar ewliliği kurtuluş olarak görüp ewlenir mutlu olur yada bekarken mutlu olupda ewlenmek cazip gelebilir sewdiği için ewlenmiş olabilir ama ewlendiğinde mutsuz olanlr için de bekarlıkdır hep hayalimde mutlu olabilceğim bi ewlilik wardı yan,i kendi etrafımda gördüğm ewlilikler gibi zannerdim ama benim ewliliğim çok farklıydı resmen işkence bekarken çok rahattım şimdide eskisi gibi olmasada bekarlık sultanlık yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?