bekarlık mi evlilik mi

Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
anne baba nekdr kötü bile olsa ...el bambaska cnm Allh yarattı demiyor..tbi kişiden kişiye değişirde genelde aile baskısından kacan insanların sonu daha beter oluyor

Benim ailem çok şükür iyi ama bi cevreme bakıyor bi kendime bakıyorum ne kadar yalniz ve sıkıcı bi hayatımın olduğunu görüyorum istediğim gibi giyinemiyorum sac boyamak oje sürmek yasak makyajla bile laf ediyo en çokta babam..ama onlara sorsan hic bi sıkıntım yok cok rahatim.. Ama ne bi cevrem nede bi arkadaş grubum var

Annem babam çok şükür bana karşı çok iyiler ama bilmeden yaptıkları bu kısıtlamalar var sadece

18 yasimdan beri ailemden ayri yasiyorum o yuzden aileyle yasamak nasildir pek bilmiyorum. En son lisede onlarlaydim... universitede de yazlari direk yazliga giderdim orda her sey serbest zaten.
Ama fikir yurutmek gerekirse iyi bir aileyle yasamak kotu bir esle evlenmekten iyidir. Dogru tercih yapilirsa da evlilik (ya da sevgilinlr ayni evi paylasmak) bekarliktan iyidir.

en güzeli maddi özgürlügün olucak kendi dünyan olucak kendi evin kendi düzenin olucak ne baba sıkıntısı ne koca sıkıntısı olucak

oh mis

biliyorum herkes bunu yapamaz yapmak ister ama yapamaz en basiti ben:KK43:

Su an ben boyleym ıste :)) Calısıyorum kendı evım ayrı evet cok guzel ama sıkıldm bee artk :))

Su an ben boyleym ıste :)) Calısıyorum kendı evım ayrı evet cok guzel ama sıkıldm bee artk :))

galiba benim azıcık kendimle kalmaya ihtiyacım var ondan dedim.

çağır arkadaşlarını yen için eğlenin sıkıntın gider yada aileden birini çağır bir kaç gün kalsınlar ne güzel beğeniyorum böyle yaşıyanları

galiba benim azıcık kendimle kalmaya ihtiyacım var ondan dedim.

çağır arkadaşlarını yen için eğlenin sıkıntın gider yada aileden birini çağır bir kaç gün kalsınlar ne güzel beğeniyorum böyle yaşıyanları

Tatlm zaten sureklı gezme modundaydm arkadaslar vs yoksa catlarm skntıdan :) ama galıba 3 yıl yettı bu bekar mod :)

Evliyim özgürum. Bana sürekli onu yap bunu diyen biri yok. O gün çamaşır yıkamak istemiyorsan yıkamam en basitinden kendi hayatını planlamak çok zevkli:KK70: eşinle kimseye hesap vermeden plan yapma kısmı en güzeli.

Arkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
Kesinlikle EVLİLİK, İyikide evlenmişim, İyikide tanişmişim.... :KK37:

en güzeli maddi özgürlügün olucak kendi dünyan olucak kendi evin kendi düzenin olucak ne baba sıkıntısı ne koca sıkıntısı olucak

oh mis

biliyorum herkes bunu yapamaz yapmak ister ama yapamaz en basiti ben:KK43:
bunu ben yapmak istiyorum :) evliliğe güvenemiyorum nasılolsa boşanacakmışım gibi geliyor evlenince, koca kahrı çocuk kahrı çok ağır, kaldıramam.. en güzeli kendi ekonomik özgürlüğün olacak kendi göbek bağını kendin keseceksin ve evlenmiceksin :)

bunu ben yapmak istiyorum :) evliliğe güvenemiyorum nasılolsa boşanacakmışım gibi geliyor evlenince, koca kahrı çocuk kahrı çok ağır, kaldıramam.. en güzeli kendi ekonomik özgürlüğün olacak kendi göbek bağını kendin keseceksin ve evlenmiceksin :)
Bence sevdiğin adamla evlenip ayrı bi evin olcak en güzeli bu degilmi

X