Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekarken de mutsuzdum, evliyken de...
Bana fark etmedi
Canim ya insallah bundan sonra ömrün guzel olur...
Aileden kurtulmak için değil sadece kistlanmamk için ve kendi isteklerini yapabilmek icn oda hemen iki günlük tanıştığım adamla evlilik dgl tabi benim 5 senelik var evliliği düşünüyoruz zaten ama adam gibi gorusmk icn bunlar etken oluyoÖnce aılemden kurtulmak ıcın evleneyım dıye dusunmek baslı basına bır sacmalık..Önce karıyer mı evlılık mı dıye sormalı sımdıkı gencler..Önce ısını elıne al,hayatını duzene sok kı gıtmen gerektıgınde ordan da gıdecek guce sahıp ol..sonra da evlenırsın..Ayrıca,erken evlılık gunumuzde bence en buyuk sacmalık.
Evet bekarlik sultanlikmis meger. Evlsnince isler sana duser.Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
he di mi canım, benim gibi bekar olup, tek yaşayanlar da var. Bizi es geçmiş arkadaş.Üçüncü bir seçenek olsaydı
tamamen sansina kalmis bisey, ben baba evimde kisitlaniyorum diye evlendim yasamadigim kalmadi tek cocukla ayrildim.. tek yasiyorum cocugumla kismeten ozgurlugum var diyebilirim ama butun sorunlarin ustesinden gelmekde bana kaliyo yineArkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Sadece baskıdan kaçmak için evlenip de mutlu olan kimseyi görmedim. Bir süre sonra eş de kısıtlayınca size dönüp 'baban da şöyle yapıyordu' diyor. En iyisi geçrekten nasıl birini ve ne istediğinizi iyice netleştirip aşkla mantığın birleştiği bir evlilik yapmanız. Makul düşünebilip kıskançlık dütüsüne kapımayan o kadar az adam var ki...Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
aynı düşünüyorumSultanlık