adamına göre degisir eger esin kıskanmıcaksa maddi acıdanda rahatsan neden olmasın ama onun icin es secimin cokii olmadı sonradan kıskanma para kıstılama isleri olmasınArkadaşlar sizce bekarlık mi daha iyi evlilik mi.. Yani şöyle baba evinde özgür değilseniz yani sizleri kisitliyolarsa evliyken daha mi kotu oluyo bu durum
ama gercekler bunlar canım.. malesef böyle.. boşandıktan sonra cekeceğin sıkıntıları yazmıyım istersen sen tahmin et onu da :)Kız tövbe de Allah o duruma getirmesin kotu düşünme
aynen öyle temizlikmis yemekmis öyle takıntıları olan adamla evlencene hic evlnemde daha ii kanser olur insna beEvliyim özgürum. Bana sürekli onu yap bunu diyen biri yok. O gün çamaşır yıkamak istemiyorsan yıkamam en basitinden kendi hayatını planlamak çok zevklieşinle kimseye hesap vermeden plan yapma kısmı en güzeli.
Evli olup ayrı evlerde yaşamak gibisi mi,bekar olup aynı evde kalmak gibisi miÜçüncü bir seçenek olsaydı
Lise mezunuyum canım. Ailem niye bu kadar sıkıyor bilmiyorum bir yete gitsem bi ay daha gidemiyorum yeni gittin yada o arkadaşını yeni gördün falan filan diyolar.. Babam kapanmami istiyo ben istemiyorum iki de bir laf diyo o konu için . sac boyamak yasak oje sürmek yasak kısa şeyler giymek vs.giyemiyorum hic bi arkadaş cevrem yok başkalarının fotoğraflarına bakiym orda burda resim atıyorlar bn onlara imreniymyaz bakalım
ne mezunusun ailen neden seni bu kadar sıkıyor
Amin canım bnde hep öyle dua ediyorum zatenBekarken de cok mutluydum Allahima sukurler olsun evliyim cok daha mutluyum cok daha ozgurum.. Rabbim eslerimizle, evlatlarimizla, ailemizle imtihan etmesin diyorum..
Bu duayi hep ederdim tavsiye ederim...
Ben 26 eşimde öyle, 12 senedir evliyiz, canımKaç yasında evlndn cnm
Aynen arkadaşım mesela eşim aradı bugün çık bi alışveriş merkezine git kendine bişeyler al mutlu ol dedi aldım geldim pismanlik yaşıyorum kendi kendime şimdi boşu boşuna para harcadım diye beni teselli ediyor saçmalama alcaksa tabii daha fazlasını hakediyorsun diye. İyi es seçimi tabii büyük oranda da şans lazım. Bazıları ise bekarken dertsiz başına dert alıyor. ..aynen öyle temizlikmis yemekmis öyle takıntıları olan adamla evlencene hic evlnemde daha ii kanser olur insna be
erkek arkadasın nasıl biri simdi baban kızp erkek arkadasına kacma sakınLise mezunuyum canım. Ailem niye bu kadar sıkıyor bilmiyorum bir yete gitsem bi ay daha gidemiyorum yeni gittin yada o arkadaşını yeni gördün falan filan diyolar.. Babam kapanmami istiyo ben istemiyorum iki de bir laf diyo o konu için . sac boyamak yasak oje sürmek yasak kısa şeyler giymek vs.giyemiyorum hic bi arkadaş cevrem yok başkalarının fotoğraflarına bakiym orda burda resim atıyorlar bn onlara imreniym. Erkek arkadaşım var annem ayrilcaksin diye demediğini bırakmadı babam bilmiyo bilse o da küplere biner zaten
Yok o yüzden kacmam biz zaten 5 seneden beri konuşuyoruz artik evlenmek istiyoruz bide bizimkiler boyle baskı yapınca bn üzülüyorum ve bn itemedikce kapanmicam dedim buda bi gerçek canımerkek arkadasın nasıl biri simdi baban kızp erkek arkadasına kacma sakın
kapanma konusunda demekki ailen öyle biri sen kendi kararını vericek yastasın kapanma icin ben istemiyroum düsünmüyorum gibi kesin cümleler kursan belki baban susar
Bekarken de cok mutluydum Allahima sukurler olsun evliyim cok daha mutluyum cok daha ozgurum.. Rabbim eslerimizle, evlatlarimizla, ailemizle imtihan etmesin diyorum..
Bu duayi hep ederdim tavsiye ederim...