- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne baba nekdr kötü bile olsa ...el bambaska cnm Allh yarattı demiyor..tbi kişiden kişiye değişirde genelde aile baskısından kacan insanların sonu daha beter oluyorArkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
en güzeli maddi özgürlügün olucak kendi dünyan olucak kendi evin kendi düzenin olucak ne baba sıkıntısı ne koca sıkıntısı olucak
oh mis
biliyorum herkes bunu yapamaz yapmak ister ama yapamaz en basiti ben
Su an ben boyleym ıste :)) Calısıyorum kendı evım ayrı evet cok guzel ama sıkıldm bee artk :))
galiba benim azıcık kendimle kalmaya ihtiyacım var ondan dedim.
çağır arkadaşlarını yen için eğlenin sıkıntın gider yada aileden birini çağır bir kaç gün kalsınlar ne güzel beğeniyorum böyle yaşıyanları
Kendi evinde bekar takilmak olabilirÜçüncü bir seçenek olsaydı
Yas kac cnm ?Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Kesinlikle EVLİLİK, İyikide evlenmişim, İyikide tanişmişim....Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Kaç yasında evlndn cnmKesinlikle EVLİLİK, İyikide evlenmişim, İyikide tanişmişim....
bunu ben yapmak istiyorum :) evliliğe güvenemiyorum nasılolsa boşanacakmışım gibi geliyor evlenince, koca kahrı çocuk kahrı çok ağır, kaldıramam.. en güzeli kendi ekonomik özgürlüğün olacak kendi göbek bağını kendin keseceksin ve evlenmiceksin :)en güzeli maddi özgürlügün olucak kendi dünyan olucak kendi evin kendi düzenin olucak ne baba sıkıntısı ne koca sıkıntısı olucak
oh mis
biliyorum herkes bunu yapamaz yapmak ister ama yapamaz en basiti ben
Bence sevdiğin adamla evlenip ayrı bi evin olcak en güzeli bu degilmibunu ben yapmak istiyorum :) evliliğe güvenemiyorum nasılolsa boşanacakmışım gibi geliyor evlenince, koca kahrı çocuk kahrı çok ağır, kaldıramam.. en güzeli kendi ekonomik özgürlüğün olacak kendi göbek bağını kendin keseceksin ve evlenmiceksin :)
eninde sonunda boşanıcaksın ama bunu da düşün.. artık mutlu evlilikler çok az..Bence sevdiğin adamla evlenip ayrı bi evin olcak en güzeli bu degilmi
Kız tövbe de Allah o duruma getirmesin kotu düşünmeeninde sonunda boşanıcaksın ama bunu da düşün.. artık mutlu evlilikler çok az..